http://www.photowall.eu/
labai neblogas psl. Pristatymas iskaiciuotas i kaina kartu su klijais, dydziai ivairus.
i koki miegamaji
Sakykit, ar organinis stiklas nesibraižo valant jį? Na, kai tarkim bandysiu nuvalyti prikepusius riebalus?
Betule> cia gal labiau reiketu klausti mamyciu Virtuviu temoje, ten jos viska zino
ne tapetas, bet nezinau kur ikelti ta medeli
QUOTE(sherla @ 2008 07 03, 00:32)
Bus viskas aisku ar grazu, ar ne, kai susides spinteles... Draugai itariai i mane ziuri ir galvoja ka as cia dabar darau Bet as uzsispyrusi ir noriu kazko kito nei pas visus
uzsisakeme fototapeta is katalogo "Irise" 260 x 90 kainuoja 199 Lt (gal pabrango dabar, nes mes pirkome gruodzio menesi. Beje sis fototapetas yra stipriai plaunamas bet as vistiek desiu organini stikla.
Organini stikla (3mm storio) uzsisakeme "Senukuose" tik nzn kaip reikes parsivesti namo
prie dujiniu virykliu ir lentynos buna ir nieko.... o stiklas juk yra nedegus na nebent kokiais riebalais apruks
dabar kai baigiasi statybu bumas gal koks ir atvaziuotu
uzsisakeme fototapeta is katalogo "Irise" 260 x 90 kainuoja 199 Lt (gal pabrango dabar, nes mes pirkome gruodzio menesi. Beje sis fototapetas yra stipriai plaunamas bet as vistiek desiu organini stikla.
Organini stikla (3mm storio) uzsisakeme "Senukuose" tik nzn kaip reikes parsivesti namo
prie dujiniu virykliu ir lentynos buna ir nieko.... o stiklas juk yra nedegus na nebent kokiais riebalais apruks
dabar kai baigiasi statybu bumas gal koks ir atvaziuotu
Serla, o kodėl dedat organinį stiklą ? Jis nesibraižys? Kaip su jo valymu? Iš anksto ačiū už atsakymą
QUOTE(Linavil @ 2008 07 18, 15:19)
Serla, o kodėl dedat organinį stiklą ? Jis nesibraižys? Kaip su jo valymu? Iš anksto ačiū už atsakymą
pasirinkome organinis stikla todel kad nedusta (maza kokiu puodu uzkliusi ar ka ), lengvesnis uz paprasta stikla bet nelabai praktiskas jis is tiesu braizosi.
Manau reikia valyti tik su kokia priemone (na nzn ar tokia yra - dar nesiaiskinau), negalima naudoti net kempineles tos siurksciosios puses
Bet man pigiau bus pakeisti stikla nei fototapeta jei kada prireiks mano pupeles pakankamai margos sakau gal tie braizymaisi labai nesimatys
o cia mano virtuve dar zviezut zviezutele - siandien "iskepta"
P.S. man labiau patiktu kad tai butu neblizgus stiklas....
sherla
Neraliai grazu Bravo
Teisingai sako, kas nerizikuoja, tas ...na, kiekvienam savo
Sugalvojiai skoningai, drasiai ir svarbiausiai ralizavai savo ideja
O as labai norejau fototapeta, neradau reikalngo ir uzsisakiau plytkas
tik dabar vis ziuriu i tavo foto ir dar galvoju, o gal vis del to fototapetus ? Nu nelaiku tu ta foto idejai, man dabar visai galvele apsisuko
sekmes tikrai labai grazu, ir n etaip kaip visur
Neraliai grazu Bravo
tik dabar vis ziuriu i tavo foto ir dar galvoju, o gal vis del to fototapetus ? Nu nelaiku tu ta foto idejai, man dabar visai galvele apsisuko
sekmes tikrai labai grazu, ir n etaip kaip visur
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 18, 16:05)
Laaabai gražu!
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 19, 16:41)
sherla
Neraliai grazu Bravo
sekmes tikrai labai grazu, ir ne taip kaip visur
Neraliai grazu Bravo
sekmes tikrai labai grazu, ir ne taip kaip visur
Aciu uz gerus zodzius
Bandyk ir tu daryti kazka kitaip...visada idomu pamatyti galutini rezultata o jei jis dar SUPER - tai ir sirdi glosto kai kiti dar pasako kad sumanymas puikiai pavyko
QUOTE(išprotėjus @ 2008 07 20, 11:01)
sherla labai grazi virtuvė
sirdi glosto tokie zodziai