Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

Ką padarysi, bijau aš visokių vabalų... blink.gif
Atsakyti
pas mus remmontų stadija.. remontinam namą... tai kolkas tik špakliuojamės ir tt.. o dažysim viską vienu kartu.. tai bus gal rudenį gal prieš kalėdas....
tai sugalvojau vakar prasilinksmint savo virtuvę bigsmile.gif nors laikinai... man cisai patiko tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Geras prikolnai atrodo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam tiks...
http://www.slave.lt/...lakata-tapetus/
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 17, 10:06)
pas mus remmontų stadija.. remontinam namą... tai kolkas tik špakliuojamės ir tt.. o dažysim viską vienu kartu.. tai bus gal rudenį gal prieš kalėdas....
tai sugalvojau vakar prasilinksmint savo virtuvę  bigsmile.gif  nors laikinai... man cisai patiko  tongue.gif

[

nu visai nieko, tik gal vietoj baltos spalvos noretusi kokios gelsvos, net nzn. bet ideja super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 14:07)
nu visai nieko, tik gal vietoj baltos spalvos noretusi kokios gelsvos, net nzn. bet ideja super thumbup.gif

lotuliukas.gif tai rašiau kad remontų stadija.. šita siena net nedažyta.. tiesiog nušpakliuota ir palikta laukt dažymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 25, 12:29)
lotuliukas.gif  tai rašiau kad remontų stadija.. šita siena net nedažyta.. tiesiog nušpakliuota ir palikta laukt dažymo  ax.gif

tai taip ir supratau smile.gif o ta zolyte jei ne paslaptis kur gaminotes?
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 15:04)
tai taip ir supratau smile.gif o ta zolyte jei ne paslaptis kur gaminotes?

nesigaminau irnesakyk.gif thomas philipse uz 30lt nusipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 25, 15:03)
nesigaminau irnesakyk.gif thomas philipse uz 30lt nusipirkau  lotuliukas.gif

nu lenkiu zemai galva tokiem zmonems, kurie sugeba rasti nerealiu dalykeliu uz pacia minimaliausia kaina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 17, 13:06)
tai sugalvojau vakar prasilinksmint savo virtuvę  bigsmile.gif  nors laikinai... man cisai patiko  tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Linksma virtuvele gavosi rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte pasizymi isradingumu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites parsisiunciau sau dideli nuotrauku archiva su labai dideles raiskos nuotraukom. Jeigu kaim reikes kokiu jus rasykit. biggrin.gif user posted image
Atsakyti