po teisybei tai nzn aš prisirinkau nuotraukų iš interneto, ir nunešiau į tą agentūrą išsirinkus kelias nuotraukas kurias norėčiau dėti ant sienos, ir agentūroj man išrinko geriausios kokybės, o kiek ten buvo tos rezuliucijos tai nzn, gal reiktų paskambinti ir paklausti pas juos kiek čia reiktų tokiam dydžiui?
man tai būtų per ryšku į mūsų virtuvę tokie, nes pas mus virtuvė bendra su svetaine, tai nenorėčiau, kad taip ryškiai šviestų. pas mus dominuoja daugiau žemės spalvos kažkada norėjau pasirinkti ryškiai žalios spalvos žolės fragmentą į savo virtuvę, bet po to pagalvojau, kad greitai ta ryški žalia man gali įkirėti
Jei ka rasi parodyk ir mums Mergininos jei ka suzinosite del fototapetu gamybos tiksliau.... nepatingekite ir parasykite. I ka atkreipti demesi ir pan.. Papildyta: Liudoski, Gal gali ebay nuorodele imesti?
nu gal brangu žmogui bet iš esmės reikia paskaičiuoti, gal gausis vistiek pigiau, nusipirkus nuotrauką iš čia, ir užsisakius lipduką iš pvz. spaudos idėjos, tik reikia paskambinti paklausti, kiek kainuos, jie už kvadratą skaičiuoja Dalbara pabandyk pasiskambint
Skambinau tai sakė mano išmatavimų fototapetas be klijavimo gautųsi 600 + jei perku foto 110lt jau gaunasi 710
užsisakyt pigiau gaunasi tik tiek kad užsakant jau gausis beveik vientinis
mano išmatavimai 260X279. Užsakant iš DUBINGIŲ katalogo fototapetas man kainuos 599lt jei gausiu 10 proc nuolaidą 539
Norint pas Spaudos idėjas pasigamint foto tapetą klausiau kokios turi būt rezoliucijos foto tai ji turi būt kuo geresnė normaliai man suprantama kalba nelabai ką išaiškino
Supratau tai kaina tikrai ne is mazuju. pas mane siena 3.4x2.3m tai isivaizduoju labai nemazai gautusi Bet labai norisi kokio augalo ziedo ar ...... baltame fone.