Sveikos,
gal kas ką rekomenduotų Lazdynuose ar aplink juos?
Dėkui!
Dėkui!
O gal kainytes orientacines galite pasakyti..? Man iš esmės tik batukų kulniukus tereikia pakalti.
O gal kainytes orientacines galite pasakyti..? Man iš esmės tik batukų kulniukus tereikia pakalti.
QUOTE(Zip @ 2009 08 24, 10:11)
Dėkui!
Tiksliai nepamenu, bet mazdaug apie 15 lt
QUOTE(Monrutė @ 2009 04 08, 14:11)
aš ir rekomenduoju, neseniai ten taisiau batus, super
ir profilaktiką taip gražiai uždėjo ant odinių padukų
ir profilaktiką taip gražiai uždėjo ant odinių padukų
Cia apie ta, kur Pylimo gatveje yra..
Gal kas tiksliai zino, kur randasi si taisykla? Kaip vadinasi? Ar dar koki skiriamaji zenkla?
Ryt eisiu ieskot, skubiai reikia, kad viska padarytu..
mergaites, gal zinot taisykla vilniuj, kur nereiktu palikti batu, o ta pacia akimirka pakaltu kulniukus ir uzdetu profilaktika?
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 04, 22:31)
mergaites, gal zinot taisykla vilniuj, kur nereiktu palikti batu, o ta pacia akimirka pakaltu kulniukus ir uzdetu profilaktika?
pabandyk kurpius.lt ten seip kai as nunesiau sakau kada pakalsit, o jie sako kada tau reikia? speju jei butu labi reikeja butu is karto padare
Pasinaudojau Greipfruktes rekomendacija ir nunesiau taisyti batus i Maxima (Zalgirio/Kalvariju) batu taisykla. Padare kitai dienai, nebrangiai ir visai tvarkingai.
Nauju ilgu batu uztrauktuka sugadinau Cia sakyciau jau rimtas taisymas, bet bijau belekur nesti. Vis del to, cia ne kulniuku pakalimas.
Daug kas minejo Algirdo g. 25, bet pasiziurejau, kad jie turi filiala ir Asanaviciutes gatveje. Gal kas ten bande taisyti?
Daug kas minejo Algirdo g. 25, bet pasiziurejau, kad jie turi filiala ir Asanaviciutes gatveje. Gal kas ten bande taisyti?
QUOTE(tikriausiai @ 2009 03 10, 23:54)
patariu vengti antakalny taisyklos, kur prie silo sankryzos, uz batu tik kulnu pakalima 30 litu ;O jei norint dar ir kad nuslifuotu truputi kur daugiau nunesiota - 60lt! man labai reikejo, nezinojau kur dar nest, tai teko cia eit. galvojau kaip uz 30 lt tai super padas gal koks bus, bet matau, kad plastmase
Vajė, visai išprotėjo, tai nauji batai už tokią sumą gali išeit
QUOTE(Moncius @ 2009 04 29, 09:18)
Esu labai nusivylusi taisykla, kuri yra antakalnyje, kioskas salia RIMI, toks senis bjaurus taiso. Sumoki nemazai, o po savaites nusinesioja
Ačiū,o jau žadėjau nešt, netoli manęs yra
QUOTE(andal @ 2009 12 17, 18:23)
Nauju ilgu batu uztrauktuka sugadinau Cia sakyciau jau rimtas taisymas, bet bijau belekur nesti. Vis del to, cia ne kulniuku pakalimas.
Taip as visada taisau Asanaviciutes, dirbu netoliese ir man ten patinka. Nebrangu ir kokybiskai.
Drauge taiso batus Fabijoniskese Zamenhofo g. uz BIGo esancioje Rimi, kartu su drabuziu taisykla.
As visada taisiau Kariliniskese buvusio "Saturno"(IKI) rusyje, bet kai mano neaukstakulniams reikejo pakallt kulnus ( nemazi, platus tie kulnai) uz tris poras sumokejau 70 LT. Suplyso tokiu ilgaauliu uztrauktukai, reikia abu kiest, tai po 25 lT vienas, o as uz batus 100 lt batu kalne mokejau. reikes drauges vyrui atiduot i zemaitija, sake, pas juso meistelyje yra geras meistras, nebrangiai ir kruopsciai daro. Kai neskubu, padarys viska:)