Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės taisyklos

QUOTE(Sevika @ 2009 04 08, 10:37)
labai gera taisykla yra Pylimo gatvėj, šalia gėlių paviljono, kažkur tarp Šeimos medicinos klinikos ir Centro polklinikos.
padaro ne visada greita, bet labai kokybiškai thumbup.gif
REKOMENDUOJU

aš ir rekomenduoju, neseniai ten taisiau batus, super
ir profilaktiką taip gražiai uždėjo ant odinių padukų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tikriausiai @ 2009 03 10, 23:54)
patariu vengti antakalny taisyklos, kur prie silo sankryzos, uz batu tik kulnu pakalima 30 litu ;O jei norint dar ir kad nuslifuotu truputi kur daugiau nunesiota - 60lt! man labai reikejo, nezinojau kur dar nest, tai teko cia eit. galvojau kaip uz 30 lt tai super padas gal koks bus, bet matau, kad plastmase

va mane ten irgi kelis kartus apiplese blink.gif
Atsakyti
man tai geriausiai vilniuj labdariu gatvej batukus taiso rolleyes.gif
Atsakyti
Esu labai nusivylusi taisykla, kuri yra antakalnyje, kioskas salia RIMI, toks senis bjaurus taiso. Sumoki nemazai, o po savaites nusinesioja blink.gif
Atsakyti
Man labai tinka ir patinka kuklutė avalynės taisykla prie Vilniaus Algirdo muzikos mokyklos (iš Ševčenkos gatvės pusės). Net adreso nežinau, tokiame truputį baisiame pusrūsyje, bet taiso labai nebrangiai, kokybiškai, ir žmonės malonūs dirba thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sevika @ 2009 04 08, 10:37)
labai gera taisykla yra Pylimo gatvėj, šalia gėlių paviljono, kažkur tarp Šeimos medicinos klinikos ir Centro polklinikos.
padaro ne visada greita, bet labai kokybiškai thumbup.gif
REKOMENDUOJU

O kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
Man patinka gedimino pr. gale esanti "Ilja dirbtuves" ir kaip ir kazkas minejo prie geliu paviljono Cvirkos skvere smile.gif
Atsakyti
Aš tai buvau nunešus Architektų gatvėj kulniukus pakalt, tai sumokėjau kiek pamenu apie 29 Lt., o nusinešiojo labai greitai, be to ir pakalė baisiai kreivai. Man tai nesąmonė už pakalimą šitiek mokėt, kad nors kokybė dar būtų. Tik va vėl nusidėvejo vienų basučių kulnai, tai dabar nežinau kur ir benešt, gal kas žinot kur Lazdijuose ar Karoliniškėse nebrangiai pakala?
Atsakyti
Aš pati dažniausiai nešdavau į arčiausiai namų esančią taisyklą - Konarskio g. 21 - nepasakyčiau, kad labai patenkinta tiek kainos, tiek kokybės atžvilgiu g.gif Anksčiau buvo neblogai, bet dabar atrodo pasikeitė batsiuvys, tai dirba labai jau nekruopščiai, dažnai po kelių savaičių kulniukai nusinešioja, o kartą net nukrito beeinant gatve:oh
Atsakyti
Sveikos, supermamos smile.gif

Gal žinote gerą batų taisyklą žirmūnuose ar antakalnyje? g.gif rolleyes.gif

Kažkas seniai minėjo taisyklą tame pastate, kur yra kavinė "Pas Mėtą" - ar ji visdar ten yra?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2009 07 20, 13:31)
Man labai tinka ir patinka kuklutė avalynės taisykla prie Vilniaus Algirdo muzikos mokyklos (iš Ševčenkos gatvės pusės). Net adreso nežinau, tokiame truputį baisiame pusrūsyje, bet taiso labai nebrangiai, kokybiškai, ir žmonės malonūs dirba  thumbup.gif .

nezinau ar apie ta pacia kalbam bet ten kazkur Algirdo g. pusej baisokam pusrusyje ir as zinau labai gera taisykla. mano basuciu susegima labai puikiai ir pigiai sutaise. gal apie ta pacia kalbam, bet nupasakoti vietos negaliu, nes kol ja radau pati kelis ratus apsukau biggrin.gif
Atsakyti
panos, o tai kiek dabar vilniuj kainuoja kulniuku pakalimas (tarkim shpilku)? nu tarkim metaliuku, ar tuo kitu ten kazkuo, plastmase ar guma kazkokia pakala, kauciuku berods? lotuliukas.gif soris, nezinau tiksliai.
visad neshdavau i ta konarskio 21 prie samsono, bet jau kokie metai toki shlamshta daro... issiaiskinau, kad dirba dviese kas antra diena, tai budavo kai uzeinu - jei toks bjaurus sedi, apsisuku ir einu lauk, ateinu ant rytojaus - tada tas shnekus, bendraujantis buna. bet ir jis paskutini karta tokia nesamone MB batams padare - negrisiu isvis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
taigi - kur vilniuj butu geriausias kainos ir kokybes santykis jusu nuomone? nes uz pakalima 30 lt nezadu moket lotuliukas.gif
Atsakyti