Neradau nieko apie fototapetus, norim vaiko kambary deti, bet kur yra senukuose man jie netinka, nes nelabai hgrazus, gal kokia firma zinot, gal kas jau susiduret su tuo?
http://www.picoline.lt/
jau klause cia kelis kartus, tai buvau rasiusi, kad pico line darofoto tapetus. kaina pasako, kai issirenki ant kokio audinio bus atspaustas tapetas, kokio didzio siena, koks juostos skaicius ir t.t.
jau klause cia kelis kartus, tai buvau rasiusi, kad pico line darofoto tapetus. kaina pasako, kai issirenki ant kokio audinio bus atspaustas tapetas, kokio didzio siena, koks juostos skaicius ir t.t.
na, kad jau atidare tokia tema, tai pasikartosiu, nors jau buvau dejusi:
cia taip pat fototapetas:
Papildyta:
Papildyta:
o jei iš to picoline.. kazi kiek panašiai kainuotų fototapetas eilinis, paprastos medžiagos.. aukštis - 170 cm, plotis 290 cm? Ir šiaip, gal žinot, kur tokių nestandartinių galėčiau rast? Labai noriu vaikų kambariui kažko universalaus, kad nebūtų mergaitiškas ar berniukiškas Tiksliai išsireiškiau? Vaikų kambario baldai tokie žali, ryt jau pradeda tvarkyti sienas, tai mąsčiau vieną sieną su fototapetu, o kitas dažyt...
man tai su zuvim nelabai patinka, gal berniukui ir deciau bet ne mergaitei. o mergaitei nieko gero nera. noreciua koki grazu mergaitiska fototapeta !
O nežinot, piešinį galima pačiam pateikti, ar reikia pasirinkti iš jau esamų?
Indra, labai grazu. Jei ne paslaptis, kokio dydzio tas tapetas ir kiekjis jums kainava?
raso, kad Dubingiuose yra ...
Beje, man tos paslaugos reikėtų Klaipėdoje, ar bent jau netoli jos
QUOTE(indra* @ 2007 01 16, 15:02)
Kaip grazu......