Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras kalėjime

QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 20, 22:50)
as del savojo tai esu tikra jis tikrai ... jis uz mane 10 metu myresnis ir as esu tikrai grazi tai kazko geriau ieskoti nera tikslo... beto as nedirbu... ir db toks istatymas kad i pasimatymus gali eiti tik zmonos ar vaiko mama. bei tevai ir artimi givinaiciai . pas ji kameroj 2 tel o zmoniu 10. o kalbeti gali tik naktim... ir mano kiekviena zinkgsni jis zino na ne kiekviena bet zino . as nemoku meluoti o ypac mylimam zmogui...  jus galite sakyti ka norit bet as vienintele is jusu zinau koks jis yra is tikruju. ir niekada dar gyvenime nebuvau net pagalvojusi kad jis toks kaip visi... jis tikrai ne toks.mes vienas kitu labai pasitikime  ie dar labiau mylime...  ir manes jis tikrai i nieka kita neiskeistu... jis net pergyvena jad as nuo jo pabegsiu neistverusi...

jei myli, tai normalu, kad jaudinasi ir nori tau kuo geriausio 4u.gif kaip ir tu jam, turbut
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2007 01 20, 23:46)
Kvailiuke, linkiu jumdviem su dukryte dideles kantrybes ir stiprybes belaukiant tetuko. Labai saunu, kad jusu seimoje grazus santykiai, tu - ir mylima ir mylinti, o tai yra labai labai daug. Linkiu , kad tie metukai praskrietu kaip akimirka (cia jau sunkiau). Ir nekreipk demesio i tas, kurios cia postringauja koks jis blogas, nusikaltelis, kam tau jo reikia, ar tu nori tokio gyvenimo ir t.t. Ne jom teisti ar smerkti, i savo kiema geriau lai pasiziuri ir piktzoles  issiravi, "sventosios..."  bash.gif  Yra pasimatymai, su dukryte galesite aplankyti, ir labai daug yra tai, kad galite telefonu kalbeti.

O čia tom, kurios linkusios teisti: "NIEKADA NEIŠSIŽADĖK LAZDOS, TERBOS IR KALĖJIMO" auksinė taisyklė
Kvailiuke juk jusu neklause ar jai laukti jo, ar ne, prase patarti kaip visa tai istverti. IR JAI NEREIKIA, MANAU, KAD JIS PASIKEISTU
Papildyta:
Ir koks jūsų visų sušiktas reikalas kuo jis užsiima(kvailiukes vyras), ir kuo ne, ir uz kokius pinigus savo šeimą išlaiko, blin. Jiem taip gerai ir viskas. bebe.gif ir cia jau tikrai nereikia aiskinti, kad "matei ka gauni, tai ir turekis". Turetumet sveiko protelio daugiau, taip nesakytumet

aciu tau labai uz supratinguma ...
Papildyta:
o del to siulymo... tai jei kiekvienam siulytu visi kaleime senei sedetu.. jus mielosios tik savo ismastymus kalbat kas yra skelbiama spaudoje ar per tel bet jus nezinot kas istikruju tuos narkotikus vartoja... kai suzinojau net pati apakusi buvau... ogi verslininkai stambus, kaip paeiskejo sprtininkai zvaigzdes... ir siaip valdzios vyrai... nezinau gal kas buvot sias metais trakose pure future. vakarelyje traku pili is ten esanciu 4 tukst zmoniu gal kokiu 30 % nebuvo pavartoje. ir visuomene tai zino... ir narkotikai ne visi vienodi... jus nieko dauguma apie tai nezinot bet kalbat kad atsiprasau ... as netoleruoju viso sito reikalo bet... ai ka cia kalbeti vistiek kaip i siena...
Atsakyti

Siena...ne siena.....,bet kaip aš suprantu tu pateisini narkotikų prekybą- čia normalu g.gif
manau visai nuklystama nuo temos doh.gif
įdomu-kaip reguotum jei tavo vaikas į tai įsiveltų(vartotų narkotikus) mastau.gif
Papildyta:
Kažin ką kaltintum tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 01 20, 23:25)
Siena...ne siena.....,bet kaip aš suprantu tu pateisini narkotikų prekybą- čia normalu g.gif
manau visai nuklystama nuo temos  doh.gif
įdomu-kaip reguotum jei tavo vaikas į tai įsiveltų(vartotų narkotikus) mastau.gif
Papildyta:
Kažin ką kaltintum tokiu atveju?

tu taip teigi..., o ar esi apsaugota nuo to, kad tavo sunus i tai neisivels? ar i didesnes blogybes? Ar tu jo ta akimirka issizadesi, ar kaip tik noresi padeti, ir atiduoti visa save, kad jam toj situacijoj butu geriau,a?
Papildyta:
ir ka tu tada kaltinsi?
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2007 01 20, 23:30)
tu taip teigi..., o ar esi apsaugota nuo to, kad tavo sunus i tai neisivels? ar i didesnes blogybes? Ar tu jo ta akimirka issizadesi, ar kaip tik noresi padeti, ir atiduoti visa save, kad jam toj situacijoj butu geriau,a?
Papildyta:
ir ka tu tada kaltinsi?

Apie narkotikus-pas mus yra kalbama ,jis apie tai žino ...nuomuonė niekada nepasikeis-kaltinsiu tik prekeivius.Tikrai nepalaikysiu-tokio BIZNIO .
nesu garantuota nei už vaikus nei už ką kt.

P.S. kalbam apie dabartį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 01 20, 23:37)
...nuomuonė niekada nepasikeis-kaltinsiu tik prekeivius.

Zinai, kad draudziamas vaisius yra saldesnis. Kiek zinau, tai dazniausiai tie kurie prekiauja, ju ir nevartoja. Jei taviskis taptu prekeiviu, tu aisku to nezinotum, bent jau kuri laika, o kai suzinotum butu per velu. Na ir kas tada? Juk tu savojo kraujo tai nekaltintum.visvien liktu tau toks pats mielas...
Atsakyti
Deja, bet iš kalėjimo geresni negrįžta, dažniausiai ten susidaro tam tikras pažinčių ratas, kuris taip paprastai nepaleidžia. Be to būna pažeidžiama žmogaus psichinė sveikata, į kalėjimus grįžta dauguma.. Kadangi iš kvailiukės postų galiu spręsti, kad gyvenimas iš narkotikų prekybos jai atrodo priimtinas (kaip ir jos vyrukui), tai nemanau, kad ši situacija pasikeistų.. koks gali būti biznis grįžus iš kalėjimo?? negalės normaliai uždirbti ir vėl imsis seno "biznio"..
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2007 01 20, 23:43)
Zinai, kad draudziamas vaisius yra saldesnis. Kiek zinau, tai dazniausiai tie kurie prekiauja, ju ir nevartoja. Jei taviskis taptu prekeiviu, tu aisku to nezinotum, bent jau kuri laika, o kai suzinotum butu per velu. Na ir kas tada? Juk tu savojo kraujo tai nekaltintum.visvien liktu tau toks pats mielas...

Pasikartosiu.....nežiūriu taip toli į ateitį-Kaip bus taip matysim.
Per vėlu nebūna
Atsakyti
as geraiu zinau koks jis bus ir kuo jis uzsiims . narkotiku prekeivis... ne jis turi savo imone kurioje negalejo dirbti del to kad buvo paieskomas.
Papildyta:
jusu visu pasakymuose dazniausia skamba zodziai daznai ir paprastai buna taip . bet db taip nera taigi reikia padekoti likimui ir mano vyrui... ir dar karta pasikartosiu narkotikai lelygu narkotikams . zole irgi narkotikas . o olandijoje legalizuota. ir nuo to narkomanija ten net sumazejo.. kaip gaila jad neturiu ka . veikti tai reikia prie kompo sedeti
Papildyta:
beto sirdziai neisakysi...
Papildyta:
QUOTE(eveneir @ 2007 01 21, 00:37)
Apie narkotikus-pas mus yra kalbama ,jis apie tai žino ...nuomuonė niekada nepasikeis-kaltinsiu tik prekeivius.Tikrai nepalaikysiu-tokio BIZNIO .
nesu garantuota nei už vaikus nei už ką kt.

keistas pasisakymas mano nuomone niekada nepasikeis... ir kalbam apie dabarti. sveiku protu nesuprantama fraze.
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 21, 01:01)
keistas pasisakymas  mano nuomone niekada nepasikeis... ir kalbam apie dabarti. sveiku protu nesuprantama fraze.

Aš kiek suprantu -tau visos mūsų pasakytos frazės yra itin sunkiai suvokiamos.TAIP-MANO NUOMUONĖ NEPASIKEIS UŽ NARKOTINIŲ MEDŽIAGŲ PLATINIMĄ .(kalbam apie dabartį-tai apie TAVE,o ne apie kažkieno užaugusį sūnų,vaiką).
Nėra skirtumo,ar lengvasis narkotikas ar ne-jie visi-NARKOTIKAI.(kaip matau labai gaudais narkotinėmis medžiagomis,ir jei vyras tuom neužsiima-iš kur tokia patirtis-tokios žinios g.gif ).
Gaila man tavęs,bet tu to neverta.
Ir bėja.....dėl veikimo-nieko negaliu padėt ...
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 20, 23:09)
aciu tau labai uz supratinguma ...
Papildyta:
o del to siulymo... tai jei kiekvienam siulytu visi kaleime senei sedetu.. jus mielosios tik savo ismastymus kalbat kas yra skelbiama spaudoje ar per tel bet jus nezinot kas istikruju tuos narkotikus vartoja... kai suzinojau net pati apakusi buvau... ogi verslininkai stambus, kaip paeiskejo sprtininkai zvaigzdes... ir siaip valdzios vyrai... nezinau gal kas buvot sias metais trakose pure future. vakarelyje traku pili is ten esanciu 4 tukst zmoniu gal kokiu 30 % nebuvo pavartoje. ir visuomene tai zino... ir narkotikai ne visi vienodi... jus nieko dauguma apie tai nezinot bet kalbat kad atsiprasau ... as netoleruoju viso sito reikalo bet... ai ka cia kalbeti vistiek kaip i siena...

O tai verslininku ir t.t galima gyvenimus gadint,nes jie turi daugiau pinigu schmoll.gif Buvau salia to vakarelio,ta diena ilsejomes su jachta ir maciau visus tos vaizdus doh.gif O tai ten irgi puse verslininku buvo ir ar jie is neprekeiiviu gavo tos narkotos???Puse jaunimo,gal net ir vaiku,man tai kelia siauba.O vat jau platintojam jau buvo gera dienele,viska turbut pardave g.gif Ir kodel taip manai kad cia visos kvailos ir nieko nesupranta,paprastai apie tai nieks nenori kalbet,to labiau forume. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 01 21, 00:22)

Gaila man tavęs,bet tu to neverta.

o jos ir nereik gailet, kas praso ? bigsmile.gif Ji kalta tik todel, kad myli zmogu, nusikaltusi istatymui. unsure.gif Tau gaila jos uz jausma ? O tu isitikinus, kad tavo mylimas ir dievinamas zmogus kada nors neatsidurs kitoj pusej? Tada tiesiog paimsi, nubrauksi viska ir nebemylesi, atsizadesi? unsure.gif
Kaip lengvai ir greitai mes mokam pateisint save, lygiai taip pat greitai nuteisiam ir sumaisom su purvais kita blink.gif
Atsakyti