Skaitau čia Jūsų atsiliepimus apie fototapetus ir jie man patinka . Bet va kurį nusižiūrėjom paveiksliuką senukuose nebėra.... užsisakant reik laukti 8 savaites.... oi kaip ilgai... O tapeto tai reik daba . Gal kas žinot kur dar Kaune galima pasžiūrėti ir nusipirkti fototapetų? Nes labai labai reik
QUOTE(tetulyte @ 2008 08 02, 23:57)
Skaitau čia Jūsų atsiliepimus apie fototapetus ir jie man patinka . Bet va kurį nusižiūrėjom paveiksliuką senukuose nebėra.... užsisakant reik laukti 8 savaites.... oi kaip ilgai... O tapeto tai reik daba . Gal kas žinot kur dar Kaune galima pasžiūrėti ir nusipirkti fototapetų? Nes labai labai reik
labukas,va ką tik baigiau tapetuoti.Džiaugiamės visi,mums gražu Pirkau Kaune, MAX ,vokiečių g-bos.Labai bijojau pradėti,bet įsidrąsinau ir..... per dvi valandas siena jau "nauja". Beliko įkelti foto kaip atrodė prieš tai ir dabar,tik klausimas - kaip?
QUOTE(juriukas7 @ 2008 08 02, 22:23)
labukas,va ką tik baigiau tapetuoti.Džiaugiamės visi,mums gražu Pirkau Kaune, MAX ,vokiečių g-bos.Labai bijojau pradėti,bet įsidrąsinau ir..... per dvi valandas siena jau "nauja". Beliko įkelti foto kaip atrodė prieš tai ir dabar,tik klausimas - kaip?
Manau, kad labai garžu , o mes šendiena su vyru išmaišėm visas Urmo miestelio parduotuves ir radome norimą paveiksliuką , manau, kad naujoje savaitėje piešinys atsidurs ant sienos
QUOTE(lotute @ 2008 08 04, 20:36)
o,kaip puiku.Ačiū už pagalbą. Tuoj surasiu ir prikabinsiu. Tikrai su vaikais džiaugiamės rezultatu. Gera,kad sugebėjau pati nusidažyti lubas, sieną,o kitą - ištapetuoti. Ypač dėl to, kad niekam už darbą nereikėjo mokėti,sutaupiau pinigėlių :
QUOTE(vidule @ 2008 08 06, 13:54)
Mes kai klijavom fototapetą tai privargom kol suderinom raštą,nes tapetas buvo per visą sieną tai vargelio buvo kol tas gėles atitaikėm Ir kai pradžiuvo truputuką susitraukė ,atsirado tarpeliai tai iš arti jau matosi Siena į pietus ir per metus jau pabluko Žodžiu gražu labai,bet vargelio yra su jais
Mat kaip man kažkaip pavyko lygiai priklijuoti.Tik pirmą lapą buvo baisu klijuoti. Pirkau supermamos siūlytus klijus.nerizikavau klijuoti įpakavime buvusiais.Vienas sunkumas buvo tai, kad greitai džiuvo klijais ištepto tapeto dalies šonai .Bet atkėlusi šiek tiek nuo sienos perbraukdavau teptuku su klijais ir lipo. Vargo užteko ir man Bet rezultatu džiaugiuosi
QUOTE(night_ @ 2008 08 03, 19:11)
O gal galėtumėt kuri mestelti foto su tokia įdomia siena? manau turėtų labai gražiai atrodyti, bet pas nieką namuose dar nesu mačiusi fototapetų
na cia gal ne visai standartiniai fototapetai, bet visgi labai panasu :
dar:
Man ir visai nieko fototapetai, noreciau miegamajm kokios grazios sienos
O cia siaip, isisvaizdavimui, kaip atrodo fototapetai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
O cia siaip, isisvaizdavimui, kaip atrodo fototapetai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
va kaip mes su tikurila pasistengem
galima dar koki apsvietima padaryt, ir vakare atrodis ispudingai
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 13:42)
va kaip mes su tikurila pasistengem
o jai dar ta tapeta klijuoti, ant tokio issikisimo ant sienos (nu tipo nisa atvirksciai) ir uz jos apsvietima, tai isviso nerealus vaizdelis butu
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 14:37)
o,geras, maniškė siena - aguonų
gal nepasikartosiu
QUOTE(lotaa @ 2008 08 12, 19:08)
grazu , ir m,an lovatiese ir uzuolaidos patiko