Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės taisyklos

O ką manote apie taisyklą, esančią Savanorių "Rimi", gal kam teko ten batus taisyti?
Atsakyti
Prie maximos, mindaugo g. yra nebloga. Ir nebrangiai ima.
Atsakyti
Labai blogai taiso karoliniskiu Norfoje, tokiame rusyje. Ten neikite schmoll.gif
Atsakyti
siandien nunesiau batukus naujus savo kad priklijuotu ta profilaktika i labdariu gatves taisykla smile.gif tai parasysiu ryt ar nenugrybavo,siaip truputi bijau kad nesugadintu nes batai visai nauji ir nepigus g.gif dziugu bent kad neradau cia prastu atsiliepimu
Atsakyti
atsiemiau batelius,lyg ir viskas gerai..truputi batas istepliotas bet nusivaliau pati smile.gif ziuresim kaip nesiosis,pagaliau galesiu numest tuos zieminius biggrin.gif
Atsakyti
Nešu batus į šalia Šeškinės turgaus esančią taisyklą.Ji antram aukšte,ten Humana,Gravera šalia. Yra du punktai,tai esu abudu išbandžius,abudu taiso kokybiškai,bet tas pirmasis gal šiek tiek geresnis. Kulniukus pakalt 8lt,tai sakyčiau nebrangu.Kulniukas smailianosių batų,tai toks vitunio dydžio.
Esu nusipirkus batus iš storos odos ir iki kelių įmaunami,be užtrauktuku,be nieko.Tai kadangi oda storoka,sunkoka buvo juos užsidėti ir nusiimt,reikėjo aplinkinių pagalbos.Tai toj taisykloj man įsiuvo užtrauktuką ir labai kokybiškai,gražiai.
Daug prirašiau,bet tiesiog norėjau įrodymų pateikti. smile.gif
Atsakyti
Aš visada taisyti batus nešu į taisyklą pasaže pas Juozapą. Dar nenusivyliau.
Atsakyti
Gal bandet batukus nesti i Akropolio batu taisykla? Taip patogu butu.. rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi noreciau suzinot ar kas nesa AKROPOLYJE avalyne taisyti???
NOretusi atsiliepimu, ar geru, ar blogu!!! ax.gif

LAukiam...
Atsakyti
Sveikos,

Gal žinote gerą taisyklą Vilniuje, kur ilgaaulius batus kokybiškai susiaurintų? Nes nesinori bet kur nešti, kad nesugadintų...
Atsakyti
zinok maciau pas viena motera dailiai susiaurintus ilgaaulius (net neitariau, kad jie siaurinti, kol pati nepasake) ji svitrigailos gatvej, taisykloj, siaurino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manu: 17 lapkričio 2006 - 20:02
Na, kiek man teko naudotis, geriausia įspūdį paliko Snoro banko pastate naujamiesty 2 a buvusi taisykla. Tik nezinau, ar po remonto ji dar ten yra... Ten man vieną bata taip juvelyriškai susiuvo, kat tik pas juoos ir vaikščiodavau, kol nepasidare per toli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 sausio 2007 - 09:18