Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai

QUOTE(Tūtė @ 2008 03 31, 12:50)
aš radau nete foto, ir man nereikėjo pirkti, užteko tokiam dydžiui rezoliucijos

o kokios rezoliucijos nuotraukos kokiam dydžiui užteko?
mums reikėtų maždaug 1,5 x 2,5 m, net nežinau kokių ieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2008 03 31, 15:55)
o kokios rezoliucijos nuotraukos kokiam dydžiui užteko?
mums reikėtų maždaug 1,5 x 2,5 m, net nežinau kokių ieškoti  g.gif

po teisybei tai nzn blush2.gif aš prisirinkau nuotraukų iš interneto, ir nunešiau į tą agentūrą išsirinkus kelias nuotraukas kurias norėčiau dėti ant sienos, ir agentūroj man išrinko geriausios kokybės, o kiek ten buvo tos rezuliucijos tai nzn, gal reiktų paskambinti ir paklausti pas juos kiek čia reiktų tokiam dydžiui? g.gif
Atsakyti
As tai virtuvei darysiu, palikau 2.5m siena tuscia biggrin.gif

Issirinkau pora laabai geruliu prie geltonu baldu.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Virtuvėj tokie labai gražūs, iš kokio tinklapio traukei, gal yra su gėlių, augalų fragmentais?
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 31, 17:29)
As tai virtuvei darysiu, palikau 2.5m siena tuscia  biggrin.gif

Issirinkau pora laabai geruliu prie geltonu baldu.

user posted image

user posted image

user posted image

man tai būtų per ryšku į mūsų virtuvę tokie, nes pas mus virtuvė bendra su svetaine, tai nenorėčiau, kad taip ryškiai šviestų. pas mus dominuoja daugiau žemės spalvos ax.gif kažkada norėjau pasirinkti ryškiai žalios spalvos žolės fragmentą į savo virtuvę, bet po to pagalvojau, kad greitai ta ryški žalia man gali įkirėti g.gif
Atsakyti
Ebay radau lipdukus ant sienų ...nu labai bgražūs kažin ar nesimatys kad lipdukas???nieks nebandėt?
Atsakyti
Ieškau, ieškau aš nuotraukytės, akys baigia nuo kompo išvarvėt... verysad.gif
Atsakyti
Jei ka rasi parodyk ir mums mirksiukas.gif Mergininos jei ka suzinosite del fototapetu gamybos tiksliau.... nepatingekite ir parasykite. I ka atkreipti demesi ir pan.. 4u.gif
Papildyta:
Liudoski, Gal gali ebay nuorodele imesti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2008 03 31, 13:21)
nu gal brangu žmogui  blush2.gif bet iš esmės reikia paskaičiuoti, gal gausis vistiek pigiau, nusipirkus nuotrauką iš čia, ir užsisakius lipduką iš pvz. spaudos idėjos, tik reikia paskambinti paklausti, kiek kainuos, jie už kvadratą skaičiuoja  4u.gif Dalbara pabandyk pasiskambint  mirksiukas.gif

Skambinau tai sakė mano išmatavimų fototapetas be klijavimo gautųsi 600 g.gif + jei perku foto 110lt jau gaunasi 710 g.gif
užsisakyt pigiau gaunasi tik tiek kad užsakant jau gausis beveik vientinis g.gif
Atsakyti
Dalbara, O tai koks tas ismatavimas? blush2.gif Ir ka jie dar sake? Neklausiai apie foto rezoliucija kokia turetu buti ir kokiam ismatavimui?
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2008 04 01, 09:55)
Dalbara, O tai koks tas ismatavimas?  blush2.gif  Ir ka jie dar sake? Neklausiai apie foto rezoliucija kokia turetu buti ir kokiam ismatavimui?

mano išmatavimai 260X279. Užsakant iš DUBINGIŲ katalogo fototapetas man kainuos 599lt jei gausiu 10 proc nuolaidą 539 bigsmile.gif
Norint pas Spaudos idėjas pasigamint foto tapetą klausiau kokios turi būt rezoliucijos foto tai ji turi būt kuo geresnė unsure.gif normaliai man suprantama kalba nelabai ką išaiškino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 01 balandžio 2008 - 09:13
Supratau tai kaina tikrai ne is mazuju. pas mane siena 3.4x2.3m tai isivaizduoju labai nemazai gautusi sad.gif Bet labai norisi kokio augalo ziedo ar ...... baltame fone. bigsmile.gif
Atsakyti