Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

QUOTE(Tūtė @ 2008 04 10, 10:32)

Tūte, nu nemaniau, kad taip atrodys bigsmile.gif Super bigsmile.gif Originalu ir neatsibode (tik baltos rozetes truputi pykstasi su rugiais blush2.gif )
Primink, kokia firmele dare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 10, 12:16)
Tūte, liuks  bigsmile.gif tik rozečių nebūčiau dėjus ant tos sienos  4u.gif

QUOTE(Gardenija @ 2008 04 10, 12:50)
Tūte, nu nemaniau, kad taip atrodys bigsmile.gif Super bigsmile.gif Originalu ir neatsibode (tik baltos rozetes truputi pykstasi su rugiais blush2.gif )

ačiū biggrin.gif tos rozetės ten jau buvo nuo pat pradžių, ir jos ten labai reikalingos, ir jos nebaltos blush2.gif o, gelsvai žalsvos, o bendram vaizde, kai matosi daugiau, tai taip įkyriai neatrodo, nes visam bute tokios spalvos jungikliai. Vyras sakė bandys pakeisti tamsesnėm, man tai ir taip gerai būtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 10, 12:50)

Spaudos idėjos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2008 04 10, 12:07)
ačiū  biggrin.gif  tos rozetės ten jau buvo nuo pat pradžių, ir jos ten labai reikalingos, ir jos nebaltos  blush2.gif o, gelsvai žalsvos, o bendram vaizde, kai matosi daugiau, tai taip įkyriai neatrodo, nes visam bute tokios spalvos jungikliai. Vyras sakė bandys pakeisti tamsesnėm, man tai ir taip gerai būtų  biggrin.gif
Papildyta:
Spaudos idėjos 4u.gif

Pasižymiu cool.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2008 04 09, 11:22)
pamokino vienas geras žmogutis kaip įdėti nuotraukytes, bandau

user posted image

Oho wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 01, 16:26)
Cia galima neblogu foto rasti. O po foto paspaudus user posted image, gaunamas geras dydis smile.gif

Pavyzdys

Ir CIA daug geru makro foto, tik jau nezinia, kaip su rezoliucija butu cool.gif

man šitas patiko
http://www_photosigh...d...on&refid=5#
Atsakyti
QUOTE(raimyte @ 2008 04 10, 15:18)

Nuotrauka gera, bet kaip fototapeto neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
nu ir aš tokio vabalo neįsivaizuoju pas save g.gif namuose...
Atsakyti
QUOTE(daivuxdomux @ 2008 04 11, 12:51)
nu ir aš tokio vabalo neįsivaizuoju pas save g.gif  namuose...

O ko jau ne lotuliukas.gif pvz virtuvėj, sėdi valgai kotletus o ta musė sėdi ir žiūri į tave laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuxdomux @ 2008 04 11, 12:51)
nu ir aš tokio vabalo neįsivaizuoju pas save g.gif  namuose...

nu aš pas save irgi kol kas neįsivaizduoju, nes vietos permažai, bet didesniuose namuose įsivaizduočiau, bet aišku ne virtuvėj, nes tada tikrai kotletai burnoj strigtų lotuliukas.gif
Atsakyti
na kur tokį padarą klijuot... svetainėj- visus svečius išbaidys, vaikų kambary - vaikams neurozes įvarysit, miegamajam - nu nežinau, kai tokios akys mane stebėtų..... blush2.gif Va tapetuks su rožytėm, gėlytėm, vandenuku ir t.t tai kits reikals... 4u.gif
Atsakyti
Kaip galvojat, ar tokie fototapetai tiktų virtuvėje tarp spintelių? Vyras tai purto galvą verysad.gif
user posted image
user posted image

O tokie? Juk pagyvintų aplinką jei pas mus dominuos ramios spalvos ir virtuvė bendra su kambariu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 04 11, 17:12)
Kaip galvojat, ar tokie fototapetai tiktų virtuvėje tarp spintelių? Vyras tai purto galvą  verysad.gif
O tokie? Juk pagyvintų aplinką jei pas mus dominuos ramios spalvos ir virtuvė bendra su kambariu.

user posted image
Sveikutė smile.gif Man 1-ieji fototapetai -labai dailūs wub.gif , bet virtuvei iš visų tavo parodytų, aš rinkčiausi
user posted image
Atsakyti