Įkraunama...
Įkraunama...

Makrame technika

QUOTE(ievaa;] @ 2007 01 19, 18:10)

Ant rankos pademonstruokit, lengviau įvertinti 4u.gif
Atsakyti
labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Man labai patinka makrame wub.gif bet nelabai daug laiko turiu tuo užsiimt. Šiaip aš esu "samaučka" Galiu parodyt keleta savo darbeliu ax.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražu 4u.gif . O iš ko reikia daryt?
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 01 22, 23:30)
Man labai patinka makrame  wub.gif  bet nelabai daug laiko turiu tuo užsiimt. Šiaip aš esu "samaučka" Galiu parodyt keleta savo darbeliu  ax.gif  blush2.gif

gražūs darbeliai, bet laumžirgėlis thumbup.gif
iš ko riši? g.gif
Atsakyti
Geras sportas makrame, raumenuku galima uzsiauginti ant pirstu lotuliukas.gif

Sakykit dabar kur siulus (sniurus) perkate tongue.gif . O siaip makrame pamokeliu buvo rankdarbiu kraitelese, ten nuo pat pradziu tokie nesudetingi, paprasti ax.gif .
Atsakyti
Dekui hi.gif už pagyrimus
Daryti galima beveik iš viskuo, kas tik po ranka pakliuna: špagatas, baltinioams virves tokios (nežinau kaip tiksliai vadinasi), odos juostelių, o šituos tai dariau iš tokios vadinamos Apdailos juosteles - pirkau siūlų ir kitokių priemonių parduotuveje.
Atsakyti
jau gyriau bet dar pagirsiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Keliu tema į viršu tongue.gif Kašpo mano gelytei 4u.gif
user posted image
Atsakyti
jo as tokius panasius mokyklos kolidoriui dariau po tris vazonikus dejosi, rolleyes.gif gaila kad tada fotiko nebuvo o daba jau ten seniai nedirbu.... schmoll.gif
Papildyta:
tiesa kazkur buvo ezkizai, pabandysiu paieskoti jei rasiu ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
Aš labai mėgstų daryti tokius diržus ir apyrankes, iš pradžių atrodė, kad labai sunku, bet galima greit perrast ir bus vienas juokas : drinks_cheers.gif bigsmile: bigsmile.gif
Atsakyti