Aš tai 60 Lt nemokėčiau ... Bet manau, kad sugaišus tiek laiko ir prilanksčius tiek trikampėlių (ir sunaudojus nemažai popieriaus), ir aš labai nenupiginčiau savo darbelio, žinoma, jei ryžčiausi tokiaaam darbui... (mėgstu greičiau padaromus... )
QUOTE(jurvite @ 2009 01 25, 12:18)
Aš tai 60 Lt nemokėčiau ... Bet manau, kad sugaišus tiek laiko ir prilanksčius tiek trikampėlių (ir sunaudojus nemažai popieriaus), ir aš labai nenupiginčiau savo darbelio, žinoma, jei ryžčiausi tokiaaam darbui... (mėgstu greičiau padaromus... )
Darbo tai tikrai labai daug, bei popieriaus užtat ir kaina tokia didelėėė
Na tikrai ne per daug mano akimis net per mažai Jis vertas ir dar pusės teik, nes ir atrodo įspūdingai ir laiko suvalgė įspūdingai ir pastangų reikalavo daug
QUOTE(Auxė @ 2009 01 25, 12:37)
Na tikrai ne per daug mano akimis net per mažai Jis vertas ir dar pusės teik, nes ir atrodo įspūdingai ir laiko suvalgė įspūdingai ir pastangų reikalavo daug
Nu kaip fainai, kad taip gerai įvertinot mano darbą
Aš iki šiol tik porą gulbių esu įveikusi Bet nebesinori man jų daugiau Tikrai daug darbelio reikalaujantys lankstiniai O jau į tavo povą net lygiuotis negaliu Beje senai pati susidomėjai origami ?
QUOTE(Auxė @ 2009 01 26, 22:05)
Aš iki šiol tik porą gulbių esu įveikusi Bet nebesinori man jų daugiau Tikrai daug darbelio reikalaujantys lankstiniai O jau į tavo povą net lygiuotis negaliu Beje senai pati susidomėjai origami ?
Rugsėjo mėnesį maždaug susidomėjau
O gal turite kokių nors idėjų iš kur gauti lankstymui popieriaus su raštais, gėlytėmis ir panašiai. Aš turiu ir naudoju paparastą spalvotą popierių. Bet teko matyti išlankstytų raštuotų figūrų. Pati bandžiau iš dovanų įpakavimo poperiaus, bet per minkštas jis ir nelaiko formos.
Na nežinau man dovanų popierius pakankamai neblogai tinka lankstiniam. O šiaip būna specialiose dekoravimo parduotuvėse raštuotų popieriaus lapų kietų, bet jie kainuoja gana nepigai Klaipėdoje yra tokia "Artmanija"
o ka manot apie mano mena? My Webpage
Papildyta:
ir dar kitas darbelis My Webpage My Webpage My Webpage
Papildyta:
ir dar kitas darbelis My Webpage My Webpage My Webpage
Oj, erika.s, man būtų išprotėjimas su tuo burbulu Nervai sugadinti nepataisomai O tie povai, tai
mergaitės, o iš kur jūs traukiat "sudėjimo" schemas, nes kiek googlinau, tai tik gatavi paveikslai (na esu radus gulbę, drugelį, bet korėjietiškai.. )
Google's Picasoj daugybę albumų paieškojus gali rast su 3D origamių schemom http://picasaweb.goo...o...G&filter=1#