Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

QUOTE(Vika852 @ 2010 01 11, 22:23)
oi mane taip pat sudomino tie kalediniai burbulai, labai jau simpatiskai atrodo reik, pabandyt, o kitais metais ir pabandyt pasipuost eglute jei iseis aisku kas man  blush2.gif

Pabandykite, tikrai nesunku tuos modulius islankstyti mirksiukas.gif
Man praeitais metais, kaip tam studentui, neuzteko vienos nakties, kad apdovanoti visus pazistamus nors po viena kamuoliuka priedo prie dovaneles...
Tai paskutinemis dienomis, kur tik eidavau- i parduotuve, i pietu pertrauka, i parka, i susitikima ir tt visur su savim turejau dezute prikarpytu kvadrateliu, is kuriu lanksciau elementus- tiesiog pakeliui, kad laiko negaisti namuose tokiems darbeliams.
Draugai juokavo, kad panaseju i senute, kuri rankose vis laiko rozanciu doh.gif
Atsakyti
Origami... Ir nerviukus ramina smile.gif
Atsakyti
smile.gif tas tai tiesa
Atsakyti
ir gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sorciere @ 2010 01 28, 16:37)

Labas,
gal galite pasakyti kur perkate popieriu origamiui kaune.
Atsakyti
Jeigu to tikrojo Origami popieriaus (kvadrato formos) lankstymui - tai yra Senukuose ir kanceliarinių pr. parduotuvėje Kęstučio/ Daukanto g. kampas, šalia Copy1.
Bet aš daugiausia perku paprastą spalvotą popierių rinkinukais (labai geri rinkinukai "Biuro pasaulyje" Petrašiūnuose thumbup.gif ) arba ieškau atskirų, man reikalingų, spalvų. Jų būna toj pačioj kanceliarinių parduotuvėj, "Popieriaus namuose" senamiestyje ir dar Rotušės a. parduotuvėje dailininkams (už aikštės, ten link "Medžiotojų užeigos"). Šiaip daug kur tuo spalvotu pop. prekiauja, bet čia geriausias pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2010 01 12, 01:28)
Pabandykite, tikrai nesunku tuos modulius islankstyti  mirksiukas.gif
Man praeitais metais, kaip tam studentui, neuzteko vienos nakties, kad apdovanoti visus pazistamus nors po viena kamuoliuka priedo prie dovaneles...
Tai paskutinemis dienomis, kur tik eidavau- i parduotuve, i pietu pertrauka, i parka, i susitikima ir tt visur su savim turejau dezute prikarpytu kvadrateliu, is kuriu lanksciau elementus- tiesiog pakeliui, kad laiko negaisti namuose tokiems darbeliams.
Draugai juokavo, kad panaseju i senute, kuri rankose vis laiko rozanciu doh.gif

Labas,
gal gali pasakyti iš kokio dydžio popieriaus darei tuos burbulus.labai jie gražus.
Atsakyti
Tikrai gražūs. Aš tai tik pačius papraščiausius moku padaryti.
Atsakyti
stai koki torta padariau mamos gimimo dienos proga smile.gif
user posted image
http://public.fotki....trauka0053.html
Atsakyti
QUOTE(evvutee @ 2010 02 16, 19:08)
stai koki torta padariau mamos gimimo dienos proga  smile.gif
http://public.fotki....trauka0053.html

Skanaus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simplymum @ 2010 02 11, 15:40)
Labas,
gal gali pasakyti iš kokio dydžio popieriaus darei tuos burbulus.labai jie gražus.

Pirkau spalvota paprasta popieriu (bet spalvota is abieju pusiu, kaina ar tai 10, ar 20 centu) kanceliariniu prekiu parduotuveje A4 formato. Tai as ji paprasciausiai padalinau i tris dalis, po 7 cm horizontalia kryptimi ir tiek pat vertikalia. Is vieno lapo gaunasi 12 kvadrateliu (7x7 cm) ir lieka likuciai- juosta ~ 2 cm storio. Vienam burbului pagaminti reikia tokiu kvadrateliu 40 vnt.

Bandziau daryti siuos burbulus ir is a4 formato, ir is 1/2 A4 formato-burbulai buna didziuliai blink.gif

Man idealus variantas yra is kvadrateliu 7x7 cm del dvieju priezasciu:

1. A4 formatas gerai, be jokiu atraizu dalinasi i tris lygias dalis horizontaliai (21 cm:3=7 cm);
2. Burbuliukai gaunasi tokie, kad telpa i delna blush2.gif Didelius labai sunku suristi ir matosi tarpai tarp atskiru detaliu sujungimuose.

Veliau parasysiu tokio burbulo dydi (skersmeni).

Kai kuriems burbuliukams naudojau skirtingu spalvu dvipusi popieriu (pvz. baltai-raudona, rudai-auksini, baltai-melyna, baltai-sidabrini). Ji pirkau dovanu pakavimo punktuose, Schetelig'e, Dovanu salis CUP I a Vilniuje. Jis parduodamas metrais, plotis ~1m, kaina- 7 Lt/m. Yra dar rastuotu popieriu, tad reikia tik suderinti spalvas bei rastus.

Labai grazus derinys yra juodi matiniai ir raudoni blizgantys elementai, melyni matiniai ir sidabriniai blizgantys, bet cia mano asmenine nuomone

Bendra pastaba: supratau, kad siems burbuliukams reikia kietesnio popieriaus nei Data Copy (bet ne kartono)...nes kai risami burbulai, tai siulai deformuoja (suglamzo risant) elementus.
Atsakyti
Dar burbuliuku nematavau, bet pagalojau logiskai, kad jeigu lankstant elementa jis sulenkiamas per puse (7 cm:2=3.5 cm), o surisant is kitos puses prisideda tiek pat, vadinasi koks lankstomo kvadratelio ilgis, tokio skersmens gausis ir burbuliukas ax.gif
Atsakyti