Patiko
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 10 26, 01:33)
va tokio tipo man fainiausi
bet tokius galima ir istapyti ant sienos.
planuoju namie viena siena istapyti kazkokiais ornamentais...
bet tokius galima ir istapyti ant sienos.
planuoju namie viena siena istapyti kazkokiais ornamentais...
tapyk tapyk ir kelk rezultatus as irgi noriu, kad man kas istapytu
QUOTE(Hoffnung @ 2008 10 28, 19:07)
Neklause Miegamasis man yra asmenine zona,kurios visiskai nenoriu viesinti,todel ir likau tuo nepatenkinta.
bet nuotrauka jie kažkaip gavo ir tikrai ne be jūsų pagalbos
taip kad purslotis tikrai nereikėtų
[mes dabar remontuojam svetaine, tai as labai intensyviai svarstau, ar tikrai tinkamas sprendimas viena siena dengti fototapetais
kazkaip man atrodo, kad fototapetams reikia didesnio kambario (musu 16 kv m), be to, prie tos sienos, kuria dengi fototapetais turbut jau nieko nereikia statyti
ka jus apie tai manote?
kazkaip man atrodo, kad fototapetams reikia didesnio kambario (musu 16 kv m), be to, prie tos sienos, kuria dengi fototapetais turbut jau nieko nereikia statyti
ka jus apie tai manote?
QUOTE(country girl @ 2008 12 16, 22:59)
papasakok daugiau
kaip klijavosi? ar nebuvo pusliu ir panasiu keblumu? kokia kaina?
mes dabar remontuojam svetaine, tai as labai intensyviai svarstau, ar tikrai tinkamas sprendimas viena siena dengti fototapetais
ka jus apie tai manote?
kaip klijavosi? ar nebuvo pusliu ir panasiu keblumu? kokia kaina?
mes dabar remontuojam svetaine, tai as labai intensyviai svarstau, ar tikrai tinkamas sprendimas viena siena dengti fototapetais
ka jus apie tai manote?
as manau kad 'tinkamas' fototapetas gali atrodyt kaip 'langas i gamta' ir vizualiai padidinti erdve
Papildyta:
pvz noretumet matyti toki vaizda per langa?
http://www.photowall....aspx?item=1359
jei jo nera, nuostabu, kai ji galima susikurt
mano svajoniu vaizdas pro langa: http://www.photowall...aspx?item=e6310
QUOTE(lotute @ 2008 12 16, 18:44)
bet nuotrauka jie kažkaip gavo ir tikrai ne be jūsų pagalbos
Ka jus cia snekat apie purslavimasi?? Niekas nesipursloja,tiesiog jie savo darbo rezultata spejo kazkuriuo metu nusifotografuoti,o manes apie idejima i interneta niekas neklause
QUOTE(Godula @ 2007 01 16, 13:16)
Neradau nieko apie fototapetus, norim vaiko kambary deti, bet kur yra senukuose man jie netinka, nes nelabai hgrazus, gal kokia firma zinot, gal kas jau susiduret su tuo?
vat man tas pats aktualu, noreciau arba fototapeto i vaiko kambari arba dideliu lipduku, tik to ko as noriu nerandu
QUOTE(lotaa @ 2008 08 12, 21:08)
Nenoriu izeisti savininkes, bet man tai nepatiko, labai slegiantis kambarys. Mano akims foto tapetas per didelis, zymiai geriau atrodytu jei tas tapets butu bent per puse sumazintas ir dar galetu buti kazkoks apsvietimas jam, o db jokios prasmes ir grozio as cia nematau...
QUOTE(jovitn @ 2008 12 20, 10:13)
vat man tas pats aktualu, noreciau arba fototapeto i vaiko kambari arba dideliu lipduku, tik to ko as noriu nerandu
Išeitis būtų samdytis dizainerį, jis pagal Jūsų norus sumaketuotų vaizdą (ar tai būtų fototapetas, ar tiesiog lipdukai) ir net viską kokybiškai atspausdintų. Sakau, nes patys sau dažnai spausdiname lipdukus ar didžiulius plakatus
Va, neseniai vienam konkursui piešiau
ir maketavau tokį "tapetą"
o kokia tema buvo konkurso?
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 14:26)
o kokia tema buvo konkurso?
Tema buvo snowboard'ų dizainas tačiau rezultatas man priminė vaikiškus tapetus