Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

QUOTE(Alinacka1980 @ 2010 08 31, 10:07)
popieriaus pasauli . ira ivairiu spalvu

Aisku,pas mus nera tokio pasaulio biggrin.gif tai nebent lieka tik siustis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustomama: 31 rugpjūčio 2010 - 09:19
popieriaus pasaulis vilniuj , ten ira daug spalvu
Atsakyti
sveika patau niekas nesidomi origami . man tai labai patinka, <erginos parodikit savo darbelius
Atsakyti
QUOTE(Alinacka1980 @ 2010 09 28, 16:56)
sveika patau niekas nesidomi origami . man tai labai patinka,  <erginos parodikit savo darbelius

as tik naujoke lankstyme, bet galiu savo parodyt 4u.gif
http://public.fotki....ytckute/naujas/
Atsakyti
grazios gulbes jusu
Atsakyti
Sveikos, ir man patinka sis uzsiemimas, tik gaila, kad visiems pomegiams laiko neuztenka verysad.gif keleta darbeliu parodysiu irgi:rolleyes:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joli99: 07 spalio 2010 - 17:28
QUOTE(Joli99 @ 2010 10 07, 18:26)

užbūrė vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 08, 08:28)
užbūrė vaizdas thumbup.gif

Toks ir tikslas buvo lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joli99 @ 2010 10 07, 18:26)
Sveikos, ir man patinka sis uzsiemimas, tik gaila, kad visiems pomegiams laiko neuztenka verysad.gif keleta darbeliu parodysiu irgi:rolleyes:
[

owau wub.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as, neseniai pabandziau lankstyti kusudama kamuoliukus, Mano bandymas ax.gif
user posted image
Atsakyti
man sitos kusudamos nerealiai grazios wub.gif turiu klausima, jus jas lankstot is paprasto dvipusio spalvoto popieriaus ar is specialaus skirto origamiui?
Atsakyti
Aciu 4u.gif

As jas lankstau is paprasto dvipusio spalvoto popieriaus. Neieskau specialaus, nusiperku ta kur buna parduotuvese prie kanceliariniu prekiu. O kai is balto bandziau tai is plonesnio, tokio kur pakuotese po 500 pardavineja, toks printerinis, jis plonesnis ir lengviau lankstosi. smile.gif

Atsakyti