QUOTE(Jurlin @ 2006 10 21, 12:44)
Į polikliniką eiti - nesinori be rimtos priežasties, nes ten su tokia biurokratine tvarka galima dar didesniu ligoniu patapti.
nesupyk, mamyte, bet juokingai skamba zodziai "be rimtos priezasties". Jei negali nakti miegoti, jautiesi blogai, jauti nuovargi, tai manau labai rimta priezastis susirupinti savimi tuo labiau, kad tai trunka ne pora dienu, o jau savaitemis.
O Dalytukui noriu pasakyti, kad ji ne viena tokia. Man taip pat daznai skauda kairi galvos pusrutuli, ir vaistai nepadeda, o magnetinis rezonansas nieko nerodo, tai tipo esu sveika. kazkada vienas neurologas issireiske, kad tai turbut migrena. na ir gyvenu taip, tai skauda, tai ne
sekmes
aš visai nesupykau, tiesiog jau turiu patirtį gydytojų požiūrio į jauną pacientą, nors ir atėjusį tikrai tik tada, kai jau nebegali kentėti

. Pasakoma ,,Jauna esi ir tavo amžiuje tokių problemų būti negali" Maždaug galima būtų suprasti taip: ,,Ko čia vaikštai iekoti ligų ir bereikalo trukdai vargšų gydytojų laiką".
Bet, žinoma, tu - teisi, sakydama, kad aš privalau savo sveikata susirūpinti. Nueisiu ir pareiklausiu, kad mane padoriai ištirtų, o ne varinėtų kaip kokią kvailą ligų ieškotoją. Ačių už nuomonę.
Dar kažkaip galvoju ar tai nebus tik kokia nors alergija baltymų pertekliui, nes skausmas prasideda užvalgius varškės, kurią aš baisiai mėgstu ir valgau kiekvieną rytą. Ar gali alergija baltymams pasireikšti galvos skausmu?