Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

Aš tai 60 Lt nemokėčiau lotuliukas.gif ... Bet manau, kad sugaišus tiek laiko ir prilanksčius tiek trikampėlių (ir sunaudojus nemažai popieriaus), ir aš labai nenupiginčiau savo darbelio, žinoma, jei ryžčiausi tokiaaam darbui... (mėgstu greičiau padaromus... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2009 01 25, 12:18)
Aš tai 60 Lt nemokėčiau  lotuliukas.gif ... Bet manau, kad sugaišus tiek laiko ir prilanksčius tiek trikampėlių (ir sunaudojus nemažai popieriaus), ir aš labai nenupiginčiau savo darbelio, žinoma, jei ryžčiausi tokiaaam darbui... (mėgstu greičiau padaromus... ax.gif )

Darbo tai tikrai labai daug, bei popieriaus doh.gif užtat ir kaina tokia didelėėė ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tikrai ne per daug smile.gif mano akimis net per mažai smile.gif Jis vertas ir dar pusės teik, nes ir atrodo įspūdingai ir laiko suvalgė įspūdingai ir pastangų reikalavo daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxė @ 2009 01 25, 12:37)
Na tikrai ne per daug smile.gif mano akimis net per mažai smile.gif Jis vertas ir dar pusės teik, nes ir atrodo įspūdingai ir laiko suvalgė įspūdingai ir pastangų reikalavo daug smile.gif

Nu kaip fainai, kad taip gerai įvertinot mano darbą 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš iki šiol tik porą gulbių esu įveikusi smile.gif Bet nebesinori man jų daugiau smile.gif Tikrai daug darbelio reikalaujantys lankstiniai smile.gif O jau į tavo povą net lygiuotis negaliu smile.gif Beje senai pati susidomėjai origami ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxė @ 2009 01 26, 22:05)
Aš iki šiol tik porą gulbių esu įveikusi smile.gif Bet nebesinori man jų daugiau smile.gif Tikrai daug darbelio reikalaujantys lankstiniai smile.gif O jau į tavo povą net lygiuotis negaliu smile.gif Beje senai pati susidomėjai origami ? smile.gif

Rugsėjo mėnesį maždaug susidomėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal turite kokių nors idėjų iš kur gauti lankstymui popieriaus su raštais, gėlytėmis ir panašiai. Aš turiu ir naudoju paparastą spalvotą popierių. Bet teko matyti išlankstytų raštuotų figūrų. Pati bandžiau iš dovanų įpakavimo poperiaus, bet per minkštas jis ir nelaiko formos.
Atsakyti
Na nežinau man dovanų popierius pakankamai neblogai tinka lankstiniam. O šiaip būna specialiose dekoravimo parduotuvėse raštuotų popieriaus lapų kietų, bet jie kainuoja gana nepigai smile.gif Klaipėdoje yra tokia "Artmanija" smile.gif
Atsakyti
o ka manot apie mano mena? biggrin.gif My Webpage
Papildyta:
ir dar kitas darbelis biggrin.gif My Webpage My Webpage My Webpage
Atsakyti
Oj, erika.s, blink.gif lotuliukas.gif man būtų išprotėjimas su tuo burbulu doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Nervai sugadinti nepataisomai lotuliukas.gif O tie povai, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, o iš kur jūs traukiat "sudėjimo" schemas, nes kiek googlinau, tai tik gatavi paveikslai (na esu radus gulbę, drugelį, bet korėjietiškai.. tongue.gif )
Atsakyti
Google's Picasoj daugybę albumų paieškojus gali rast su 3D origamių schemom mirksiukas.gif http://picasaweb.goo...o...G&filter=1#
Atsakyti