Labas vakaras
Daug kas jau matyta, bet radau ir naujų lankstinių
Toji naujiena, žinoma, atrodo įspūdingai, bet manau, jog čia ne iš vieno popieriaus lapo daryta, yra ir klijuotų detalių... gražu, bet tada ar ne geriau tiesiog karpyti ir tiek.. man origami didžiausią įspūdį palieka kai visa padaroma iš vieno vienintelio popieriaus lapo.. daug detalių, sudėtingos figūros, įvairiausios formos ir visa iš vieno vienintelio lapo
Pritariu, kad iš vieno popieriaus lapo geriau lankstyti origamius, nes tiek daug paruošiamojo darbo nereikia, kaip pvz, išlankstyti daaaugybę mažų trikampėlių, kad galėtumei imtis darbo O kaip jums tokie origamiai iš juostelių?:
http://picasaweb.goo...enyy008/qVYOMI#
vienas iš pvz:
http://picasaweb.goo...enyy008/qVYOMI#
vienas iš pvz:
jurvite čia liuks idėją pametėjai kalėdiniams burbulams
Aš pati kažkada dar mokykloje turėjau orgami knygą, tai lankstydavau iki negalėjimo visokius rėmelius, kaukes, burbulus ir t.t.t.t
Aš pati kažkada dar mokykloje turėjau orgami knygą, tai lankstydavau iki negalėjimo visokius rėmelius, kaukes, burbulus ir t.t.t.t
Man pamačius tas schemas irgi pirma mintis buvo "kalėdiniai burbulai" O paskiau skaitau, kad irmulia tą patį jau parašė
Na tos juostelės įdomios kaip lankstiniai Rezultatas visai gražus Kiek iš pradžių pasimečiau kol susigaudžiau su tomis schemomis, nes nesusekiau kokia tvarka ten jos sudėtos ;D Tokie lankstiniai praktiški ir galima tikrai rasti, kur panaudoti, kaip jau mergaitės minėjo, tarkim kalėdiniams burbulams Bet kiek akį užmetusi pastebėjau lankstymo ten ne daug,daugiau tokio kaip ir pynimo ar pan Bet įdomu ir gana gražu Patiko
Beje, iš tiesų tai man vieni įspūdingiausių yra šitie:
Galbūt jie jau buvo šitoje temoje.. Labiau jau popieriaus glamžiniai nei lankstiniai, gal ir neitin miela tokį kur kambaryje pasidėti, bet technika žavi
Galbūt jie jau buvo šitoje temoje.. Labiau jau popieriaus glamžiniai nei lankstiniai, gal ir neitin miela tokį kur kambaryje pasidėti, bet technika žavi
kiek daug naujų ir naudingų temų atsirado...
gal kas dar ką gražaus radote?
merdėja šita mūsų temutė..
kaip Grazu
Tikrai gražu