O ką manote apie taisyklą, esančią Savanorių "Rimi", gal kam teko ten batus taisyti?
Prie maximos, mindaugo g. yra nebloga. Ir nebrangiai ima.
Labai blogai taiso karoliniskiu Norfoje, tokiame rusyje. Ten neikite
Nešu batus į šalia Šeškinės turgaus esančią taisyklą.Ji antram aukšte,ten Humana,Gravera šalia. Yra du punktai,tai esu abudu išbandžius,abudu taiso kokybiškai,bet tas pirmasis gal šiek tiek geresnis. Kulniukus pakalt 8lt,tai sakyčiau nebrangu.Kulniukas smailianosių batų,tai toks vitunio dydžio.
Esu nusipirkus batus iš storos odos ir iki kelių įmaunami,be užtrauktuku,be nieko.Tai kadangi oda storoka,sunkoka buvo juos užsidėti ir nusiimt,reikėjo aplinkinių pagalbos.Tai toj taisykloj man įsiuvo užtrauktuką ir labai kokybiškai,gražiai.
Daug prirašiau,bet tiesiog norėjau įrodymų pateikti.
Esu nusipirkus batus iš storos odos ir iki kelių įmaunami,be užtrauktuku,be nieko.Tai kadangi oda storoka,sunkoka buvo juos užsidėti ir nusiimt,reikėjo aplinkinių pagalbos.Tai toj taisykloj man įsiuvo užtrauktuką ir labai kokybiškai,gražiai.
Daug prirašiau,bet tiesiog norėjau įrodymų pateikti.
Aš visada taisyti batus nešu į taisyklą pasaže pas Juozapą. Dar nenusivyliau.
Gal bandet batukus nesti i Akropolio batu taisykla? Taip patogu butu..
As irgi noreciau suzinot ar kas nesa AKROPOLYJE avalyne taisyti???
NOretusi atsiliepimu, ar geru, ar blogu!!!
LAukiam...
NOretusi atsiliepimu, ar geru, ar blogu!!!
LAukiam...
Sveikos,
Gal žinote gerą taisyklą Vilniuje, kur ilgaaulius batus kokybiškai susiaurintų? Nes nesinori bet kur nešti, kad nesugadintų...
Gal žinote gerą taisyklą Vilniuje, kur ilgaaulius batus kokybiškai susiaurintų? Nes nesinori bet kur nešti, kad nesugadintų...
zinok maciau pas viena motera dailiai susiaurintus ilgaaulius (net neitariau, kad jie siaurinti, kol pati nepasake) ji svitrigailos gatvej, taisykloj, siaurino
Na, kiek man teko naudotis, geriausia įspūdį paliko Snoro banko pastate naujamiesty 2 a buvusi taisykla. Tik nezinau, ar po remonto ji dar ten yra... Ten man vieną bata taip juvelyriškai susiuvo, kat tik pas juoos ir vaikščiodavau, kol nepasidare per toli