taigi ten tik du trikampėliu tereikia nuimti ir gali pakeisti žinoma gal kitiems ir taip gražu, aš tik šiaip idėjas galvoju aš paprastai pati nededu jokios akelės, palieku tokią abstrakčią gulbę
QUOTE(Auxė @ 2009 04 15, 11:50)
taigi ten tik du trikampėliu tereikia nuimti ir gali pakeisti žinoma gal kitiems ir taip gražu, aš tik šiaip idėjas galvoju aš paprastai pati nededu jokios akelės, palieku tokią abstrakčią gulbę
Na dabar pakeisti jau per vėlu. Ji seniai jau padovanota
aa miela, turbūt džiaugiasi gavęs žmogus ją
Aš irgi "užsikabliavau" - teko ir man lankstyti gulbę... Labai tiko Velykom - įsodinau gulbę į pintą krepšelį, pridėjau margučių, įpakavau į plėvelę - gavosi pati geriausia ir gražiausia dovana močiutėms
Tikrai nuostabi dovana, ir investicijos nėra didelės, tik kad laiko daug atima
aš tai velykom dovanojau višta su viščiukais tai labai gražūs gavosi kai kiaušinį pamarginau visokiom spalvom ir atrodė kaip tikras margutis... daug kam patiko ir daug kas buvo užsisakę...
QUOTE(Rzivilele @ 2009 04 16, 09:39)
Tikrai nuostabi dovana, ir investicijos nėra didelės, tik kad laiko daug atima
vava jau laiko tokiam lankstinukui reikia tikrai daug.. Bet rezultatas manau vertas visų pastangų )
Sveikos visos, tik dabar atradau sia temele SM smagu, kad ne as viena pamegau origami lankstinius, ikeliu ir as keleta savo darbeliu
Panda
Gandrai
Pingvinas
Papildyta:
Beje, visu jusu darbeliai labai mieli kantrybes ir kurybingumo kuriant grozi
Papildyta:
Turiu ir daugiau origamiu savo galerijoj, jei kam idomu, galesiu atsiusti
Panda
Gandrai
Pingvinas
Papildyta:
Beje, visu jusu darbeliai labai mieli kantrybes ir kurybingumo kuriant grozi
Papildyta:
Turiu ir daugiau origamiu savo galerijoj, jei kam idomu, galesiu atsiusti
Gandrai nerealiai fainai atrodo šaunuolė...
Aciu
Ir vel temele origamininkes apleido pavasaris visas i lauka kviecia, nebera laiko lankstiniams