Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės taisyklos

QUOTE(eliseva @ 2010 12 05, 18:42)
vilniuje super avalines taisykla J.Basanaviciaus g.  thumbup.gif

sita girdejau kad giria, o kur ji yra? soboro zaliu stogu atzvilgiu jeigu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 08 kovo 2011 - 15:08
QUOTE(Jazira @ 2011 03 08, 16:07)
sita girdejau kad giria, o kur ji yra? soboro zaliu stogu atzvilgiu jeigu?

O jo joi gal patikslinkite kur ji yra? Reikia uztrauktuka isiuti verysad.gif
Atsakyti
Kurioje gi vietoje Basanaviciaus g. avalynes taisykla? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sakykit gal kas susidure su tokia situacija. Reikia pakeisti uztrauktuka batuose, esme ta kad uztrauktukas ir yra pati batu "esme". Gal kas gali rekomenduoti koki nebrangu batsiuvi vilniuje? Ir patarti kur ieskoti uztrauktuku? doh.gif
Atsakyti
vilniuje reikia nebrangaus batsiuvio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Langutis @ 2011 04 27, 13:54)
Sakykit gal kas susidure su tokia situacija. Reikia pakeisti uztrauktuka batuose, esme ta kad uztrauktukas ir yra pati batu "esme". Gal kas gali rekomenduoti koki nebrangu batsiuvi vilniuje? Ir patarti kur ieskoti uztrauktuku? doh.gif

As uztrauktukus keiciau Pylimo g., netoli Vingriu stoteles. Siuvo i zieminius batus. Kokybe man pasirode gera, kaina priklauso ir nuo pasirinkto uztrauktuko.
Atsakyti
QUOTE(Langutis @ 2011 04 27, 14:55)
vilniuje reikia nebrangaus batsiuvio  4u.gif

Esu išbandžiusi vilniuje gal kokį 10 taisyklų. Batų turiu bele kiek, tai patikėk - svarbu man ir gerai, ir nebrangiai.
Po 5 metų tyrimo Vilniuje (tiek laiko gyvenu, atsikrausčiau iš Kauno, kur jėgovą batsiuvį daug metų tą patį turėjau) pigiausias aptiktas Lazdynuose. Kadangi man ten toli iš Baltupių, tai aptikau ir daugiau, bet brangesni - ir šiaurės miestely, ir centre.
Rašyk į až kam reikia tikslesnių gero/pigaus batsiuvio Vilniuje kontaktų.
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2011 03 21, 16:07)
Kurioje gi vietoje Basanaviciaus g. avalynes taisykla? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tarp Mindaugo ir Algirdo g., beveik priesais sobora 4u.gif Tikrai gera taisykla, bet nepigi doh.gif
Atsakyti
Vilniuje batų netaisau, nes kai važiuoju pas tėvus į Anykščius - ten ir nunešu smile.gif Kainos žymiai žymiai mažesnės, kokybė thumbup.gif Nešu į Statybininkų g., ten vyrukas jau daug metų dirba labai kruopščiai thumbup.gif Gal kam pravers ir tokia info.

Dabar važiuosiu, sakiau vėl reiks nunešti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote ar įmanoma sumažinti batus? Pavyzdžiui iš 36 į 35?
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2011 12 29, 19:30)
Sveikos, gal žinote ar įmanoma sumažinti batus? Pavyzdžiui iš 36 į 35?

Vieną būdą žinau, jei tie batai ne vasariniai- įdėti vidpadžius ir vienu dydžiu sumažėja ir kojytėms šilčiau mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2011 12 29, 20:41)
Vieną būdą žinau, jei tie batai ne vasariniai- įdėti vidpadžius ir vienu dydžiu sumažėja ir kojytėms šilčiau  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą, su žieminiais taip ir darau. biggrin.gif Deja, man reikia batelių prie suknelės, tai šis variantas netinka..
Atsakyti