Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

Patiko bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 10 26, 01:33)
va tokio tipo man fainiausi bigsmile.gif
bet tokius galima ir istapyti ant sienos.
planuoju namie viena siena istapyti kazkokiais ornamentais... ax.gif

user posted image

tapyk tapyk ir kelk rezultatus thumbup.gif as irgi noriu, kad man kas istapytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 10 28, 19:07)
Neklause  schmoll.gif  Miegamasis man yra asmenine zona,kurios visiskai nenoriu viesinti,todel ir likau tuo nepatenkinta.

bet nuotrauka jie kažkaip gavo ir tikrai ne be jūsų pagalbos bigsmile.gif
taip kad purslotis tikrai nereikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
[mes dabar remontuojam svetaine, tai as labai intensyviai svarstau, ar tikrai tinkamas sprendimas viena siena dengti fototapetais g.gif
kazkaip man atrodo, kad fototapetams reikia didesnio kambario (musu 16 kv m), be to, prie tos sienos, kuria dengi fototapetais turbut jau nieko nereikia statyti g.gif
ka jus apie tai manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 17 gruodžio 2008 - 15:36
QUOTE(country girl @ 2008 12 16, 22:59)
papasakok daugiau bigsmile.gif
kaip klijavosi? ar nebuvo pusliu ir panasiu keblumu? kokia kaina?

mes dabar remontuojam svetaine, tai as labai intensyviai svarstau, ar tikrai tinkamas sprendimas viena siena dengti fototapetais g.gif
kazkaip man atrodo, kad fototapetams reikia didesnio kambario (musu 16 kv m), be to, prie tos sienos, kuria dengi fototapetais turbut jau nieko nereikia statyti g.gif
ka jus apie tai manote?

as manau kad 'tinkamas' fototapetas gali atrodyt kaip 'langas i gamta' smile.gif ir vizualiai padidinti erdve blush2.gif
Papildyta:
pvz noretumet matyti toki vaizda per langa? wub.gif
http://www.photowall....aspx?item=1359
jei jo nera, nuostabu, kai ji galima susikurt wub.gif

mano svajoniu vaizdas pro langa: http://www.photowall...aspx?item=e6310
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 12 16, 18:44)
bet nuotrauka jie kažkaip gavo ir tikrai ne be jūsų pagalbos  bigsmile.gif
taip kad purslotis tikrai nereikėtų mirksiukas.gif

Ka jus cia snekat apie purslavimasi?? Niekas nesipursloja,tiesiog jie savo darbo rezultata spejo kazkuriuo metu nusifotografuoti,o manes apie idejima i interneta niekas neklause schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 10 30, 15:21)

o man jis toks saltas ir nejaukus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Godula @ 2007 01 16, 13:16)
Neradau  nieko apie fototapetus, norim vaiko kambary deti, bet kur yra senukuose man jie netinka, nes nelabai hgrazus, gal kokia firma zinot, gal kas jau susiduret su tuo?

vat man tas pats aktualu, noreciau arba fototapeto i vaiko kambari arba dideliu lipduku, tik to ko as noriu nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2008 08 12, 21:08)
user posted image
gal nepasikartosiu

Nenoriu izeisti savininkes, bet man tai nepatiko, labai slegiantis kambarys. schmoll.gif Mano akims foto tapetas per didelis, zymiai geriau atrodytu jei tas tapets butu bent per puse sumazintas ir dar galetu buti kazkoks apsvietimas jam, o db jokios prasmes ir grozio as cia nematau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 21 gruodžio 2008 - 19:16
QUOTE(jovitn @ 2008 12 20, 10:13)
vat man tas pats aktualu, noreciau arba fototapeto i vaiko kambari arba dideliu lipduku, tik to ko as noriu nerandu  verysad.gif

Išeitis būtų samdytis dizainerį, jis pagal Jūsų norus sumaketuotų vaizdą (ar tai būtų fototapetas, ar tiesiog lipdukai) ir net viską kokybiškai atspausdintų. Sakau, nes patys sau dažnai spausdiname lipdukus ar didžiulius plakatus smile.gif

Va, neseniai vienam konkursui piešiau
ir maketavau tokį "tapetą" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
o kokia tema buvo konkurso?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 14:26)
o kokia tema buvo konkurso?

Tema buvo snowboard'ų dizainas smile.gif tačiau rezultatas man priminė vaikiškus tapetus biggrin.gif
Atsakyti