Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

QUOTE(Cili @ 2008 06 19, 14:33)
savo svetainėje norėčiau kažko tokio, o daugiau visur balta, gal žinote kur kreiptis, kad padarytų tokį fototapetą?  g.gif

user posted image

jau kalbėjom apie tai, gamina spaudos idejos
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 03 21, 09:40)
Vaikų kambariui išsirinkau šitą  g.gif

ką manot user posted image

man tai labai grazus wub.gif
Atsakyti
nusipirkom mes is Senuku si tapeta http://www.senukai.l...id=000050680709

ispakavom - ir pradejom juoktis, dydis 270x194 cm, o mums reikejo atvirksciai 194x270 cm doh.gif doh.gif doh.gif
ka padarysi.....

gal reikia kam nors tokio kriokliuko ir misko? smile.gif
neturime kambario tokio kur klijuoti, mes norejome i WC kambariuka smile.gif dabar teks ieskoti kitko, kur aukstis didesnis, o ne plotis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2008 04 09, 11:22)
pamokino vienas geras žmogutis kaip įdėti nuotraukytes, bandau

user posted image

grazu, idomiai atrodo thumbup.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 04 17, 11:06)
pas mus remmontų stadija.. remontinam namą... tai kolkas tik špakliuojamės ir tt.. o dažysim viską vienu kartu.. tai bus gal rudenį gal prieš kalėdas....
tai sugalvojau vakar prasilinksmint savo virtuvę  bigsmile.gif  nors laikinai... man cisai patiko  tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image

nu ot zmones turi fantaziija, nu ka daryt kai esi be jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip ir vargsti po interneta narsydamas ieskodamas ideju doh.gif
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 05 26, 08:35)
user posted image

Man sita labai grazi wub.gif
Atsakyti
O man nepatinka baltos rozetės Tūtės virtuvėje mirksiukas.gif . Dėčiau tamsias drinks_cheers.gif . O pats fototapetas gražus. Labai graži idėja su žolyte thumbup.gif
Atsakyti
mes tai irgi planuojam i vaiku kambary daryti foto tapeta is savo nuotraukos,gal iznot kiek mazdaug kainuoja tai ar labai brangu,gal klaipedoje kas nors daresi,gal galit kaska rekomenduoti 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2008 04 09, 12:22)
pamokino vienas geras žmogutis kaip įdėti nuotraukytes, bandau

user posted image

o as tarp spinteliu kavos pupeles iklijavau smile.gif o jus ant foto tapeto virtuveje organini stikla dejote ar nebutina?
Papildyta:
QUOTE(mmuliukas @ 2008 06 27, 13:56)
mes tai irgi planuojam i vaiku kambary daryti foto tapeta is savo nuotraukos,gal iznot kiek mazdaug kainuoja tai ar labai brangu,gal klaipedoje kas nors daresi,gal galit kaska rekomenduoti  4u.gif ?

as "Iris" parduotuvej is katalogo uzsisakiau bigsmile.gif mokejau 199 Lt (ismatavimai 90 cm x 260 cm)
Atsakyti
Sherla butu idomu pamatyti kaip pas jus ''kavos pupeles'' tarp spinteles atrodo ax.gif Ir as mastau apie fototapeta tarp spinteliu, bet dar galvoju stikla uzdet. Bet jauciu, kad l.brangiai gausis g.gif
O gal kas jau taip dare ir gali pasufleruot kiek tai gali kainuot: fototapetas + stiklas tarp spinteliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 01 liepos 2008 - 23:06
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 02, 00:06)
Sherla  butu idomu pamatyti kaip pas jus ''kavos pupeles'' tarp spinteles  atrodo ax.gif Ir as mastau apie fototapeta tarp spinteliu, bet dar galvoju stikla uzdet. Bet jauciu, kad l.brangiai gausis g.gif
O gal kas jau taip dare ir gali pasufleruot kiek tai gali kainuot: fototapetas + stiklas tarp spinteliu g.gif

Siandien uzsisakeme organinio stiklo ( 49.50 Lt/kv.m + 10 Lt/kv.m. ispjovimas - tai gali pasiskaiciuoti kiek kainuotu)... mums reikia nepilnai 4 kv.m ir sumokejome truputi virs 200 Lt
Paskaiciavau, kad fototapetas (2vnt mums reikejo) (400 Lt) + stiklas (223 Lt) = 663 Lt (darbas kaip ir nekainuoja, nes galima patiems viska suklijuoti ir stikla prisukti). Tai gaunasi pigiau nei pirkti plyteles ir samdyti zmogu jas klijuoti g.gif nors dar ziurint kokios plyteles pirksi ir jei pats klijuosi doh.gif tai tada pigiau gal plytelemis g.gif

Dabar atrodo taip
user posted image

butu idomu suzinoti ar ant fototapeto virtuveje kas nors deda organini stikla?
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 05 26, 14:21)

sitas nerealus wub.gif noreciau tokio svetaineje bigsmile.gif o gal ir miegamajame
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 02 liepos 2008 - 23:36
Aciu sherla uz aissamu atsakyma 4u.gif Man labai labai patinka jusu kavos pupeles thumbup.gif wub.gif
O kur pirkot fototapetus ir kokioj imonej uzsakete organini stikla? g.gif ax.gif

Man teko girdeti ir matyti tokius/i variantus/a:
1, Fototapetas+jo laminavimas cia panos rase, rode foto auksciau, tik nemaciau kaip atrodo gyvai g.gif
2. Fototapetas +organinis stiklas, maciau pas kolege, labai patiko thumbup.gif

Vat idomu jeigu dujine kaitlente, ar tas organinis stiklas praktiska? g.gif

O del plyteliu: ar imanoma ka nors prisiskviesti paklijuoti 2 kv.m plyteliu? Kazin ar atsirastu toks meistras, kuris del 100 Lt atvaziuotu darbuotis? gal as cia tik taip isivaizduoju pesimistiskai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 03 liepos 2008 - 00:03
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 03, 01:00)
Aciu sherla uz aissamu atsakyma 4u.gif Man labai labai patinka jusu kavos pupeles thumbup.gif  wub.gif

aciuks.gif Bus viskas aisku ar grazu, ar ne, kai susides spinteles... Draugai itariai i mane ziuri ir galvoja ka as cia dabar darau biggrin.gif Bet as uzsispyrusi ir noriu kazko kito nei pas visus blush2.gif
O kur pirkot fototapetus ir kokioj imonej uzsakete organini stikla? g.gif  ax.gif

uzsisakeme fototapeta is katalogo "Irise" 260 x 90 kainuoja 199 Lt (gal pabrango dabar, nes mes pirkome gruodzio menesi. Beje sis fototapetas yra stipriai plaunamas rolleyes.gif bet as vistiek desiu organini stikla.
Organini stikla (3mm storio) uzsisakeme "Senukuose" g.gif tik nzn kaip reikes parsivesti namo doh.gif
Vat idomu jeigu dujine kaitlente, ar tas organinis stiklas praktiska? g.gif

prie dujiniu virykliu ir lentynos buna ir nieko.... o stiklas juk yra nedegus mirksiukas.gif na nebent kokiais riebalais apruks
O del plyteliu: ar imanoma ka nors prisiskviesti paklijuoti 2 kv.m plyteliu? Kazin ar atsirastu toks meistras, kuris del 100 Lt atvaziuotu darbuotis? gal as cia tik taip isivaizduoju pesimistiskai?

dabar kai baigiasi statybu bumas gal koks ir atvaziuotu g.gif
Atsakyti
Kiek grozybiu prisiziurejau keisiu sienas butinai thumbup.gif
Atsakyti