Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

Skaitau čia Jūsų atsiliepimus apie fototapetus thumbup.gif ir jie man patinka tongue.gif . Bet va kurį nusižiūrėjom paveiksliuką senukuose nebėra.... užsisakant reik laukti 8 savaites.... oi kaip ilgai... O tapeto tai reik daba 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Gal kas žinot kur dar Kaune galima pasžiūrėti ir nusipirkti fototapetų? Nes labai labai reik blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tetulyte @ 2008 08 02, 23:57)
Skaitau čia Jūsų atsiliepimus apie fototapetus  thumbup.gif ir jie man patinka  tongue.gif . Bet va kurį nusižiūrėjom paveiksliuką senukuose nebėra.... užsisakant reik laukti 8 savaites.... oi kaip ilgai... O tapeto tai reik daba  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Gal kas žinot kur dar Kaune galima pasžiūrėti ir nusipirkti  fototapetų? Nes labai labai reik  blush2.gif  blush2.gif

labukas,va ką tik baigiau tapetuoti.Džiaugiamės visi,mums gražu 4u.gif Pirkau Kaune, MAX ,vokiečių g-bos.Labai bijojau pradėti,bet įsidrąsinau ir..... per dvi valandas siena jau "nauja". Beliko įkelti foto kaip atrodė prieš tai ir dabar,tik klausimas - kaip? unsure.gif
Atsakyti
O gal galėtumėt kuri mestelti foto su tokia įdomia siena? manau turėtų labai gražiai atrodyti, bet pas nieką namuose dar nesu mačiusi fototapetų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juriukas7 @ 2008 08 02, 22:23)
labukas,va ką tik baigiau tapetuoti.Džiaugiamės visi,mums gražu  4u.gif  Pirkau Kaune, MAX ,vokiečių g-bos.Labai bijojau pradėti,bet įsidrąsinau ir..... per dvi valandas siena jau "nauja". Beliko įkelti foto kaip atrodė prieš tai ir dabar,tik klausimas - kaip?  unsure.gif

Manau, kad labai garžu 4u.gif , o mes šendiena su vyru išmaišėm visas Urmo miestelio parduotuves ir radome norimą paveiksliuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , manau, kad naujoje savaitėje piešinys atsidurs ant sienos clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 08 04, 20:36)
atsiusk man i epasta idesiu  mirksiukas.gif
lotute@gmail.com

bigsmile.gif o,kaip puiku.Ačiū už pagalbą. Tuoj surasiu ir prikabinsiu. Tikrai su vaikais džiaugiamės rezultatu. Gera,kad sugebėjau pati nusidažyti lubas, sieną,o kitą - ištapetuoti. Ypač dėl to, kad niekam už darbą nereikėjo mokėti,sutaupiau pinigėlių clap.gif:

QUOTE(vidule @ 2008 08 06, 13:54)
Mes kai klijavom fototapetą tai privargom kol suderinom raštą,nes tapetas buvo per visą sieną tai vargelio buvo kol tas gėles atitaikėm  doh.gif Ir kai pradžiuvo truputuką susitraukė ,atsirado tarpeliai  doh.gif tai iš arti jau matosi  verysad.gif Siena į pietus ir per metus jau pabluko  verysad.gif Žodžiu gražu labai,bet vargelio yra su jais  ax.gif

Mat kaip g.gif man kažkaip pavyko lygiai priklijuoti.Tik pirmą lapą buvo baisu klijuoti. Pirkau supermamos siūlytus klijus.nerizikavau klijuoti įpakavime buvusiais.Vienas sunkumas buvo tai, kad greitai džiuvo klijais ištepto tapeto dalies šonai doh.gif .Bet atkėlusi šiek tiek nuo sienos perbraukdavau teptuku su klijais ir lipo. Vargo užteko ir man showoff.gif Bet rezultatu džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 08 03, 19:11)
O gal galėtumėt kuri mestelti foto su tokia įdomia siena? manau turėtų labai gražiai atrodyti, bet pas nieką namuose dar nesu mačiusi fototapetų smile.gif

na cia gal ne visai standartiniai fototapetai, bet visgi labai panasu ax.gif :
user posted image
dar:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man ir visai nieko fototapetai, noreciau miegamajm kokios grazios sienos wub.gif
O cia siaip, isisvaizdavimui, kaip atrodo fototapetai biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 06 rugpjūčio 2008 - 12:35
va kaip mes su tikurila pasistengem biggrin.gif

user posted image
user posted image

galima dar koki apsvietima padaryt, ir vakare atrodis ispudingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gamtos stebuklas: 06 rugpjūčio 2008 - 12:43
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 13:42)
va kaip mes su tikurila pasistengem biggrin.gif

galima dar koki apsvietima padaryt, ir vakare atrodis ispudingai ax.gif

drinks_cheers.gif o jai dar ta tapeta klijuoti, ant tokio issikisimo ant sienos (nu tipo nisa atvirksciai) ir uz jos apsvietima, tai isviso nerealus vaizdelis butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 14:37)

bigsmile.gif o,geras, maniškė siena - aguonų thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
gal nepasikartosiu
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2008 08 12, 19:08)
user posted image
gal nepasikartosiu

grazu , ir m,an lovatiese ir uzuolaidos patiko wub.gif
Atsakyti