Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės taisyklos

QUOTE(neona @ 2010 11 25, 00:24)
gera ta avalynes taisykla AKROPOLI ir meistras labai smaikstus visada. Daro kaip sakant nuo dusios bigsmile.gif pakalimas nuo 18 lt nesioju zieminius jau antrus metus  thumbup.gif o uztrauktuko isiuvimas 30 lt, mano batai kainavo 500lt tad belekur nenorejau nesti:) super patiko rolleyes.gif

Jeigu cia ta prie Ermitazo, tai dabar mano irgi megstamiausia thumbup.gif
jie dar skyriu turi Panoramoje, kiek zinau g.gif
Atsakyti
Lange, pastatas prie pat gatvės. Bendriko patalpose. Įėjimas iš kiemo.
Atsakyti
Turiu zomšinius batus, bet smarkiai nuo vairavimo prasitrynęs kulnas, vienoj vietoj net kiaurai. O batai labai faini. Buvau keliose patikrintose batų taisyklose, bet neapsiemė taisyti, nes labai daug darbo (sakė atnešti nebent vasara). Gal kuri nors buvote susidurusi su tokiu "special" taisymu ir rekomenduosite kur kreiptis (Vilniuje)? ax.gif
Atsakyti
zinau nerealu batu taisytoja, as net is antaklnio pas ji vaziuoju... tik nezinau kaip paaiskint...
zodziu, jeigu is vilniaus g. tai prie pardotuves Egle yra arka pro ja praeini ir eini tiesiai, tada suki desnen ir i pusrusiuka... jeigu is jogailos, tdaa prie ikiuko arka ir tiesiai... nu berniukas nerealiai dirba...
Atsakyti
O kur klaipėdoje kokybiški ne brangininkai dirba???
Atsakyti
vilniuje super avalines taisykla J.Basanaviciaus g. thumbup.gif
Atsakyti
Ar teko kam keisti bato kulną? Na, seną nuima ir uždeda naują.... Gal gali rekomenduoti kokį auksarankį?
Atsakyti
Skambinausi į Akropolio "Batas", tai kainos pusė velnio - 16 -20 lt (priklausomai ką daryti reikia) atsiimti galima kitą dieną bigsmile.gif patogu, kad dirba iki 22 val. bigsmile.gif na, vešiu savuosius ilgaaulius (kulniukų pakalimas ir siūlė truputį prairo ties kulnu) žiūrėsim, kaip juos sutvarkys g.gif
Atsakyti
QUOTE(neona @ 2010 11 24, 23:24)
gera ta avalynes taisykla AKROPOLI ir meistras labai smaikstus visada. Daro kaip sakant nuo dusios bigsmile.gif pakalimas nuo 18 lt nesioju zieminius jau antrus metus  thumbup.gif o uztrauktuko isiuvimas 30 lt, mano batai kainavo 500lt tad belekur nenorejau nesti:) super patiko rolleyes.gif

Gal ir gerai taiso, bet mano batu, kuriuose uztrauktukas ejo ne iki pat virsaus siaurini neapsieme. Todel ejau aiskintis i Este parduotuve, kuri man tvirtino, jog tokius batus susiaurinti galima. Gavau meisto telefona, nunesiau, labai gerai viska padare. Nuo siol tik i ta taisykla ir nesu avalyne. Ji yra Vytenio g., rusy, bet ne vieta svarbiausia, o ten dirbanciu zmoniu rankos 4u.gif
Ai, dar Akropoly kainos yra uzlenktos ir kartais labai ilgai reikia laukti.
Atsakyti
Ieskojau ieskojau siandien batu taisyklos Basanavičiau g. ir neradau jos.Zinau, kad salia telefonu taisyklos, bet nei iskabos nemaciau nei nieko.
Atsakyti
Super taiso viską (ne tik batus, bet ir rankinukus ir net užtrauktukus striukių ne kartą persiuvo) jeruzaleje, prie "iki", tuose geltonuose kioskeliuose, bet tame kur toliau nuo kelio drinks_cheers.gif thumbup.gif visada viską gerai padaro, batus gaunu žvilgančius sutvarkytus thumbup.gif
Atsakyti
gal žinote ką daryti jei geri batai pradeda girgždėti? gražinti nebegaliu nes senokai pirkti, o be to ir čekio nebeturiu, išmesti irgi gaila nes atrodo kaip nauji (dar nė karto netaisyti) beje batai pakankamai brangūs (pirkti Dolitoje). Tiesiog vieną dieną, kažkaip netikėtai pradėjo girgždėti... Įdomu ar toks dalykas apskritai yra pataisomas???
Atsakyti