Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras kalėjime

[doh.gif daktaras gi irgi ne bradegelis koks bes sedi pastoviai... ir nieko cia nepadesi... as dziaugiuosi kad pas ji tik tiek rado kiek rado ir bus jis ten metus su trupuciu... isejes jis to nedarys . vel uzsiims savo verslu . [/quote]
bigsmile.gif aha, Daktaras tiesiog sektinas pavyzdys visam jaunimui nail.gif:
nedarys? naivumas gi nesvietiškas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 16, 12:07)
  doh.gif  daktaras gi irgi ne bradegelis koks bes sedi pastoviai...

Nu idomiai tu cia mastai.
Atsakyti
QUOTE(mergytė @ 2007 01 16, 13:37)
Savajam, kai kalbėjom panašia tema sakiau, jog laukčiau jo grįžtančio iš kalėjimo tik tada jei sėdėtų ne už žmogžudystę ir išprievartavimą. Visą kitą, manau, kai stipriai myli žmogų galima suprasti ar atleisti.

g.gif narkotikų platinimas ne lėtinė žmogžudystė, kartais? g.gif ir daugelio atžvilgiu?
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2007 01 16, 12:45)
Nu idomiai tu cia mastai.

Kaip jau minėjau - tipiškai.
Atsakyti
Pasiguosti žmogus norėjo, tai kam gi čia dabar pulti ir moralizuoti? Juk vyras jau atsiima už tai, ką darė. Kvailiukė, beje, irgi. Mūsų vyrai neprekiauja narkotikais užtai mes galim kasnakt šalia jų užmigti...
O Kvailiukei linkiu stiprybės! Juk laikas taaaaaip greitai lekia! Ateis diena, kai jūsų tėvelis vėl bus jumis.
I dar tikiuosi, kad sugrįžęs susiras legalų darbelį ir gal gyvensit kiek kukliau, bet ramiai ir nuolat būsit kartu!
Tvirtybės!
Atsakyti
As uzjauciu temos autore, bet ne todel kad vyras kalejime, o todel kad apskritai su tokiu susidejo doh.gif Besislapstanciu nuo policijos doh.gif Aikit, panos, nesuprantu is kur tiek naivumo rolleyes.gif

Sakai narkotikai tai "nekaltas verslas"? O tu pagalvok ka sakysi po 16 metu kai tavo tada jau paaugliui vaikui toks "nekaltas dede" kaip tavo vyras heroino pasiulys cool.gif Vis dar atrodys "nekaltai"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 16 sausio 2007 - 16:13
Kvailiuke, kazkada jis sakai tave prieme tokia kokia buvai, gal jam tokia ir patikai, nezinau ka turi omeny "tokia".
Kaip tavo pacios tevai ziuri i tai kad jis kalejime?
Mano manymu jei tai narkotikai jis nusipelne to, jei butu vištą iš kaimo pavoges, na sakytumėm alkanas, valgyt norėjo, o dabar, bent jau man tai skamba rimtai. Ir del ko, kad geresnį daikta įsigytumėt, ar tikrai del to verta..?
Nemanau, kad grizes pasikeistu, juk is jo pasaliniu darbeliu pajamos didesnės.
O dar sakai uodega ten ar kas, tipo kaltas bet nelabai, juk jei jau kiso rankas i mesla, tai turi srebti.
Jo turimas telefonas "ten" jau pažeidžia įstatymą.

O siaip paciai siulyciau galvot apie vaika, uzsiimti kuom, laikas greiciau prabėgs.
Atsakyti
kazkaip dabar gailiuosi kad atidariau tokia tema matyt ne visos mane suprato... apie Daktara pasakiau todel kad kazkas buvo paminejes kad sedi tik bradegeliai, o rimti banditai nesedi... uodega - tai neatlikta bausmes dalis. pakeista kardomoji priemone... is kaleimo anksciau laiko buvo paleistas pagal teismo apribojimus nuo22 val iki 06 val niekur neisvykti is namu... 3 kartus to neivygdzius tave sugrazina atgal i zona. kad tel ten draudziamas tai visi zino bet daug kas turi... bent po viena kameroje yra... IR ZODZIU MANU KAD NE CIA MAN PAGUODOS IESKOTI REIKIA.MANAU KAS TO NIEKADA NEBUVO PATYRES NESUPRAS... TEISTI VISADA LENGVIAUSIA . TIEKTO... GAL TAIP TURI BUTI , GAL PER DAUG NAIVI ESU... ZINOT MEILE NUGALI SVEIKA PROTA... ISOMYLEKAU DB IR KENTESIU NERA CIA KO GUOSTIS...ISTIKRUJU NESITIKEJAU TOKIOS JUSU NUOMONES... BET NIEKO NEPADARYSI... TAIP JUS VYRESNES GAL . DAUGIAU APIE GYVENIMA ISMANOT ... poster_dont.gif
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 16, 12:19)
na nezinau pagal kitus bet pagal tuos kurie gryzo is ten sprendziu kad jie tiesiok dievina savo zmonas ir tikrai niekada nieko negaili ir supranta. cai as apie tas zmonas kurios laukia ir sulaukia... o tos kurios mauna pas kitus o kai grysta  vyrai sako . as tave myliu noriu buti kartu bet ka man reikejo daryti kol taves nebuvo... tai labai zema manau

matosi, kad tikiesi ir Tu iš savojo tokios pat meilės, kurios sulaukė tos laimingosios,kurių vyrai jau kartu. Tai semkis iš to tikėjimo stiprybės-išlauk, lankyk vyrą ir vėl būsit kartu, jei keis savo gyvenimą - thumbup.gif
Juk dabar sutuoktiniai turi teisę į pasimatymus, tai kame problemos??

Tik klausimas, jei žinojai su kuo gyveni, kodėl ryžaisi pradėt vaikelį?..čia aišku klausimas daugiau retorinis, kas įvyko tas atsitiko. Turėtum įkalbėt vyrą keisti gyvenimo būdą dėl vaiko..tie pinigai uždirbti iš platinimo biznio jūsų laimingais nepadarys. Geriau kukliau, bet ramiau.Čia tik patarimas.

p.s.o kad ne visi suprato, tai juk niekada gyvenime taip nebus, kad visi supras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carla: 17 sausio 2007 - 08:44
Kvailiuke, būtent toks ir yra didžios visuomenės dalies požiūris, dėl kurio tu taip nusivylei. Sveika atvykus į normalų pasaulį. Tu atstovauji mažumai, šiuo atveju, naivu tikėtis visapusiškos užuojautos. Juk ir žmogžudžio žmona, mama gali pasakyti tą patį, ir liks taip pat nesuprasta...
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2007 01 15, 23:04)
Visko gyvenime būna.  Manau kvailiukes vyras tikrai nėra nuteistas už tokį nusikaltimą, už kuri neimanoma butu atleisti.

galima atleisti uz visus nusikaltimu ypac jeigu jie nera padaryti tau ar tavo brangiam zmogui.
Nu taip jisai voge is kitu, bet uz tat islaike mane, pirko brangias dovanas.
Taip jisai nuzude ten kazkoki petra, bet jisai pats prasesi, o su manimi jisai svelnus, manim rupinasi ir gina
ir taip sarasa galima testi iki begalybes verta.
Man tai keisciausia atrodo, kad zinojo kuo uzsiima, kad tai nusikalstama veikla, o dabar gailisi, kad i kalejima pakliuvo.
Jeigu jau nori, tai elgtis ,tai elkis, bet ir prisiimk uz tai pasekmes.
Atsakyti
Koks skirtumas už ką sėdi. Kvailiukei jokio skirtumo teisingai ar neteisingai - nėra zmogaus šalia. Bet reikia priprasti, tai tikrai ne paskutinis sėdėjimas. Grįš, kiek laiko pabus, ir vėl į kalėjimą. Reikia mokytis gyventi vienai, su vaiku. Įsivaizduok, kad tai - gero gyvenimo kaina.
Atsakyti