Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

QUOTE(astute_k @ 2009 02 18, 19:05)
Kam patinka lankstyti trikampius, tai va kokį traukinį radau smile.gif
user posted image
Gražuolis smile.gif

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiagele7 @ 2009 02 26, 08:13)
Dar norejau pasiūlyti žvilgterėti  i tai
http://books.google....result#PPA11,M1

Taip irgi nuostabius drabelius galima kurti.

Gera nuoroda thumbup.gif 4u.gif Niekad nepagalvojau idėjų rankdarbiams ieškot tarp Google knygų bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar kuriu stendą knygos dienai tai, kai pabaigsiu - įkelsiu nuotrauką. Taikau būten tokį popieriaus sukimo metodą. Pabandykite, tikrai "veža..." 4u.gif
Atsakyti
labukas gal kas galit atsiusti darbeliu su shemutėm origami tokiu kaip gulbė povas ir dar kitokiu labai dėkoju iš anksto mano adresiukas inga0718@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Schemučių neturiu, bet aš www.youtube.com įrašau 3D origami ir ten yra įvairiausių filmukų, susijusių ne tik su gulbe. Man pačiai sudėtinga kolkas povo uodegą padaryti, bet vis dar bandau. Gal kartais kas turite schemą ar nuorodą į internetinį tinklalapį kaip sudėti povo uodegą. Būčiau LABAI dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(erika.s @ 2009 02 13, 22:52)
o ka manot apie mano mena? biggrin.gif My Webpage
Papildyta:
ir dar kitas darbelis biggrin.gif My Webpage    My Webpage    My Webpage

Ohoho smile.gif JAu tie povai tirkai neišpasakytai gražūs smile.gif Nerealu.. irgi tiš iš smalsumo paklausiu, kiek laiko trukai keikveinam tų povų ir burbului trikampėlių prisilankstyti>

QUOTE(jurvite @ 2009 02 14, 15:27)
Google's Picasoj daugybę albumų paieškojus gali rast su 3D origamių schemom mirksiukas.gif http://picasaweb.goo...o...G&filter=1#

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Mokykloje lankstydavom tulpes, noriu dukra pamokinti, bet neprisimenu verysad.gif
gal kas mokat ar zinot nuoroda kokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belada @ 2009 03 18, 00:22)
Mokykloje lankstydavom tulpes, noriu dukra pamokinti, bet neprisimenu verysad.gif
gal kas mokat ar zinot nuoroda kokia ax.gif

paprasčiausias būdas - google paieškoje įvesti "origami tulip"
Atsakyti
o čia mano darbelis - dovana pusseserei
(gal ne toks gražus ir įspūdingas kaip kiti darbai šioje temoje, bet man jis buvo pirmas)

gulbė
Atsakyti
Gražu clap.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 03 25, 16:45)
o čia mano darbelis - dovana pusseserei
(gal ne toks gražus ir įspūdingas kaip kiti darbai šioje temoje, bet man jis buvo pirmas)

gulbė

šaunuolė smile.gif tik akytės nebūčiau gal dėjusi ar kokią kitokia smile.gif pvz swaroskį įkabink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxė @ 2009 04 14, 19:59)
šaunuolė smile.gif tik akytės nebūčiau gal dėjusi ar kokią kitokia smile.gif pvz swaroskį įkabink smile.gif

Ačiū.
Kitą kartą pamėginsiu dėl akytės ką kitą...
Atsakyti