Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

QUOTE(erika.s @ 2009 02 13, 22:52)
o ka manot apie mano mena? biggrin.gif

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2009 02 13, 23:18)
Oj, erika.s,  blink.gif  lotuliukas.gif man būtų išprotėjimas su tuo burbulu  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Nervai sugadinti nepataisomai lotuliukas.gif O tie povai, tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

ta burbula taj gal dvi savaites dariau.visas reklamas kur pasto dezutej imeta sulanksciau ir dar puse zurnalu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(drakosa @ 2009 02 14, 11:01)
mergaitės, o iš kur jūs traukiat "sudėjimo" schemas, nes kiek googlinau, tai tik gatavi paveikslai (na esu radus gulbę, drugelį, bet korėjietiškai.. tongue.gif )

pabandyk youtube irasyt 3D origami ir rasi ten kaip daryt
Atsakyti
na va, šis savaitgalis buvo numatytas burbulinei skarai bet patapo "origamio savaitgaliu", nes gavau į vaiko darželį daryti gandrą. Nu va, kokis gavosi.. tongue.gif (gal labiau į gaidį panašus)..hihihi.gif .nieko blatno, bet schemų kaip daryti būtent gandrą taip ir neradau, tai teko improvizuoti.. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosa: 15 vasario 2009 - 22:57
improvizacija ? blink.gif
liuks . 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man nusibodo tas pats per tą patį smile.gif) Gulbių prilanksčiau užtektinai. Geriausia - pereinantys spalvų tonai Mano internetinis dienoraštis

O šiaip - gut, kad improvizuojama, nes schemos tas pats per tą patį: gulbės, povai, drakonai, laivai ir pabaisiukai animaciniai herojai iš japoniškos animacijos. smile.gif tos pačios gulbės gali gi būt kitoniškos smile.gif ir pardavinėja floristikos salonuose po 25 lt... savikaina - 10 lt... smile.gif man nekyla rankos parduot - tiktai griežtai dovanoju. iš tokių dalykų biznio nedarau - smagu nudžiugint žmones ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestina: 16 vasario 2009 - 23:35
QUOTE(modestina @ 2009 02 17, 00:34)
Man nusibodo tas pats per tą patį smile.gif) Gulbių prilanksčiau užtektinai. Geriausia - pereinantys spalvų tonai Mano internetinis dienoraštis

O šiaip - gut, kad improvizuojama, nes schemos tas pats per tą patį: gulbės, povai, drakonai, laivai ir pabaisiukai animaciniai herojai iš japoniškos animacijos. smile.gif tos pačios gulbės gali gi būt kitoniškos smile.gif ir pardavinėja floristikos salonuose po 25 lt... savikaina - 10 lt... smile.gif man nekyla rankos parduot - tiktai griežtai dovanoju. iš tokių dalykų biznio nedarau - smagu nudžiugint žmones ir tiek.

Smagu, kai su tokiu poziuriu zmogus smile.gif Sekmes kuryboj 4u.gif
Atsakyti
Kam patinka lankstyti trikampius, tai va kokį traukinį radau smile.gif
user posted image
Gražuolis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.s @ 2009 02 13, 21:52)
o ka manot apie mano mena? biggrin.gif My Webpage
Papildyta:
ir dar kitas darbelis biggrin.gif My Webpage    My Webpage    My Webpage

nerodo man nuotraukyčių verysad.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Laba diena blush2.gif
Papildyta:
Esu naujokė, tačiau po šį tinklalapį klaidžioju jau keleri metai. Norėjau pagirti visas kantrias moteris. Prisižiūrėjau įvairiausių gražiausių darbelių. Kadangi pati turiu mokykloje lankstinių būrelį, tai tai labai aktuali tema ir suprantama kiek į tai reikia įdėti kantrybės, pasišventimo, laiko, meilės, kruopštumo ir pan. Jūs šaunuolės. Tai užkrečiantis pavyzdys visiems kitiems. Aš irgi užsikrėčiau tuo pirmą kartą pamačiusi gulbę. Taip ir įtraukė ši veikla.
Atsakyti
Na, po kelerių metų čia lankymosi, Rugiagėle7, sveikinu su pirmąja žinute forume thumbup.gif 4u.gif Linkiu ir daugiau puikių sėkmingų darbų, kuriais čia galėsi pasigirti ir patarimus dalinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ačiū.
Dar norejau pasiūlyti žvilgterėti i tai
http://books.google....result#PPA11,M1

Taip irgi nuostabius drabelius galima kurti.
Atsakyti