Įkraunama...
Įkraunama...

Makrame technika

QUOTE(natalyjabut @ 2007 01 22, 23:30)
Man labai patinka makrame  wub.gif  bet nelabai daug laiko turiu tuo užsiimt. Šiaip aš esu "samaučka" Galiu parodyt keleta savo darbeliu  ax.gif  blush2.gif
user posted image
user posted image

labai jau grazu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(natalyjabut @ 2007 02 02, 23:34)
TIEK TO , SUPRANTU IŠ APRAŠYMO, KAIP REIKIA DARYTI bigsmile.gif  REIKS KADA PABANDYTI, BET VA NERANDU PIRKTI ŽIEDU, NORIU NUPINTI PANAŠŲ Į  TOKĮ
user posted image
ARBA TOKĮ
user posted image
MAN LAAAABAI GRAŽU  wub.gif

oho blush2.gif fainai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(natalyjabut @ 2007 04 13, 11:15)
Matau, kad nelabai kas domisi šia technika  g.gif    schmoll.gif o gaila  unsure.gif
na bandysiu sudominti kitais savo darbeliais, gal kam noras pabandyt atsiras  rolleyes.gif rodykit ir savo darbelius, bus smagiau  4u.gif
Mobiliam telefonui tašyte
user posted image
user posted image
papuosaliukai  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

sudominai bigsmile.gif grazu 4u.gif
Atsakyti
DEKUI , MALONU 4u.gif
Atsakyti
Sweikos, as vis galvodavau, kas ta makrame..... g.gif
tai stai cia kas! dar ji wadinama rišelje, ar kazkaip panasiai. Ar klystu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2007 04 15, 22:50)
Sweikos, as vis galvodavau, kas ta makrame..... g.gif
tai stai cia kas! dar ji wadinama rišelje, ar kazkaip panasiai. Ar klystu?  blush2.gif

Neužsigaug, bet klysti. Rišelje, tai siuvinėjimo technika. Nes dirbi su adata.čia lotuliukas.gif
Mano jaunystės mada- makrame, rišelje. Esu labai daug rišelje kalneriukų padariusi,guli spintoje,nes dabar nenešioja ,laukia savo dienos
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kruita tai i6trauk i6 spintos ir parodyk gal atgaivinsi seniai pamir6t1 sen1? Man tai jie labai patikdavo... tokia nuostalgija jau2iu jiems... ax.gif
Atsakyti
čia

Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 04 16, 07:20)
Neužsigaug, bet klysti. Rišelje, tai  siuvinėjimo technika. Nes dirbi su adata.čia  lotuliukas.gif
Mano jaunystės mada- makrame, rišelje. Esu labai daug rišelje kalneriukų padariusi,guli spintoje,nes dabar nenešioja ,laukia savo dienos
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aisku, turiu ir as tokiu kalnieriu siuvinetu, bet maniskiais palepeje, turbut, peles gerisi..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Idomu, o makrame technika imanoma būtų štai taip išpinti? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 02, 13:24)
Idomu, o makrame technika imanoma būtų štai taip išpinti?  g.gif

kiek įžiūriu g.gif , tai nera makarame technika - čia apipinta vytelem(bent jau butelio apačia) ir nudažyta baltai. Bet panašius buteliukus aš apypinu su virvem.
Atsakyti
Dar tašiukas "mobiliakui" ax.gif iš vienos puses
user posted image
o čia iš kitos puses
user posted image
Atsakyti
taip pat gal ir sunkiai iseitu padaryt, bet panasaus kanors padaryt galima (jei labai noresi)
Atsakyti
gražus tašiukas, labai šaunios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti