Įkraunama...
Įkraunama...

Makrame technika

cia dar vat pinigine dariau savo merguzelei....tik pabaigto darbo fotkes neturiu...tad tokio nebaigto darbo fotke imeciau 4u.gif

user posted image
Papildyta:
cia vat draugas is kazkur istrauke tokia knygute:
visai nieko 1979 metu leidimo....bent jau lietuciskai parasyta....pradziai visai gerai ir netik

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as_nerijus: 28 sausio 2007 - 15:50
QUOTE(as_nerijus @ 2007 01 28, 14:25)

nu va pavyko ikelt..... biggrin.gif  cia mano paskutinis darbas...biski fotke neriski  4u.gif

blink.gif good.gif aš norėčiau iš arčiau į mazgus pasižiūrėti mirksiukas.gif
tokių dar neteko matyti g.gif . Ir iš koko čia rišta? dar įdomu ir kaip, bet jaučiu paaiškinti nelabai įmanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 01 28, 19:44)
blink.gif  good.gif aš norėčiau iš arčiau į mazgus pasižiūrėti mirksiukas.gif
tokių dar neteko matyti g.gif . Ir iš koko čia rišta? dar įdomu ir kaip, bet jaučiu paaiškinti nelabai įmanoma g.gif

manau zinot ta mazga..tai vienas is tu 2 pagrindiniu mazgu-kilpinis....tik paprasciausiai jau kaip fantazija leidzia su juo isidirbinet....
Atsakyti
QUOTE(as_nerijus @ 2007 01 28, 21:11)
manau zinot ta mazga..tai vienas is tu 2 pagrindiniu mazgu-kilpinis....tik paprasciausiai jau kaip fantazija leidzia su juo isidirbinet....

As taip ir maniau, juk cia vien tuo mazgu rista tik spalvos maisytos ir didesnius sniureliu kiekis nuo pat pradziu eina ta prasme kokio plocio darbelis tike sniureliu jeigu asikiai cia surasiau
Atsakyti
QUOTE(as_nerijus @ 2007 01 28, 22:11)

QUOTE(gugile @ 2007 01 28, 22:22)
As taip ir maniau, juk cia vien tuo mazgu rista tik spalvos maisytos ir didesnius sniureliu kiekis nuo pat pradziu eina ta prasme kokio plocio darbelis tike sniureliu  jeigu asikiai cia surasiau

aš apie žalią čia kalbėjau. o jūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 01 28, 20:24)
aš apie žalią čia kalbėjau. o jūs? g.gif

as irgi apie zalia..... biggrin.gif bet ir ten tas pats.....pini kilpiniu ir paskui issidirbineji kaip nori...pvz ta zalia.... pinti tokie kvadraciukai ir vienas krastas sutrauktas...daug tokiu sutraiktu kvadraciuku ir gaunasi kas tik norit..tik reikia fantazijos, kuri galetu ir dazniau ateit pas mane i galva.....

siaip labai idomu o koki prietaisa naudojat pinimui?...kur tuos siulus kabinat?...kokius laikiklius naudojat...?
Atsakyti
Aš dar nuorodėlių radau blush2.gif

http://show.7ya.ru/p...5...mp;p=1&ob=0
http://www.makramee-...e.de/Knoten.htm
http://www.chineseknotting.org/flower/
Atsakyti
as tai naudoju toki pagaliuka gan ilga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei jus apie pradzia....
Papildyta:
vaidullka aciu
Atsakyti
[quote=natalyjabut,2007 01 27, 23:16]Nagi malonu, kad ne tik moteris domisi rankdarbiais  thumbup.gif  Sveikas prisijungęs prie mūsų negausios makrame miletojų kompanijos smile.gif  Gal savo kokių darbelių parodit turi?
Na, rodau savo darytus diržus.

o cia sitie dirzai iskokio "materialo" daryti? lyg oda...bet lyg ir ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as_nerijus: 28 sausio 2007 - 22:57
[quote=as_nerijus,2007 01 28, 23:54]
[quote=natalyjabut,2007 01 27, 23:16]o cia sitie dirzai iskokio "materialo" daryti? lyg oda...bet lyg ir ne
[/quote]
Ne, čia ne oda, bet yra pirkti ir odinių juostelių, įvairaus pločio ir spalvų, 1 metras - 1 litas (tiek mačiau pigiausiai). Kol kas dar nedariau iš odos(o gal neišeis galvoju ). Čia tokia vadinama Apdailos juostele (1 metras 0,10 lito, o yra ir storesne 1 metras 0,20 lito ). Ateitį mastau ir apie odinį dirža, nes turiu odos atraižų, bet reikia dar juosteles iš jų padaryti ax.gif , o čia gan ilgas procesas doh.gif dar keleta mano diržų
user posted image
o čia vyro krikšto dukrai:
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as jau savo dirza ardau 4u.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 01 29, 16:28)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  as jau savo dirza ardau 4u.gif  blush2.gif  4u.gif

TAI KO DABAR TAIP? Jei reikia kokios pagalbos ar kokių klausymų iškylo, kreipkis, gal kuom padesiu ax.gif
Atsakyti