Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

Na stai po ilgu kanciu gavosi gulbe. Nelabai pavykusi, bet dedu jusu teismui blush2.gif
Gal priimsite i savo grupele mirksiukas.gif
Pirmoji gulbe (pirmas blynas)

Kazkodel niekaip neisejo ikelt foto, tai dedu nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliushke: 24 rugpjūčio 2009 - 16:48
QUOTE(Pliushke @ 2009 08 24, 17:45)
Na stai po ilgu kanciu gavosi gulbe. Nelabai pavykusi, bet dedu jusu teismui  blush2.gif
Gal priimsite i savo grupele  mirksiukas.gif
Pirmoji gulbe (pirmas blynas)
Kazkodel niekaip neisejo ikelt foto, tai dedu nuoroda  4u.gif

Tau 4u.gif .liuks. netingek darbuokis ir bus daugiau dziaugsmo.as baigineju pova. kai bus gatavas pasirodysiu doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif gal kas galetu atsiust povo scema? buciau labai dekinga smile.gif mano elektroninis pastas evvute@yahoo.com
Atsakyti
Pliushke, labai daili tavo gulbė smile.gif
Atsakyti
O ne modulinio origamio jau niekas nebelanksto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evvutee @ 2009 08 24, 19:48)
sveikutes  smile.gif gal kas galetu atsiust povo scema? buciau labai dekinga  smile.gif  mano elektroninis pastas evvute@yahoo.com

sveikos youtubej yra povas su schema apacia kaip gulbes o uodegos schemute susistabdzius persipiesk. bus aiskiau ten ir daro iskarto ir schemas rodo. siandien ikelsiu vakare pova savo is ten ir nusiziurejau. nebent tu kokio kitokio nori g.gif
Atsakyti
Aciu uz atsiliepimus smile.gif.
As tai labai noriu islankstyti suni ar asiliuka, bet nerandu kur aiskiau butu parodyta. youtube'i kiek ziurinejau tai man nepatinka kur priklijuoja prie islanksyto butbulo paprasto lapo kojas ausytes. Jei lankstyt tai visa ax.gif
Gal kas lankstete asiliuka?
Atsakyti
Nu va mano povas , labai nenuteisit gal,ir hello kitty
user posted image
Atsakyti
karosimi, oho! Super povas
yess.gif yess.gif

Isduok paslapti pagal ka darei, pagal youtube? smile.gif

Atsakyti
o man idomu pagal ka darei hello kitty? ax.gif ir as noreciau toki sumeistrauti blush2.gif beje, lb grazu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ir pova ir hello kitty dariau pagal youtube. tik hello kitty nosite ir akites viena eile zemiau nuleidau. nes pagal ten man per aukstai buvo nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Kaip tilu. kur visos dingote. g.gif
Atsakyti