Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

QUOTE(Iriska @ 2008 05 26, 15:31)
jeigu ka turiu kompe juos didelio formato, jie be fono, todel galima ant bet kokio spausdinti.

ar galima man kaip nors is jusu uzsisakyti sias aguonas be fono? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2008 05 26, 20:26)
ar galima man kaip nors is jusu uzsisakyti sias aguonas be fono?  blush2.gif

nereikia ju uzsakineti biggrin.gif man reikia tik jusu el.pasto. Atsiusiu,jeigu bus neperdideles. Pasiziuresiu darbe. mirksiukas.gif
Atsakyti
renata.miseviciene@gmail.com
i gmail'a dideli failai "praeina" smile.gif
Atsakyti
nu man sitas nerealus wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2008 05 26, 15:01)
Kur gauti? kur pirkti? uz kiek pirkti?

sveikos. ir mane tas pats domintu ax.gif kur butu galima su savo paveiksliuku nueiti ir pasidaryti norimo dydzio tapeta. kiek tas geris kainuoja
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2008 05 27, 09:38)
sveikos. ir mane tas pats domintu  ax.gif  kur butu galima su savo paveiksliuku nueiti ir pasidaryti norimo dydzio tapeta. kiek tas geris kainuoja

pvz www.ssv.lt

Plačiaformatė spauda

Aukščiausios kokybės didelio formato spaudos darbai – dar viena „Senamiesčio spaustuvės“ teikiama ir klientų ypatingai vertinama paslauga.

1,6 metro pločio ir neriboto ilgio plakatai, lipdukai, tentai – visa tai, ko gali prireikti Jūsų verslui.
Atsakyti
Mergaites, nesiuntinesiu visom visu nuotrauku. Tiesiog neturiu tam tiek laiko. Isirinkit pls kokios patinka max 5. Daugiau mano pasto dezute nenori siusti.

user posted image
Atsakyti
Iriska,
o gal dar su kokiom kitokiom gėlėm turi fototapetų?
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 05 27, 14:31)
Iriska,
o gal dar su kokiom kitokiom gėlėm turi fototapetų?

tai nueik i ta svetaine. (pries pora postu buvo nuoroda) ir ten jau lobynai tu paveiksleliu. Bet reikia prisiregistruoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 27, 14:52)
tai nueik i ta svetaine. (pries pora postu buvo nuoroda) ir ten jau lobynai tu paveiksleliu. Bet reikia prisiregistruoti. 4u.gif

su rusų kalba man silpnai labai smile.gif
na nieko, pasikviesiu draugę, padės ten susigaudyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 05 27, 14:56)
su rusų kalba man silpnai labai smile.gif
na nieko, pasikviesiu draugę, padės ten susigaudyt smile.gif

Ziurek kokia gele turiu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 27, 14:52)

Gėlių ir daržovių pasirinkimas ten thumbup.gif
Atsakyti