Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

QUOTE(ykute @ 2009 07 22, 12:42)
Sveikutes,

neseniai susidomejau ir as siuo menu. Noriu parodyti savo paskutini darbeli

[img=http://img291.imageshack.us/img291/2208/zuikis.jpg]

Tikra dama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ykute @ 2009 07 22, 12:42)
Sveikutes,

neseniai susidomejau ir as siuo menu. Noriu parodyti savo paskutini darbeli

[img=http://img291.imageshack.us/img291/2208/zuikis.jpg]

koks mielas kiškutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 07 20, 20:57)
Oj kaip grazu. Visom  third.gif  second.gif  third.gif . Noreciau paklausti kiek trikampiuku islankstot is A4 lapo. Ir kiek reikia trikampiuku gulbei. Kiek laiko uzima gulbe islankstyti. Tiek darbo tiek kantrybes gaila kad ir apdulkes pastovejus.

Esu dariusi 16 trikampiuku is vieno lapo ( lapo visas krastines pasidalini i keturias dalis, gaunasi 4 ant 4 lapeliu), taip pat dalinau i 25 lapelius... 4u.gif viena labai didele gulbe dariau is lapeliu, kuriu ant vieno lapo tilpo 9. bet smagiausia lankstyti kaip darau 16. nei per didelis nei per mazas tada gaunasi, bent man ax.gif sekmes visoms origamininkems 4u.gif wub.gif

mano darbeliai 4u.gif
[url]
http://public.fotki....aisyte/origami/
[url]
Atsakyti
aš tai iš A4 formato lapo pasidarau 32 trikampėlius - sukarpau viską į lygias dalis. gaunasi pakankamai normalus dydis ir jis man patogus lotuliukas.gif kaip kam matyt. o gulbei reikia maždaug 500vnt, priklauso nuo to, kokia jinai ir kokio dydžio
Atsakyti
Tai jūs dirbat su miniatiūrinėm detalėm. Aš iš A4 darau tik 4. Jie gaunas gana ne maži, bet lengva sučiupinėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daisyte @ 2009 07 23, 00:52)

noriu paklausti, o tas liūtukas ir asiliukas tavo daryti? gal galima schemutes jeigu turit smile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Rzivilele @ 2009 07 23, 10:29)
Tai jūs dirbat su miniatiūrinėm detalėm. Aš iš A4 darau tik 4. Jie gaunas gana ne maži, bet lengva sučiupinėti. ax.gif

tai turbūt gaunasi didelės gulbės? smile.gif
aš tai dar lankstau iš įvairių užrašų lapelių, perkuosi spalvotą popierių, tad 4 daryti iš lapo trikampiukus, būtų prabanga smile.gif

tiesa, dar vienas klausimukas, o kur detat kai padarot - dovanojat, parduodat, namie laikot? aš kol kas tai tik dovanoju smile.gif
Atsakyti
aš irgi dovanoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Rodau savo 4 dienu darba,ta didele,o maza padejau palyginimui
user posted image

As A4 lapo pasidarau 8 lapelius,man jie patogiausi.

Standartine darau 32 apacia,koks kunas ir kokie sparnai,tai jau kaip kiekvienam atrodo proporcinga,cia fantazijos ir grozio reikalas mirksiukas.gif

As sau nenadau ,parduotu ax.gif Dazniausei perka kavines kurios nori stala puosti.Arba dar esu dariusi zmogui dovanu.
Atsakyti
Oj kokios grazios gulbes visu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O cia mano pirma katik iskepta rolleyes.gif . nu lig i gulbe ir panasi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=rimkka,2009 07 23, 10:31]
noriu paklausti, o tas liūtukas ir asiliukas tavo daryti? gal galima schemutes jeigu turit smile.gif ?
Papildyta:

Asiliukas mano darytas, liutukas - nea, tik pavyzdinis, bet dabar darau liutuka, ziuresiu kas gausis, ikelsiu foto, kai bus baigtas 4u.gif
Schemuciu neturiu, darau is akies, pagal pavyzdines foto blush2.gif bet kai tiek visko esu pridariusi, tai jau matau kiek ir ko ten reikia bigsmile.gif mazdaug atsskaiciuoju, o visa kita interpretuoju rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jau tikra meistrė esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daisyte @ 2009 07 24, 00:17)
Asiliukas mano darytas, liutukas - nea, tik pavyzdinis, bet dabar darau liutuka, ziuresiu kas gausis, ikelsiu foto, kai bus baigtas  4u.gif
Schemuciu neturiu, darau is akies, pagal pavyzdines foto blush2.gif bet kai tiek visko esu pridariusi, tai jau matau kiek ir ko ten reikia bigsmile.gif mazdaug atsskaiciuoju, o visa kita interpretuoju  rolleyes.gif

o dar klausimukas - o tam asiliukui ar liutukui turbut klijus reikejo panaudoti? kažkaip nelabai suprantu kitaip kaip atskiras detales sujungti - rankas, kojas biggrin.gif
atsiprašau, kad klausinėju. esu palyginus tik pradinukė šioje srityje, pradėjau gal tik prieš metus
Atsakyti