cia dar vat pinigine dariau savo merguzelei....tik pabaigto darbo fotkes neturiu...tad tokio nebaigto darbo fotke imeciau
Papildyta:
cia vat draugas is kazkur istrauke tokia knygute:
visai nieko 1979 metu leidimo....bent jau lietuciskai parasyta....pradziai visai gerai ir netik
QUOTE(as_nerijus @ 2007 01 28, 14:25)
aš norėčiau iš arčiau į mazgus pasižiūrėti
tokių dar neteko matyti . Ir iš koko čia rišta? dar įdomu ir kaip, bet jaučiu paaiškinti nelabai įmanoma
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 01 28, 19:44)
aš norėčiau iš arčiau į mazgus pasižiūrėti
tokių dar neteko matyti . Ir iš koko čia rišta? dar įdomu ir kaip, bet jaučiu paaiškinti nelabai įmanoma
manau zinot ta mazga..tai vienas is tu 2 pagrindiniu mazgu-kilpinis....tik paprasciausiai jau kaip fantazija leidzia su juo isidirbinet....
QUOTE(as_nerijus @ 2007 01 28, 21:11)
manau zinot ta mazga..tai vienas is tu 2 pagrindiniu mazgu-kilpinis....tik paprasciausiai jau kaip fantazija leidzia su juo isidirbinet....
As taip ir maniau, juk cia vien tuo mazgu rista tik spalvos maisytos ir didesnius sniureliu kiekis nuo pat pradziu eina ta prasme kokio plocio darbelis tike sniureliu jeigu asikiai cia surasiau
QUOTE(as_nerijus @ 2007 01 28, 22:11)
QUOTE(gugile @ 2007 01 28, 22:22)
As taip ir maniau, juk cia vien tuo mazgu rista tik spalvos maisytos ir didesnius sniureliu kiekis nuo pat pradziu eina ta prasme kokio plocio darbelis tike sniureliu jeigu asikiai cia surasiau
aš apie žalią čia kalbėjau. o jūs?
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 01 28, 20:24)
aš apie žalią čia kalbėjau. o jūs?
as irgi apie zalia..... bet ir ten tas pats.....pini kilpiniu ir paskui issidirbineji kaip nori...pvz ta zalia.... pinti tokie kvadraciukai ir vienas krastas sutrauktas...daug tokiu sutraiktu kvadraciuku ir gaunasi kas tik norit..tik reikia fantazijos, kuri galetu ir dazniau ateit pas mane i galva.....
siaip labai idomu o koki prietaisa naudojat pinimui?...kur tuos siulus kabinat?...kokius laikiklius naudojat...?
as tai naudoju toki pagaliuka gan ilga jei jus apie pradzia....
Papildyta:
vaidullka aciu
Papildyta:
vaidullka aciu
[quote=natalyjabut,2007 01 27, 23:16]Nagi malonu, kad ne tik moteris domisi rankdarbiais Sveikas prisijungęs prie mūsų negausios makrame miletojų kompanijos Gal savo kokių darbelių parodit turi?
Na, rodau savo darytus diržus.
o cia sitie dirzai iskokio "materialo" daryti? lyg oda...bet lyg ir ne
Na, rodau savo darytus diržus.
o cia sitie dirzai iskokio "materialo" daryti? lyg oda...bet lyg ir ne
[quote=as_nerijus,2007 01 28, 23:54]
[quote=natalyjabut,2007 01 27, 23:16]o cia sitie dirzai iskokio "materialo" daryti? lyg oda...bet lyg ir ne
[/quote]
Ne, čia ne oda, bet yra pirkti ir odinių juostelių, įvairaus pločio ir spalvų, 1 metras - 1 litas (tiek mačiau pigiausiai). Kol kas dar nedariau iš odos(o gal neišeis galvoju ). Čia tokia vadinama Apdailos juostele (1 metras 0,10 lito, o yra ir storesne 1 metras 0,20 lito ). Ateitį mastau ir apie odinį dirža, nes turiu odos atraižų, bet reikia dar juosteles iš jų padaryti , o čia gan ilgas procesas dar keleta mano diržų
o čia vyro krikšto dukrai:
[quote=natalyjabut,2007 01 27, 23:16]o cia sitie dirzai iskokio "materialo" daryti? lyg oda...bet lyg ir ne
[/quote]
Ne, čia ne oda, bet yra pirkti ir odinių juostelių, įvairaus pločio ir spalvų, 1 metras - 1 litas (tiek mačiau pigiausiai). Kol kas dar nedariau iš odos(o gal neišeis galvoju ). Čia tokia vadinama Apdailos juostele (1 metras 0,10 lito, o yra ir storesne 1 metras 0,20 lito ). Ateitį mastau ir apie odinį dirža, nes turiu odos atraižų, bet reikia dar juosteles iš jų padaryti , o čia gan ilgas procesas dar keleta mano diržų
o čia vyro krikšto dukrai:
as jau savo dirza ardau
QUOTE(gugile @ 2007 01 29, 16:28)
as jau savo dirza ardau
TAI KO DABAR TAIP? Jei reikia kokios pagalbos ar kokių klausymų iškylo, kreipkis, gal kuom padesiu