Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

indra super atrodo siena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2007 01 17, 14:58)
Indra, labai grazu. Jei ne paslaptis, kokio dydzio tas tapetas ir kiekjis jums kainava?



drinks_cheers.gif Mane irgi labai domina dydis,kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2007 02 01, 18:06)
indra super atrodo siena thumbup.gif


ne mano cia mintis, o architekto Daliaus Naginevičiaus ir ne pas mane namuos, o pas mano direktoriu blush2.gif tssss biggrin.gif
Atsakyti
O as atsimenu kai dar i darzeli ejau ir buvo mada fototapetu, tai tevai dare remonta ir priklijavo per visa siena toki grazu su animaciniu filmu herojais, buvo tikras stebuklas visiems.Prisiminus savo reakcija ir savo vaiko kambari noreciau koki megstama jam paveiksleli uzklijuoti, gaila dar mazas, negali pasakyti ko nori
Atsakyti
Kiap manot, padarytu man kas waterhous'o ophelia ?

kazi kiek kainuotu?


dar vienas dalykas, as neturiu sienos, kuri butu maza unsure.gif


bet gal imanoma su tapetais kaip paderint.
sitaip kaip nors?
spausti ant nuotraukos
user posted image


ir kazi deres prie mano baltu širmų su vos vos tokiu ornamentu nezymiu (didelis, ne rastuotos panelines zaliuzes, o su dideliu ornamentu per sirma, t.y. gele)?

Gal cia nieko baisaus, juk neireminsiu i auksinius remus g.gif
Labai noriu Ofelijos cry.gif arba is to paties dailininko ką nors, dauguma man patinka

reik rast jai kampa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 16 vasario 2007 - 07:01
o man tai fototapetai schmoll.gif jei dar ant visos sienos doh.gif turim abiejose kambariose ant visos sienos, peizazai, ispradziu patiko, bet po keliu metu tai atsibodo ax.gif dabar naujam bute nebus jokio fototapetu smile.gif
Atsakyti
na senieji fototapetai is vaikystes kur alia kriokliai,palmes ar dar koks pasaulio stebuklas-tai tikrai pobaisiai atrodo,bet esu maciusi laida kur fototapeta geles zieda karpe dalimis ir ant sienos klijavo, kai kurios dalys buvo klijuojamos toleliau nei siaip turetu buti-nu ziauriai vaizdelis grazus buvo,labai idomiai ziurejos..

O Abonentienes Ofelija-labai daili wub.gif tu fototapeta nori,kad tau padarytu?man tai grazu ir tokios alia freskos ant sienos,tik jau cia reikia atitinkamo interjero ir erdviu..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 02 16, 15:12)
na senieji fototapetai is vaikystes kur alia kriokliai,palmes ar dar koks pasaulio stebuklas-tai tikrai pobaisiai atrodo,bet esu maciusi laida kur fototapeta  geles zieda karpe dalimis ir ant sienos  klijavo, kai kurios dalys buvo klijuojamos toleliau nei siaip turetu buti-nu ziauriai vaizdelis grazus buvo,labai idomiai ziurejos.. 

O Abonentienes Ofelija-labai daili  wub.gif  tu fototapeta nori,kad tau padarytu?man tai grazu ir tokios alia freskos ant sienos,tik jau cia reikia atitinkamo interjero ir erdviu..


pas mus ne tokie jau ir seni tapetai, remontas darytas gal pries 5 metus g.gif

dar jos labai sunkiai ligiai uzklijoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 16, 15:15)
pas mus ne tokie jau ir seni tapetai, remontas darytas gal pries 5 metus  g.gif 

dar jos labai sunkiai ligiai uzklijoti  ax.gif


na as turejau omeny,kad tapetas tapetui nelygus.. yra ir fainu ir moraliskai pasenusiu
Atsakyti
Happy, tu uz mane atsakei du kart biggrin.gif Galima pasidaryt ir šiemet, pasiūlos baisių krūvos, išsirinkt nieko neįmanoma, jokių peizažų as nenoriu, o is paveikslu tik veneros gimimas, kuri nebent kaip paveiksla kabinciau i miegamaji.

aga, noriu ofelijos, bet dabar jau nusprendziau kaip thumbup.gif

Nupasakot nelabai iseis, bet bus ne kaip tapetas nuo lubu iki grindu, o paveikslas paveikslelyje, zodziu, manau bus jega.

Atsakyti
Mane irgi domina šis reikalas,norėčiau į sūnaus kambarį, jis paauglys, gal ką išsirinktų.Man gražu šie dalykėliai ant sienų. biggrin.gif
Atsakyti
fototapetai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image


user posted image

user posted image
Atsakyti