kur gauti dideles rezoliucijos nuotrauku minimum 20 mb
Labai dideli be galo ivairiu fototapetu pasirinkima radau cia http://www.photowall.eu/ . Atsiuncia per savaite
peržiūrėjau tą puslapį, tik kad va bėda, neturiu tos kortelės kad būtų galima iš ten pirkti Nes galiu jiem nusiusti nuotrauka su norimu vaizdu, jie atsiuncia ismatavimus, kokie gautusi, ir is kart galiu pirkti, o paprasta kortele atsisakityti negaliu, reikia darytis ta specialia
teks lt gamintis kokioj norsd spaudos gamyklelej.
dar klausimukas, sako buna dvejopi tapetai, tokie matiniai lyg medziaginiai ir lyg is kokio kito materialo.. kazin koks gersnis ir ryskesnis gaunasi
teks lt gamintis kokioj norsd spaudos gamyklelej.
dar klausimukas, sako buna dvejopi tapetai, tokie matiniai lyg medziaginiai ir lyg is kokio kito materialo.. kazin koks gersnis ir ryskesnis gaunasi
Apsisprendziau virtuvej daryti fototapeta , bet ne per visa siena, o kaip akcenta, nes ta puse sienos bus visa tuščia, o tapetas būtų apie 200x150 cm, tik sunku išsirinkti, kokia nuotrauka atiduoti spaustuvei, gal padėsit?
Pai virtuve bus Finų medžio, stalviršis tamsus, grindys šviesios... Pai virtuvė į šiaurinę pusę, tai dienos metu šviesos neperdaugiausiai
1 2 3
4
5
Pai virtuve bus Finų medžio, stalviršis tamsus, grindys šviesios... Pai virtuvė į šiaurinę pusę, tai dienos metu šviesos neperdaugiausiai
1 2 3
4
5
[quote=*Maja*,2008 08 30, 00:11]
Apsisprendziau virtuvej daryti fototapeta , bet ne per visa siena, o kaip akcenta, nes ta puse sienos bus visa tuščia, o tapetas būtų apie 200x150 cm, tik sunku išsirinkti, kokia nuotrauka atiduoti spaustuvei, gal padėsit?
2[/b] [b]
man sitas grazus
2[/b] [b]
man sitas grazus
QUOTE(lotaa @ 2008 08 12, 19:08)
na labai grazu, kaip noreciau kazko panasaus miegamajame, tik kad pas mus tas miegamasis nelabai didelis, tai kazi kaip vaizdelis butu
QUOTE(cognac @ 2008 08 30, 08:58)
man sis irgi grazus
QUOTE(Chera @ 2008 08 30, 11:32)
man 2 arba 3 bet gal linkstu prie 3 3 variantos pacios geles graziau isdeliotos ir spalvos siltos, jei langai i siaure
man ta geltona spalva nelabai
man išdeliojimas ir 3 patinka, o vat del spalvu sunkoka apsispresti. Sienas darysiu balintos kavos
Rezoliucija ju 2094x2950 px tikiuosi kad pakaks ant 200x150 cm arba 180x150 cm
O ar įmanoma kažkaip fona keisti nuotraukos?
Rezoliucija ju 2094x2950 px tikiuosi kad pakaks ant 200x150 cm arba 180x150 cm
O ar įmanoma kažkaip fona keisti nuotraukos?
Merginos, dar viena varianta radau dideliu ismatavimi 6000x4000 , www.photowall.eu (jis ten pats tapetas kainuoja 285 eur Width: 405 cm
Height: 270 cm)
Height: 270 cm)