gal kam teko siaurinti batus? ieskau kur Vilniuje kokybiskai susiaurintu ilgaaulius
QUOTE(Tiffany @ 2010 01 06, 18:45)
gal kam teko siaurinti batus? ieskau kur Vilniuje kokybiskai susiaurintu ilgaaulius
Dirba kokybiskai,greitai ir nebrangu Algirdo g. 25(prie pasto). Visada esu patenkinta batu teisymu,batai atrodo is tikruju kaip nauji. Daro viską, kas tik įmanoma.
Labukas,
merginos gal galite patarti man . Italijoje nusipirkau batus grazius ir patogius ir siandien jie suplysio vrsuje per medziaga. gal patartumete kur yra gera batu taisykla Kaune kur nors kazka galetu padaryti, kad galeciau nesioti juos vel? Aciu labai!
merginos gal galite patarti man . Italijoje nusipirkau batus grazius ir patogius ir siandien jie suplysio vrsuje per medziaga. gal patartumete kur yra gera batu taisykla Kaune kur nors kazka galetu padaryti, kad galeciau nesioti juos vel? Aciu labai!
o kiek dabar kainuoja padų profilaktika vilniuje, gal kas darė neseniai?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 14, 20:38)
Taisau L. Asanavičiūtės pradžioje, kur troleibusų žiedas, nesiskundžiu
Gal dar kas nors žinote, kur gerai taiso batus Vilniuje (kur nors šiaurės miestelyje ar antakalnyje)?
Sveiki. Idomu ar tai imanoma sutaisyti ir kiek tai galetu kainuoti. Vienas batas toks.
QUOTE(segtukas @ 2010 11 23, 07:45)
Sveiki. Šilo stotelėje, kolegijo bendriko patalpose siaurinau batų aulus. Tiesa brangiai kainavo, bet labai gerai, gražiai padarė. Jie ten ir batus siuna, kulnus keičia, žodžiu labai patenkinta likau. Taip ir neprisiruošiau paskambinti ir padėkoti.
O kokia nors iskaba yra?