Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

QUOTE(sherla @ 2008 07 18, 21:35)
pasirinkome organinis stikla todel kad nedusta (maza kokiu puodu uzkliusi ar ka ), lengvesnis uz paprasta stikla  blush2.gif  bet nelabai praktiskas  g.gif  jis is tiesu braizosi.
Manau reikia valyti tik su kokia priemone (na nzn ar tokia yra - dar nesiaiskinau), negalima naudoti net kempineles tos siurksciosios puses  doh.gif
Bet man pigiau bus pakeisti stikla nei fototapeta jei kada prireiks  unsure.gif mano pupeles pakankamai margos  mirksiukas.gif  sakau gal tie braizymaisi labai nesimatys  blush2.gif
o cia mano virtuve  biggrin.gif  dar zviezut zviezutele - siandien "iskepta"  clap.gif

P.S. man labiau patiktu kad tai butu neblizgus stiklas....  g.gif

drinks_cheers.gif grazu
P.S. avataras nerealus lotuliukas.gif
Atsakyti
Susibalamutinau, kaip jūs čia sugalvojot organinį stiklą dėti prie viryklių... g.gif jis gi lydysis...pas mus kadangi rastinukas bus, tai suksim tik paprastą stiklą...O organinis bus pirtyje duše... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2008 07 21, 16:30)
Susibalamutinau, kaip jūs čia sugalvojot organinį stiklą dėti prie viryklių... g.gif jis gi lydysis...pas mus kadangi rastinukas bus, tai suksim tik paprastą stiklą...O organinis bus pirtyje duše... 4u.gif

Nesilido 100proc. Juo gi ir lepas lubuose padaro ir visur ji deda prie virykliu butent ....pala organini ar grudinta deda?????
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 21, 08:45)
P.S. avataras nerealus  lotuliukas.gif

tavo irgi labai labai wub.gif neispasakytas foksterjeru grozis blush2.gif

QUOTE(patrakusi @ 2008 07 21, 16:30)

nesamone kad lydysis doh.gif juk ant jo ar salia jo nebus ugnies g.gif daugiausiai kas gali nutikti - tai riebalu laseliai nusesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti Iriska del paveiksleliu siuntimuosi is www.allday.ru g.gif Kaip tai pavyko rasti graziu vaizdu su puodukais? g.gif Man reikia i virtuve vaizdu tarp spinteliu ir ieskau kazko i ta tema. O ten tiek puslapiu doh.gif Gal koks paieskos laukelis yra, bet as nematau g.gif Pagelbek man, blondinei, prasau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 23, 01:41)
Noreciau paklausti Iriska del paveiksleliu siuntimuosi is www.allday.ru g.gif Kaip tai pavyko rasti graziu vaizdu su puodukais? g.gif  Man reikia i virtuve vaizdu tarp spinteliu ir ieskau kazko i ta tema. O ten tiek puslapiu doh.gif Gal koks paieskos laukelis yra, bet as nematau g.gif Pagelbek man, blondinei, prasau mirksiukas.gif

As kasdien tiesiog ta puslapiuka perziuriu. o paieska yra is desines puses po reklama. mirksiukas.gif Ten tiesa uzvakar buvo su kava tema tai ir puodeliu tikrai buvo

user posted image

http://allday.ru/200...e__klipart.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 23 liepos 2008 - 10:04
Aciu Iriska 4u.gif
Einu medzioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kas nors gaminosi didelio formato fototapetus su savo turimu vaizdu?
Jei taip - kokie reikalavimai vaizdeliui - dydis, formatas, raiška? Kokia kaina už kvadratą?

Iki dabar radau kainas nuo 30 iki 150 Lt/m2. Irniekas negali paaiškinti kodėl tokie kainų skirtumai.
Atsakyti
4u.gif Labukas visoms ir visiems,kas lankosi šioje puikioje svetainėje. Labai laukiu jūsų patarimų kaip išklijuoti sieną fototapetais. Paprastus tapetus esu klijavusi ir vaikų kambaryje,ir draugei svetainę, šiek tiek įgūdžių ir praktikos turiu ax.gif Jį įsigijau MAXIMOJ, vokiečių g-mos,bet popierius jau toooooks plonas,kad baisu ir pradėti,otaip norisi saulėtos,žydinčios sienos blush2.gif Saulutę matome tik ryte... verysad.gif Būsiu dėkinga už visų patarimus ar nuorodas.Pažadu po atlikto darbo įkelti foto mirksiukas.gif

QUOTE(emrata @ 2008 07 30, 10:34)
na pati kazin ar isdrysciau klijuoti, todel reiskiu pagarba jums uz pasiryzima  4u.gif siaip neisivaizduoju kuo galetu skirtis darbo ypatumai nuo tapetu ir fototapetu, gal kokiuose senukuose ar pan parduotuvese yra spec kliju ir tam tikra instrukcija  g.gif  nes zinau, kad senukai prekiauja kazkokiais fototapetais

Ačiū už pasidalinimą mintimis. Klijavusi storesnius tapetus nei šie,labai plonas popierius. Klijų įdėta,bet tik vienas mažas maišiukas schmoll.gif .Kažkaip tikėjausi nors kelis rasti g.gif
Papildyta:
QUOTE(juriukas7 @ 2008 07 30, 09:49)
4u.gif  Labukas visoms ir visiems,kas lankosi šioje puikioje svetainėje. Labai laukiu jūsų patarimų kaip išklijuoti sieną fototapetais. Paprastus tapetus esu klijavusi ir vaikų kambaryje,ir draugei svetainę, šiek tiek įgūdžių ir praktikos turiu  ax.gif   Jį įsigijau MAXIMOJ, vokiečių g-mos,bet popierius jau toooooks plonas,kad baisu ir pradėti,otaip norisi saulėtos,žydinčios sienos  blush2.gif  Saulutę matome tik ryte...  verysad.gif  Būsiu dėkinga už visų patarimus ar nuorodas.Pažadu po atlikto darbo įkelti foto  mirksiukas.gif

help.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš fototapetą pirkau "Senukuose", popierius neplonas, bet nedrįsau ir nerizikavau klijuoti kartu su fototapetu buvusais klijais biggrin.gif Nusipirkai atskirai klijus, rezultatas neapvylė thumbup.gif
Kažkas panašaus į šiuos (nuoroda)
http://www2.senukai....id=000011351009
Atsakyti
QUOTE(goya @ 2008 07 30, 12:59)
Labas  4u.gif
Aš fototapetą pirkau "Senukuose", popierius neplonas, bet nedrįsau ir nerizikavau klijuoti kartu su fototapetu buvusais klijais  biggrin.gif  Nusipirkai atskirai klijus, rezultatas neapvylė  thumbup.gif

bigsmile.gif oi,kaip tau ačiū. clap.gif žinau juos,tokius ir pirksiu.O klijavai pati? Labai ten jjie sušlapę tampėsi? Instrukcijoj paskaičiau ir išsigandau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(goya @ 2008 07 30, 12:59)
Labas  4u.gif
Aš fototapetą pirkau "Senukuose", popierius neplonas, bet nedrįsau ir nerizikavau klijuoti kartu su fototapetu buvusais klijais  biggrin.gif  Nusipirkai atskirai klijus, rezultatas neapvylė  thumbup.gif

ar sudėtinga buvo klijuoti? ilgai džiuvo? Maniškiai- dangaus fone aguonos ax.gif

QUOTE(juriukas7 @ 2008 07 30, 14:53)
bigsmile.gif  oi,kaip tau ačiū.  clap.gif žinau juos,tokius ir pirksiu.O klijavai pati? Labai ten jjie sušlapę tampėsi? Instrukcijoj paskaičiau ir išsigandau  blush2.gif
Papildyta:

ar sudėtinga buvo klijuoti? ilgai džiuvo? Maniškiai- dangaus fone aguonos  ax.gif

labas rytas,mamytės.Jau gurkšnoju pirmą puodelį kavos ir mintimis ruošiuosi darbui. Vakar paskutau lubas, nuglaisčiau. Šiandien nugruntuosiu lubas,jei gerai išdžius - dažysiu.Ar prisijungsit patarimais ax.gif Vis dar baisoka su fototapetais. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(juriukas7 @ 2008 07 30, 14:53)
bigsmile.gif  oi,kaip tau ačiū.  clap.gif žinau juos,tokius ir pirksiu.O klijavai pati? Labai ten jjie sušlapę tampėsi? Instrukcijoj paskaičiau ir išsigandau  blush2.gif
Papildyta:

ar sudėtinga buvo klijuoti? ilgai džiuvo? Maniškiai- dangaus fone aguonos  ax.gif

labas rytas,mamytės.Jau gurkšnoju pirmą puodelį kavos ir mintimis ruošiuosi darbui. Vakar paskutau lubas, nuglaisčiau. Šiandien nugruntuosiu lubas,jei gerai išdžius - dažysiu.Ar prisijungsit patarimais ax.gif Vis dar baisoka su fototapetais.
Atsakyti
QUOTE(juriukas7 @ 2008 07 30, 13:53)
Papildyta:

Nieko sudėtingo, klijai geri, prilipo puikiai, dėmių nuo jų neliko, vadinamų burbulų nebuvo, o jei vienas koks, tai kai išdžiuvo, nebeliko, tiesiog thumbup.gif
Atsakyti