Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

Labai grazu, tik visa vaizda labai gadina rozetes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 09, 14:45)
Labai grazu, tik visa vaizda labai gadina rozetes   blush2.gif

tikrai, galėtų būti jos taip pat žalsvos spalvos, bet pats fototapetas, man čia labai gražiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 09, 15:45)
Labai grazu, tik visa vaizda labai gadina rozetes   blush2.gif

galvojau aš apie tas rozetes g.gif visam bute tokios spalvos ir jungikliai ir rozetės, žiūrėsim ar čia keisim jas, ar ne rolleyes.gif bendram vaizde, kai matosi ir kiti jungikliai, labai nekrenta į akis tos rozetės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 04 09, 12:42)

wau kaip fain bigsmile.gif .... aš jau degu noru miegamajam viena siena su fototapetu...tik turbūt reikės nuplėšt dažomus tapetus,o gal galima ant viršaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2008 04 09, 15:28)
galvojau aš apie tas rozetes  g.gif  visam bute tokios spalvos ir jungikliai ir rozetės, žiūrėsim ar čia keisim jas, ar ne  rolleyes.gif bendram vaizde, kai matosi ir kiti jungikliai, labai nekrenta į akis tos rozetės  rolleyes.gif

Biski ne i tema ax.gif Labai grazi orkaite,kokios firmos,ar labai brangi?
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2008 04 09, 16:13)
wau kaip fain  bigsmile.gif .... aš jau degu noru miegamajam viena siena su fototapetu...tik turbūt reikės nuplėšt dažomus tapetus,o gal galima ant viršaus  g.gif

pirmus dvejus radau dubingių parduotuvėje..stiliaus artelė ar kaip ten vadinasi. Tik kad kainos tai kandžiojasi doh.gif
Atsakyti
Fototapetai- tikrai gražiai atrodo thumbup.gif Suderinus spalvas ir ideją su kitom interjero detalėm- SUPER thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2008 04 09, 17:51)
Biski ne i tema ax.gif Labai grazi orkaite,kokios firmos,ar labai brangi?

SMEG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2008 04 09, 12:22)
pamokino vienas geras žmogutis kaip įdėti nuotraukytes, bandau

user posted image

gera idėja, mes patys neseniai virtuvę remontavom, tik labai gaila, kad tada net mintis nebuvo kilusi apie fototapetą virtuvėje.
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 04 10, 00:33)
gera idėja, mes patys neseniai virtuvę remontavom, tik labai gaila, kad tada net mintis nebuvo kilusi apie fototapetą virtuvėje.

o kas dabar trukdo užklijuot tą tapetą? ar jūs jau plyteles susiklijavot g.gif
Atsakyti
Tūte, liuks bigsmile.gif tik rozečių nebūčiau dėjus ant tos sienos 4u.gif
Atsakyti
cia daug
Atsakyti