Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės taisyklos

Gera avalynės taisykla yra Basanavičiaus g. Vilniuje, šalia NEK telefonų taisyklos.
Daro viską, kas tik įmanoma, labai kokybiškas medžiagas naudoja. thumbup.gif
Batai atrodo kaip nauji drinks_cheers.gif
Atsakyti
As visada nesu batus taisyti i Maxima Zalgirio/Kalvariju gatves sankryzoje. Ten reikia i rusi nusileisti, salia dar ir visokius irankius galanda. Tikrai nebrangiai ir visai kokybiskai. thumbup.gif As kadangi nemoku batu pirkti ir nesioti, tai ten pastovi lankytoja ir kam rekomendavau, dar nenusivyle smile.gif
P.S. ir dirba gan patogiai, iki 19 val., sestadieniais puse dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IevaU: 11 rugpjūčio 2007 - 17:44
Gal kas taisot batus "Madoj" (Viršuliškėse) - įdomu, kokia ten kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 11 13, 09:06)
As irgi noreciau suzinot ar kas nesa AKROPOLYJE avalyne taisyti???
NOretusi atsiliepimu, ar geru, ar blogu!!!  ax.gif

Akropoly gerai taiso, tik nepigu ir ilgokai užtrunka (apie 3 dienas min) - daug darbo turi.
Man įdomu, per kiek laiko pataiso (batų noselės) Vilniaus/Labdarių?
Atsakyti
Niekur neradau geresnes taisyklos, nei svitrigailos gatvej. Esu storablauzde, rai pratempe aulus be problemu tongue.gif Rekomenduoju.
Atsakyti
Seskineje Dukstu g. prie garazu tokiam padvalcike yra gera taisykla. ir pigi. kazkada kolege nese kulniukus pakeisti i Zirmunu Iki esancia taisykla, tai nulupo 24 lt, kai Seskineje moku iki 10 lt. ir dar batukus nuvalo, kad net blizga. tiesa, ten dar ir batus siuva.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 11, 19:15)
Gal kas taisot batus "Madoj" (Viršuliškėse) - įdomu, kokia ten kokybė?

Aš ten kartais nešu.. Hm,kartą tik vieną batą suklijavo o kitą net ne apžiūrėjo,nors palikau du,o Tommy Hilfigero batus normalei padarė,profilaktika ant pado ir ant kulniuku. Bet žinok,brangu ten!
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 27, 15:41)
siandien nunesiau batukus naujus savo kad priklijuotu ta profilaktika i labdariu gatves taisykla smile.gif tai parasysiu ryt ar nenugrybavo,siaip truputi bijau kad nesugadintu nes batai visai nauji ir nepigus g.gif

nunešiau tenai pat savo nuvaikščiotas noseles, tai suplonino ir taip jau ploną padą prie pirštų ir priklijavo naują galiuką, kuris net nesiekia tos vietos, per kurią man vandenį semia wacko.gif po poros dienų vienas galiukas visai atsiklijavo... vienžo, padarė blogiau, nei buvo ir aš dar primokėjau, antrą kart ten tikrai nenešiu. Bent būtų pasakę, kad negalim niekuo padėti, kam daryti bet kokį š...mad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Nelabai žinojau, į kokį skyrelį rašyti ax.gif , bet tikiuosi, kad pataikiau ax.gif
Turiu tokią bėdą, kad ir kokius brangius batus nusiperku, po kelių savaičių, maksimum mėnesio,oda, nesvarbu, natūrali ar dirbtinė, susiburbuliuoja ir apsilupa doh.gif Nesuprantu, kodėl man taip nuolat atsitinka g.gif Atrodo, prižiūriu savo batus, naudoju kokybiškas priemones, vandeniu neplaunu, ant radiatoriaus nedžiovinu g.gif Bet vis vien ta pati bėda atsitinka doh.gif Tiesa, čia tik žieminiams batams taip būna. Galkas turi patarimų, ką daryti, kad taip vėl neatsitiktų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 01 14, 21:35)
Sveikos, merginos  4u.gif
Nelabai žinojau, į kokį skyrelį rašyti  ax.gif , bet tikiuosi, kad pataikiau  ax.gif
Turiu tokią bėdą, kad ir kokius brangius batus nusiperku, po kelių savaičių, maksimum mėnesio,oda, nesvarbu, natūrali ar dirbtinė, susiburbuliuoja ir apsilupa  doh.gif  Nesuprantu, kodėl man taip nuolat atsitinka  g.gif  Atrodo, prižiūriu savo batus, naudoju kokybiškas priemones, vandeniu neplaunu, ant radiatoriaus nedžiovinu  g.gif Bet vis vien ta pati bėda atsitinka  doh.gif Tiesa, čia tik žieminiams batams taip būna. Galkas turi patarimų, ką daryti, kad taip vėl neatsitiktų?  4u.gif

Jei tai atsitinka tik žieminiams batams, greičiausiai kalta druska, kuria barstomos gatvės. Batus reiktų impregnuoti, o kiekvieną kart grįžus iš lauko nuvalyti drėgnu skudurėliu, palaukti kol išdžius ir tik tada tepti priemones.
Atsakyti
anatakalnyje yra gera,greita ir pigi - jei zinote kavine"pas meta" (kokia nostalgija melrouzui:))) taikiitoje to namo puseje. nera lengva, bet paieskojus rasite:) nemoku kitaip papasakot:)
Atsakyti
Gera, bet brangi Svanorių pr., netoli Gerosios Vilties žiedo.
Atsakyti