per slidzias juosteles nusipirkau nesilaiko mazgai
QUOTE(gugile @ 2007 01 29, 17:09)
per slidzias juosteles nusipirkau nesilaiko mazgai
O tu nebandei su adatelem pribaksnot? Paskui, kai bus jau supinta, jie jau laikisis normaliai, o galiukus galima šiek tiek apdoroti - išlydit, pakaitinus virš ugnies. Aišku, tai priklauso nuo medžiagos - jei slista, tai man atrodo turi lyditis gerai Bet pabandyt reiketų ant kokio nereikalingo gabaliuko, kad nesugadint.
Kokių fainų dalykėlių jūs mokate pasigaminti.
Gal jūs, kas jau pinate ir žinote, nuo ko pradėti ir kaip pinti, galėtumėte susibūrę bendromis jėgomis paaiškinti, tokioms kaip aš "žaliūkėms" viską nuo A iki Z?
Nes tai, kas jums gali atrodyti paprasta ir elementaru, man tai čia žalias miškas
Gal jūs, kas jau pinate ir žinote, nuo ko pradėti ir kaip pinti, galėtumėte susibūrę bendromis jėgomis paaiškinti, tokioms kaip aš "žaliūkėms" viską nuo A iki Z?
Nes tai, kas jums gali atrodyti paprasta ir elementaru, man tai čia žalias miškas
QUOTE(ZEMUOGE 27 @ 2007 01 30, 15:01)
Kokių fainų dalykėlių jūs mokate pasigaminti.
Šioje temoje 3 psl vaidullka idėjo keletą nuorodų, tarp jų yra ir pradžiamokslis ir daugybė mazgų. Tai persisiūsk ir pasiskaitik, pasibandyk Jei kas neišeis, tai pasistengsim padeti O be to, ten beveik dauguma mazgų daromi iš 2 pagrindinių mazgų (jei jos mokesi, tai sunku tikrai nebus )
O man nepavyko persisiūsti programeles DVJu formatui , gal kas galit padet?
QUOTE(natalyjabut @ 2007 01 29, 17:05)
O tu nebandei su adatelem pribaksnot? Paskui, kai bus jau supinta, jie jau laikisis normaliai, o galiukus galima šiek tiek apdoroti - išlydit, pakaitinus virš ugnies. Aišku, tai priklauso nuo medžiagos - jei slista, tai man atrodo turi lyditis gerai Bet pabandyt reiketų ant kokio nereikalingo gabaliuko, kad nesugadint.
jau isardziau...labai gerai ardesi o tu eskizu kur su vazonai nu niekur nerandu, matyt per tuos kraustymusis....bet esme tokia kad 60 cm. plote risamos tris pagrindines pynes kuriose veliau atsiranda vazonai ir jos dar tarpusavyje jungiasi 6 vietose, ten labai parastai buvo bet kai vazonai issitato bendras vaizdas buvo grazus
zinok as dariau be ziedu, nusipirkau pilka storos plastmases vazona duriau jame sklyles prie krasto ir truputi apypiniau ir jis visa laika buna toks o geles i vidu su kitu vazonu dedi ir gali kaitalioti, bet turbaut tai tau buvo aisku...
Sveiki, smagu, kad yra zmoniu, besidominciu sia technika. Paciai su makrame teko susidurti prie gerus 6m, gal ir daugiau, kai sugalvojau, kad daies egzaminui sugalvojau pinti uzuolaida (ir visai nekuklia - 2X2.5metro). Pagrindinius mazgus ismokau is tos knygutes, kuria kazkas cia buvo ikeles ('79metu) , o toliau jau leidau dirbti fantazijai. Laiko po pamoku ir visokiu uzsiemimu turejau nedaug, tai uztrukau beveik 3menesius kol padariau. Tik va gailiuosi, kad nenufotografavau, tada kazkaip atrode neidomu, o ir rezultatas nebuo toks, kokio norejau, nors kiti ivertino ir laba gerai. Dabar jei kazka pinu, ai daugiau rankenas rankinems ar siaip juosteles kokias mokinukes megsta nesiot.
Jau anoj temoj gyriau, bet ir čia nesusilaikysiu,super...
labai fainio detales, o as kaupiau kaupiau butelius paskui uzejotvarkymosi manija pagalvojau ai kam ir ismeciau su manim taip daznai nutinka...
QUOTE(jutute @ 2007 02 05, 21:00)
Jau anoj temoj gyriau, bet ir čia nesusilaikysiu,super...
Mai irgi gražu.