Labai grazu, tik visa vaizda labai gadina rozetes
QUOTE(Iriska @ 2008 04 09, 14:45)
tikrai, galėtų būti jos taip pat žalsvos spalvos, bet pats fototapetas, man čia labai gražiai žiūrisi
QUOTE(Iriska @ 2008 04 09, 15:45)
galvojau aš apie tas rozetes visam bute tokios spalvos ir jungikliai ir rozetės, žiūrėsim ar čia keisim jas, ar ne bendram vaizde, kai matosi ir kiti jungikliai, labai nekrenta į akis tos rozetės
QUOTE(tralaila @ 2008 04 09, 12:42)
wau kaip fain .... aš jau degu noru miegamajam viena siena su fototapetu...tik turbūt reikės nuplėšt dažomus tapetus,o gal galima ant viršaus
QUOTE(Tūtė @ 2008 04 09, 15:28)
galvojau aš apie tas rozetes visam bute tokios spalvos ir jungikliai ir rozetės, žiūrėsim ar čia keisim jas, ar ne bendram vaizde, kai matosi ir kiti jungikliai, labai nekrenta į akis tos rozetės
Biski ne i tema Labai grazi orkaite,kokios firmos,ar labai brangi?
QUOTE(awiux @ 2008 04 09, 16:13)
wau kaip fain .... aš jau degu noru miegamajam viena siena su fototapetu...tik turbūt reikės nuplėšt dažomus tapetus,o gal galima ant viršaus
pirmus dvejus radau dubingių parduotuvėje..stiliaus artelė ar kaip ten vadinasi. Tik kad kainos tai kandžiojasi
Fototapetai- tikrai gražiai atrodo Suderinus spalvas ir ideją su kitom interjero detalėm- SUPER
QUOTE(kaina @ 2008 04 09, 17:51)
Biski ne i tema Labai grazi orkaite,kokios firmos,ar labai brangi?
SMEG
QUOTE(Tūtė @ 2008 04 09, 12:22)
gera idėja, mes patys neseniai virtuvę remontavom, tik labai gaila, kad tada net mintis nebuvo kilusi apie fototapetą virtuvėje.
QUOTE(jolka1224 @ 2008 04 10, 00:33)
gera idėja, mes patys neseniai virtuvę remontavom, tik labai gaila, kad tada net mintis nebuvo kilusi apie fototapetą virtuvėje.
o kas dabar trukdo užklijuot tą tapetą? ar jūs jau plyteles susiklijavot
Tūte, liuks tik rozečių nebūčiau dėjus ant tos sienos