Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras kalėjime

QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 15, 20:11)
:jis ne siaip bradegelis ar banditukas koks... na jis zinojo kuo uzsiema ... is to mes gyvenom ir nieko mums netruko... jis nezude nevoge ir neapgaudinejo...

padeda jo draugai... buto islaidas apmoka uosviai... 

lb noreciaiu pabendrauti su tokiom moterim... verysad.gif

QUOTE(Meirlyn @ 2007 01 15, 23:03)

. Būna gi gyvenime visokių situacijų ir visokių darbelių už kuriuos įkliuvus tenka pasėdėt.

o už ką sodina? už gerą darbą kokioje nors firmoje? už protingą gyvenimo būdą? matyt ne visai taip.. ir dar iš to gyvenana? g.gif
padeda draugai? obščakas? ir ne banditėlis? g.gif labai jau situacija įdomi... arba daug ko nežinai unsure.gif
galiu pasiūlyti savo draugę.. ji irgi tekėjo ne už valkatėlės g.gif ir ją ant rankų nešiojo... kol nukneckino tie patys jo draugeliai, nes per daug žinojo.. dabar nebepadeda. pasisavino ir bendrą "firmą".

akla meilė prie gero nepriveda, deja.
Papildyta:
QUOTE(Stigma @ 2007 01 16, 00:07)
nu taip,bet ji rase,kad jie is to gyveno,tai cia ne siaip atsitiktinis nusikaltimelis g.gif o be to,jo draugai(kaip suprantu susije su ta veikla) jiems padeda,tai nemanau,kad jam isejus is kalejimo,toliau gyvens svariai schmoll.gif

drinks_cheers.gif ir ar norės? "juk jis ne koks brodiagėlis" ir ne "banditėlis" vsio zakonno. o "nekaltų" hihihi.gif pilni kalėjimai, deja....
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 15, 20:11)
na jis zinojo kuo uzsiema ... is to mes gyvenom ir nieko mums netruko... bet taip jau atsitiko ... dabar jo lauksiu 1 metus ir 7 men.

O po to kas? Tas pats uzsiemimas ir vel tas pats pragyvenimo saltinis, vel iklius, vel ses, kaip teistas gaus daugiau ir t.t. Svarbiausia, kad pati zinai is ko gyvenat ir ne kiek nesijaudini, tau tai tinka, tik va ilgu savo vyro ir tiek. Taciau kaip moteri, kuri ilgisi mylimo zmogaus, tai galiu suprast.
Atsakyti
as viska suprantu ir tikrai visa situacija zinau... jis turi savo firma... bet buvo paieskomas policijos. uz teismo ipereigojimu nevydgima... nebegalejo dirbti firmoje nes slapstesi. o praita karta tai yra 1998 metai jis buvo nuteistas uz narkotiku prekyba stambiu mastu... db ne del to sedi o del uodegos...
Atsakyti
na mielosios aciu toms uz palaikima kurios palaiko ... zinot kai myli zmogu is visos sirdies nesvarbu kas jis toks . banditas vagis ar dar koks... as ji tikrai myliu.. ir tikrai noreciau papasakoti jums visa savo istorija... kaip sitas zmogus patikejo kad is manes dar gali iseiti zmogus. jis neziuredamas i nnieka prieme mane tokia kokia buvai... mylejo ir gerbe...
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 16, 12:49)
na mielosios aciu toms uz palaikima kurios palaiko ... zinot kai myli zmogu is visos sirdies nesvarbu kas jis toks . banditas vagis  ar dar koks...  as ji tikrai myliu.. ir tikrai noreciau papasakoti jums visa savo istorija... kaip sitas zmogus patikejo kad is manes dar gali iseiti zmogus. jis neziuredamas i nnieka prieme mane tokia kokia buvai... mylejo ir gerbe...

blink.gif blink.gif blink.gif o čia ne atvirkščiai? doh.gif tu jį priėmei - narkotikų prekeivį doh.gif patikėjai kad gali būti žmogus doh.gif nors dauguma tėvų, kurių vaikai naudoja narkotikus tuo net ir kariami nepatikėtų doh.gif

ir kur toks savęs žeminimas?
Atsakyti
yra sakoga kad geriausia drauga bedoj pazinsi... kas as buciau per zmogus jei atsitikus neleimei imciau ir pabegciau... doh.gif daktaras gi irgi ne bradegelis koks bes sedi pastoviai... ir nieko cia nepadesi... as dziaugiuosi kad pas ji tik tiek rado kiek rado ir bus jis ten metus su trupuciu... isejes jis to nedarys . vel uzsiims savo verslu . o del jo draugu kurie padeda ... kuris draugas isduos savo drauga... cia vadinama zmoniskumu ... pats kaltas kad papuole o ne draugai ...per durna galva savo... tos kuros to nepatyre nesupras manes...
Papildyta:
ne cia jau ne ta istorija... cia buvo 1998 m. ir jus mane ne taip supratot... verysad.gif
Papildyta:
tikriausia ne taip viska parasiau... ir jus ne taip mane supratote... man labai gaila...!!!!!!!!!!!!!!!!!! cray.gif
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 16, 12:07)
tikriausia ne taip viska  parasiau...  ir jus  ne taip mane supratote... man labai gaila...!!!!!!!!!!!!!!!!!! cray.gif

Apsiramink, nereikia čia niekam teisintis ir aiškintis.. jei tau su juo gerai, ir tu galėsi atleisti už tai,ką jis padarė, kad pateko ten ir paliko jus vienas, išlauksi tuos metus, tai ne 10 laukt.
O jei grįžęs nepasikeis, tada žinosi,kaip elgtis toliau. nebūtina eiti į kairę ir ieškoti paguodo kituose, jei tikrai jį myli, galų gale turite ir vaiką..
tiesiog pagalvok, koks jis buvo prieš tai, ir koks gali būti grįžęs.. tokios įstaigos labai pakeičia žmones, jų psichologinę būseną - vieni suagresyvėja ,kiti nurimsta.ir net per daug. priklauso, tarp kokių pateko.
Stiprybės ir nepasiduok, 4u.gif

p.s. menkniekis, bet kodėl rašai profilyje,kad vaikų dar neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 16 sausio 2007 - 12:12
nes tik pries men gime
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 16, 12:15)
nes tik pries men gime

aišku.. tai pasikeisk smile.gif
Atsakyti
na nezinau pagal kitus bet pagal tuos kurie gryzo is ten sprendziu kad jie tiesiok dievina savo zmonas ir tikrai niekada nieko negaili ir supranta. cai as apie tas zmonas kurios laukia ir sulaukia... o tos kurios mauna pas kitus o kai grysta vyrai sako . as tave myliu noriu buti kartu bet ka man reikejo daryti kol taves nebuvo... tai labai zema manau
Atsakyti
Nenoriu pradėt moralizuot, kaip kokia sena boba... Tai galiu pasakyt - pirmi keli „sėdėjimo“ kartai sunkiausi. Po to - priprasi. Tu jau rašai, kaip kokia tipiška „sėdinčiojo“ žmona (neįsižeisk, bet - matosi)

Beje, buvo čia tokia tema mano vaikinas blogiukas, šioji - puikus atsakas į aną.

Vienaip ar kitaip - sėkmės tau, gal gyvenimas ir atvers akis, o gal ir ne.
Atsakyti
Manu, kad mylimam vyrui galim daug ką atleisti.Savajam, kai kalbėjom panašia tema sakiau, jog laukčiau jo grįžtančio iš kalėjimo tik tada jei sėdėtų ne už žmogžudystę ir išprievartavimą. Visą kitą, manau, kai stipriai myli žmogų galima suprasti ar atleisti. Stiprybės jums laukiant savojo "tetuko" 4u.gif
Atsakyti