aš mačiau, bet man nea
QUOTE(Irmia @ 2008 01 27, 23:22)
O šiaip visos šios fotkės buvo 8 šios temos psl. Atidžiau skaitykit, merginos [/color]
O man visai grazu, jei zinoma interjeras atitinkamas Aciu uz nuotraukytes
O man visai grazu, jei zinoma interjeras atitinkamas Aciu uz nuotraukytes
Fototapetų yra įvairiausių pagal skonį. O tose nuotraukytėse galima pamatyt, jog jie labai fainai atrodo net ir ant durų
O as noriu baltos roze ji man tokia grazi
QUOTE(egliutka @ 2008 02 03, 00:57)
O as noriu baltos roze ji man tokia grazi
kokios baltos rozes?
kaip grazu kur toki grozi uzsisakyt galima butu Klaipedoje?
Papildyta:
Na va,turiu jau fototapeta.Nusprendziau gaminti.Gamino reklamos dizaino studija.Pora valandeliu ir koki nori pagamins tik issirink internete is milijono paveiksliuku.Gavosi graziai.Ziuresiu kaip bus, kai priklijuosim
kur internete rast paveiksliuku pavyzdziu?
Papildyta:
Na va,turiu jau fototapeta.Nusprendziau gaminti.Gamino reklamos dizaino studija.Pora valandeliu ir koki nori pagamins tik issirink internete is milijono paveiksliuku.Gavosi graziai.Ziuresiu kaip bus, kai priklijuosim
QUOTE(Ji @ 2007 01 16, 17:48)
o kur tokius dalykelius daro, gal kas zino?
QUOTE(aggata @ 2008 02 06, 15:02)
o kur tokius dalykelius daro, gal kas zino?
'Dubingiuose' yra kataloguose. uzsisakyt tik reikia
QUOTE(aggata @ 2008 02 06, 01:57)
kaip grazu kur toki grozi uzsisakyt galima butu Klaipedoje?
Papildyta:
Papildyta:
Irasyk "wallpaper" ir vaizdai spausk.Na tada turek tik kantrybes Nors ne visi ten tinka,reikia ziureti i nuotraukos dydi ar ka ten,na vienzodziu,kad didesni skaiciai butu po apacia parasyti Tada ryskesnis fototapetas gaunasi
QUOTE(vvandene @ 2008 02 06, 16:51)
'Dubingiuose' yra kataloguose. uzsisakyt tik reikia
iejau i "Dubingiu" tinklapi pavyzdziai fototapetu pateikti tai tikrai ne vyke ....
gal pacioj parduotuveje ju daugiau yra