mano pirmasis,biški kreivokas,kitas bus gražesnis
o dabar norėjau paklausti,vakar kiek perverčiau temutę neužkliuvo tų trikampiukų 3D figūroms lankstymas gal kuri turit po ranka
QUOTE(Alinacka1980 @ 2010 11 10, 16:57)
http://public.fotki....s-gulbes/#media na ziuriu nieks nesrodo savo darbeliu ,, tai cia mano dovana draugei su 30 metu
Super ! Labai grazu !
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 11 21, 18:17)
mano pirmasis,biški kreivokas,kitas bus gražesnis
o dabar norėjau paklausti,vakar kiek perverčiau temutę neužkliuvo tų trikampiukų 3D figūroms lankstymas gal kuri turit po ranka
labutis.
va cia parodyta
http://stranamastero.....e?tid=451,328
as irgi uzsikabinau.bandysiu kazka lankstyti.trikampuku prisilanksciau dabar tik reik issirinkti ka lankstyti.
merginos gal kas zinot kur rasti angelu scemu 3d jei isvis tokiu buna
oho, kaip grazu
Vajė - tikrai labai gražu kalėdiška Ar būtų galima sužinoti kaip tai padaroma ?
čia dar tokį judantį sumeistravau
čia kaip juda
0 čia po kiekvienu kusudama yra nuorodos kur parodyta kaip pasidaryti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 11 25, 19:42)
čia dar tokį judantį sumeistravau
Koks įdomus . Ačiū už nuorodą - reikės taip pat pabandyti
Sveikos,
norėjau paklausti kaip išsilankstyti tuos trikampėlius 3D gulbei,ieškojau bet neradau tai sakau gal praleidau
norėjau paklausti kaip išsilankstyti tuos trikampėlius 3D gulbei,ieškojau bet neradau tai sakau gal praleidau
QUOTE(Dixieinesa @ 2010 11 25, 21:06)
Sveikos,
prašom trikampėliai
QUOTE(Aurelia @ 2010 11 30, 13:39)
kalediniai origami Su dukromis daug kojiniu prilankstem ziureti cia , dar ir kaledine eglute faina yra, bet man per sudetinga pasirode
Papildyta:
Monami, tavo darbai tiesiog stulbinantys!
Papildyta:
Monami, tavo darbai tiesiog stulbinantys!
labai patiko man šitos kusudamos'Venus'
dar lankstausi trikampėlius,bet kiek jų reikia
o kur tas kojines dėsit,kaip papuošimus?