Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės taisyklos

QUOTE(mika do @ 2012 12 13, 18:00)
Sveikos. Noriu parekomenduoti nunesti avalyne i Aliaus taisykla, beroc taip vadinasi. Likau suzaveta geraja prasme, baciukai atrode kaip nauji. O reikejo tik uztrauktuka pakeist. Batai buvo manau impregnuoti, nublizginti nuo visu drusku. Smagu kai netycia kazka atrandi it nenuvilia. As nesiau i basanaviciaus 7, bet dabar paguglinus rodo dar kelias.

kiek daugmaz kainuoja ilgaauliams pakeisti uztrauktukus? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danbo: 01 kovo 2013 - 09:50
QUOTE(Danbo @ 2013 03 01, 09:50)
kiek daugmaz kainuoja ilgaauliams pakeisti uztrauktukus? g.gif  ax.gif
Uztrauktuko keitimas apie 15-25 Lt.
Atsakyti
QUOTE(petronelem @ 2013 02 14, 19:06)
Na as tai Vilniuje gavau geox parduotuveje meistro Romualdo tel. nr. Jis dirba Sevcenkos g. 16, korp 10. Man siaurino geox batu aula, labai tvarkingai, graziai, nesimato , kad siaurinti. Rekomenduoju:)

Jei kam reiks tel. nr., kreipkites:)

Na stai, parekomendavau ir.... pati siemet nunesiau ten antra pora batu... sutvarke graziai, nesimato, kad taisyti, bet laukiau-1 menesi:)))) Melagiu melagiai... sake bus mazdaug po savaites, paskambinu, sako, iki savaitgalio bus, vel paskambinu ir vel iki kito savaitgalio... po triju sav. paskambinu- sako, o kokie tie jusu batai??? Geoxai??? aaaa , tai truputi uzsimete buvo tarp gausybes batu...neradom, tai bus ryt. Paskambinsim tikrai, savaitgali galesit apsiauti.. . NESULAUKIAU:)
Pirmadieni(lygiai po menesio) skambinu, nekelia... pagaliau pakele, sako tvarka, atvaziuokt... Tai kodel nepaskambino?

tai va, jei turite kantrybes, galite kreiptis, nes tvarko graziai, bet melagiai:)
Atsakyti
Labai patiko meistras Karoliniskese, L. Asanaviciutes 46. Sutaise batukus greitai ir kokybiskai. Batus gavau atnaujintus ir isvalytus. Ir del kainos galima deretis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(petronelem @ 2013 03 25, 19:12)
Na stai, parekomendavau ir.... pati siemet nunesiau ten antra pora batu...  sutvarke graziai, nesimato, kad taisyti, bet laukiau-1 menesi:))))  Melagiu melagiai...  sake bus mazdaug po savaites, paskambinu, sako, iki savaitgalio bus, vel paskambinu ir vel iki kito savaitgalio... po triju sav. paskambinu- sako, o kokie tie jusu batai??? Geoxai???  aaaa , tai truputi uzsimete buvo tarp gausybes batu...neradom, tai bus  ryt. Paskambinsim tikrai, savaitgali galesit apsiauti..              .                    NESULAUKIAU:)
Pirmadieni(lygiai po menesio) skambinu, nekelia... pagaliau pakele, sako tvarka, atvaziuokt... Tai kodel nepaskambino? 

tai va, jei turite kantrybes, galite kreiptis, nes tvarko graziai, bet melagiai:)

As vakar nunesiau ten savo ilgaaulius siaurint, zadejo, kad kita savaite bus padaryta, po svenciu smile.gif
na, ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 29, 07:07)
As vakar nunesiau ten savo ilgaaulius siaurint, zadejo, kad kita savaite bus padaryta, po svenciu smile.gif
na, ziuresim ax.gif

O kiek sumokejote uz siaurinima?
Atsakyti
QUOTE(Gdeja @ 2013 03 29, 11:26)
O kiek sumokejote uz siaurinima?

40 Lt.

Papildyta:
QUOTE(petronelem @ 2013 02 14, 19:06)
Na as tai Vilniuje gavau geox parduotuveje meistro Romualdo tel. nr. Jis dirba Sevcenkos g. 16, korp 10. Man siaurino geox batu aula, labai tvarkingai, graziai, nesimato , kad siaurinti. Rekomenduoju:)

Jei kam reiks tel. nr., kreipkites:)

Aciu uz rekomendacijas, likau patenkinta, galiu db rekomenduoti ir kitoms mergaitems 4u.gif

Kaip ir zadejo, padare per savaite. Siaurinau pirmus ilgaaulius , tai truputi prisibijojau, kaip ten tie batai po siaurinimo atrodys...

Padare puikiai, ne nesimato, kad butu persiuti thumbup.gif

Palikau db ten dar batelius pratempimui, nes mazoki man jie, o tokie dailus...Kazi kiek jie pralaisves po tempimo g.gif
Gal kuri esate bandziusi atlikti tokia procedura? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 08 balandžio 2013 - 09:13
Labas merginos, man reikia nuauksuoti batu kulnus, kadangi per vestuves davemes po gamta, teko daug po pieva vaikscioti, to pasekoje, kulnai smigdavo i zeme ir nusitryne auksas nuo ju.. verysad.gif Batai brangus, gaila viena syki uzsidetus ismesti. Gal zinot, kur man sita reikala sutvarkytu, buciau lb dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
As turiu klausima, gal kas atsakys, man tiesiog nukrito bato kulnas biggrin.gif Ar verta taisyti? Kiek gali kainuot taisymas? ar nereiktų po to išvien taisyt?
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 04 18, 11:34)
As turiu klausima, gal kas atsakys, man tiesiog nukrito bato kulnas biggrin.gif Ar verta taisyti? Kiek gali kainuot taisymas? ar nereiktų po to išvien taisyt?

Jeigu kulnas nesugadintas taisymas kainuos 10-20 Lt. Ir tikrai dar panesiosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 08, 08:56)
Aciu uz rekomendacijas, likau patenkinta, galiu db rekomenduoti ir kitoms mergaitems

Dideja cia Sevcenkos gatvej neset? O cia ta kur iskart prie vartu is Sevcenkos gatves puses? ar kur nors pasislepus viduj teritorijoj kita yra? nes bijau ne ten nunesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 19, 23:22)
Dideja cia Sevcenkos gatvej neset? O cia ta kur iskart prie vartu is Sevcenkos gatves puses? ar kur nors pasislepus viduj teritorijoj kita yra? nes bijau ne ten nunesti  ax.gif

Sevcenkos 16 I, atrodo, cia pro vartus ivaziavus i teritorija , po desine puse. Uzejus reikia leistis i rusi smile.gif
Atsakyti