Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

QUOTE(cocci @ 2010 10 14, 14:09)
Prisijungsiu ir as, neseniai pabandziau lankstyti kusudama kamuoliukus, Mano bandymas ax.gif
user posted image

Liuks drinks_cheers.gif , as irgi juos is paprasto popieriaus lankstau, nebutina tikrai specialaus
Atsakyti
pagaliau nusipirkau spalvoto popieriaus. eisiu bandyt pasidaryt ir as si grozi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joli99 @ 2010 10 14, 17:53)
Liuks  drinks_cheers.gif , as irgi juos is paprasto popieriaus lankstau, nebutina tikrai specialaus

dekui 4u.gif

QUOTE(Latimerija. @ 2010 10 14, 17:59)
pagaliau nusipirkau spalvoto popieriaus. eisiu bandyt pasidaryt ir as si grozi  4u.gif

Lauksim rezultatu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. pasidariau kusudama. tik va bedute, kad nepamenu kaip foto ikelti 4u.gif gal galit kuri priminti ax.gif

ir dar klausimelis. darant tuos trikampiukus (3D origami) kaip jus juos darot? man jie kazkokie ne okie gaunasi. o gal tik man atrodo... g.gif visai jau nieko nesuprantu. sugalvojau drakona pasidaryti, net idomu kaip cia man gausis. cool.gif
Atsakyti
pasirodau ir as savo darbelius 4u.gif
user posted image

mazesni lotusa dare dukryte (tik spalvos neatitinka realybes, nes fotografuota telefonu)
user posted image

mano pingviniukas ir dukrytes padarytas drugelis ir pingvinas (desinej pusej)
user posted image
Atsakyti

O kokie gaunasi? ax.gif As irgi kaip dariau povui tuos trikampiukus, galvojau kad keisti, bet visai gerai gavosi.

Labai zavus darbeliai jusu wub.gif
Atsakyti
jau viskas normaliai. tiesiog buvo visi lb susiploje ir sunkei jungesi smile.gif bet paskui susimausciau viena ant kito ir prasitampe rolleyes.gif

rozyte is tualetinio popieriaus blush2.gif
user posted image

galima panaudoti kaip saldainine thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
o kaip grazu 4u.gif wub.gif
as jau pasibaigiau savo pova is trikampeliu, jei iseis veliau idesiu nuotraukyte.
O toj saldaininei dugnas tuscias? rolleyes.gif
Atsakyti
priklijavau spalvoto popieriaus, nors siaip manau butu daug patogiau prie medines lenteles. idedu is virsaus, kad aiskiau matytusi
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

ikeliu ir savo ale gulbe ale povas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cocci @ 2010 10 19, 14:51)
user posted image
user posted image

ikeliu ir savo ale  gulbe ale povas biggrin.gif

labai grazu thumbup.gif butu puiki "vaza" mano popierinems gelytems blush2.gif gal gali schemute? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Va i toki lotusa galima ideti zvakute ir bus puiki puosmena jusu sventiniam stalui smile.gif Mes i tokius lotusus dar idedam velykinius kiausinius 4u.gif
Atsakyti