pas mus remmontų stadija.. remontinam namą... tai kolkas tik špakliuojamės ir tt.. o dažysim viską vienu kartu.. tai bus gal rudenį gal prieš kalėdas....
tai sugalvojau vakar prasilinksmint savo virtuvę nors laikinai... man cisai patiko
tai sugalvojau vakar prasilinksmint savo virtuvę nors laikinai... man cisai patiko
Geras prikolnai atrodo
Gal kam tiks...
http://www.slave.lt/...lakata-tapetus/
http://www.slave.lt/...lakata-tapetus/
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 17, 10:06)
pas mus remmontų stadija.. remontinam namą... tai kolkas tik špakliuojamės ir tt.. o dažysim viską vienu kartu.. tai bus gal rudenį gal prieš kalėdas....
[
[
nu visai nieko, tik gal vietoj baltos spalvos noretusi kokios gelsvos, net nzn. bet ideja super
QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 14:07)
nu visai nieko, tik gal vietoj baltos spalvos noretusi kokios gelsvos, net nzn. bet ideja super
tai rašiau kad remontų stadija.. šita siena net nedažyta.. tiesiog nušpakliuota ir palikta laukt dažymo
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 25, 12:29)
tai rašiau kad remontų stadija.. šita siena net nedažyta.. tiesiog nušpakliuota ir palikta laukt dažymo
tai taip ir supratau o ta zolyte jei ne paslaptis kur gaminotes?
QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 15:04)
tai taip ir supratau o ta zolyte jei ne paslaptis kur gaminotes?
nesigaminau thomas philipse uz 30lt nusipirkau
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 25, 15:03)
nesigaminau thomas philipse uz 30lt nusipirkau
nu lenkiu zemai galva tokiem zmonems, kurie sugeba rasti nerealiu dalykeliu uz pacia minimaliausia kaina
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 17, 13:06)
Linksma virtuvele gavosi
akvilyte pasizymi isradingumu
Mergaites parsisiunciau sau dideli nuotrauku archiva su labai dideles raiskos nuotraukom. Jeigu kaim reikes kokiu jus rasykit.