Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės taisyklos

QUOTE(Bolero @ 2007 01 22, 13:12)
Aš nešu batukus į Rimi Saturne esančią taisyklą (Karoliniškėse). Kokybiškai ir greitai biggrin.gif

aš irgi ten nešu. Kainos nėra labai didelės, bet pataiso tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 12 vasario 2008 - 12:38
Basanavičiaus 22 ir aš, ir mano vyras ne kartą taisėmės - kainos nemažos, bet kokybė thumbup.gif
Iki tol nešiau Labdarių gatvėje - nepalyginsi, baisi kokybė schmoll.gif
Atsakyti
Nuo senų, gerų studentiškų laikų batus vis dar taisau kalvarijų/žalgirio g. sankirtoje, priešais Maxima, tokiam mažam, varganam namelyje, bet dar nė karto nenuvylė. man svarbiausia kokybės/kainos/laiko santykis thumbup.gif
Atsakyti
Čia buvo minėta Savanorių pr., netoli Gerosios vilties žiedo. Nežinau, ar ta pati, bet aš nešu tokiam Kazikui. Jei nuo Gerosios vilties Žiedo, tai reiki už šviesoforo į priekį paeiti, toj gatvės pusėj, kur maxima. Esu labai patenkinta ir nepasakyčiau, kad brangi. Nu gal Kazikas man truputį nuleidžia, nes ten ir daugiau batsiuvių dirba, tik aš jam palieku, nes labai patenkinta kokybe. Man mama kažkada parodė, jau dešimt metų bus, kai ten tik einu, jei noriu kokybės.
Atsakyti
Aš nešu batukus į Rimi Saturne esančią taisyklą (Karoliniškėse). Kokybiškai ir greitai

Norėjau paklausti dabar vietoj Rimi yra IKi? Ir ar ten dar yra avalynės taisykla?
Atsakyti
As nebenesiu jokiu batuku i taisykla Kalvariju-Zalgirio gatviu sankryzoj, maximoj. Norejau pakulnes pakalti. Siandien atsiemiau. Kulnai subraizyti, apipjaustyti, klijais istepti. Ir dar nemazai sumokejau. Nieko nesakiau, nors pykcio daug.
Atsakyti
Sveikos:}

Norėjau pasiteirauti, gal turit kokių numylėtų batsiuvių Vilniuje? Reikia nešt batukus pakalt ir vat sugalvojau, kad gal kokių patarimų galėtumėt mestelėti. Nes pati ne vilnietė, tai dar nesu atradusi savo geros batų taisymo vietelės:}

Raimonda.
Atsakyti
antakalnyje prie rimi parduotuvės esantis kioskelis smile.gif kiek taisė - visada gerai ir pataria, kas būtų geriau, ilgiau laikytų, nors aplinka ne iš maloniųjų - tikrai nepalyginsi su akropolio batų taisykla smile.gif
Atsakyti
Gera, bet brangi avalynės taisykla yra Savanorių pr. , prie Gerosios Vilties žiedo.
Atsakyti
Viena Basanaviciaus gatvej yra - kylant i kalna, visai netoli DNBNord ir Seb banku, tame paciame pastate, kur ir karine organizacija kazkokia yra. Ir kaina tikrai normali. Ir aptarnavimas smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p;hl=batsiuviai
Atsakyti
QUOTE(Domantomama @ 2008 03 05, 12:41)
Čia buvo minėta Savanorių pr., netoli Gerosios vilties žiedo. Nežinau, ar ta pati, bet aš nešu tokiam Kazikui. Jei nuo Gerosios vilties Žiedo, tai reiki už šviesoforo į priekį paeiti, toj gatvės pusėj, kur maxima. Esu labai patenkinta ir nepasakyčiau, kad brangi. Nu gal Kazikas man truputį nuleidžia, nes ten ir daugiau batsiuvių dirba, tik aš jam palieku, nes labai patenkinta kokybe. Man mama kažkada parodė, jau dešimt metų bus, kai ten tik einu, jei noriu kokybės.

į rūsį eiti reikia?
Atsakyti