Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

QUOTE(justess22 @ 2008 10 21, 14:46)
Norėjau paklausti, ar yra kur nors pirkti būtent origami skirto popieriaus LT? Iš kokia tokio popieriaus kaina? Kokie būna formatai? Ačiū už informaciją iš anksto 4u.gif

kiek pamenu, mačiau pirkti senukuose spalvoto origami popieriaus. pakuotės kaina apie 1lt, ten yra 10lapų (jei gerai pamenu). o matmenys gal 20x20 ar 15x15cm. bijau pameluoti.
aš tai lankstausi iš paprasto popieriaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 09, 15:25)
Ten tą gulbę aš dariau,tik nepamačius parašiau žinutę iš mamos anketos  doh.gif
Mano mamos anketa Depresyja, o mano PAŪLLA  biggrin.gif

Tai vat mano gulbė tetai:

http://s519.photobuc...nt=PIC_0002.jpg

Labai gražiai gavosi smile.gif super smile.gif
Atsakyti
prašau PAŪLLA atsiusk kaip lankstyti pova labai noriu išmokti ji susilankstyt..... atsiusk jei gali man lankstymo chema ir kiek pasidaryti povui visko... blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
labai man patinka origami tai esu jau išsilanksčiusi gulbę tai dabar labai norėčiau išmokti lankstyti povą tai jei kas mokat labai parašau parašykit man kaip lankstyti....būsiu labai dėkinga...mano gmailas jei kas nepatingėtų atsiuskit povo lankstymą
inga0718@gmail.com wub.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytele @ 2008 10 22, 13:46)
Labai gražiai gavosi smile.gif super smile.gif

Dėkui 4u.gif

ingrida0625: tuoj bus pasiūsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 22, 18:04)
Dėkui  4u.gif

ingrida0625: tuoj bus pasiūsta  smile.gif

PAŪLLA, gal ir man atsiųsti gali? norėčiau ir aš povą išlankstyti smile.gif mano el. paštas rimbud@gmail.com
Atsakyti
sveikutės 4u.gif , na ir gražu čia pas jus thumbup.gif
man labai reikia tokiosuser posted image ar panašios gėlytės, gal galit pagelbėt, iš anksto dėkoju.
Atsakyti
labailabai ačių paūlla dabar bus koužsiimtlabai taudėkoju.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2008 10 23, 12:33)
PAŪLLA, gal ir man atsiųsti gali? norėčiau ir aš povą išlankstyti smile.gif mano el. paštas rimbud@gmail.com

atsiūsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingrida0625 @ 2008 10 23, 15:59)
labailabai ačių paūlla dabar bus koužsiimtlabai taudėkoju.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif  blush2.gif

nėra už ką thumbup.gif
Atsakyti
Dirbuosi ilgiausiai su povo uodega. niekaip neišmastau kaip ją padaryti.
Ji man greit vėžį įvarys... cray.gif
O dar tas povas bus pardavimui, tai reikia,kad viskas būtų tvirta ir gražu.. doh.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 20:29)
Dirbuosi ilgiausiai su povo uodega. niekaip neišmastau kaip ją padaryti.
Ji man greit vėžį įvarys... cray.gif
O dar tas povas bus pardavimui, tai reikia,kad viskas būtų tvirta ir gražu..  doh.gif  cray.gif

PAŪLLA, ar kartais manęs nepamiršai? žadėjai povo schemą atsiųsti... blush2.gif
Atsakyti
paūla tikrai padarysi tikrai viskas tau pasiseks ir padarysi ta povą ir jokio vėžio neisivarysi... mirksiukas.gif mirksiukas.gif ax.gif wub.gif rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2008 10 27, 14:32)
PAŪLLA, ar kartais manęs nepamiršai? žadėjai povo schemą atsiųsti... blush2.gif

jau senai nusiūsta biggrin.gif turbūt nematėt laiško. pasitikrinkit el.paštą biggrin.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingrida0625 @ 2008 10 27, 17:10)
paūla tikrai padarysi tikrai viskas tau pasiseks ir padarysi ta povą ir jokio vėžio neisivarysi... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  ax.gif  wub.gif  rolleyes.gif blush2.gif

ir padariau, valio biggrin.gif !!
mano manymu išėjo gražus. smile.gif
ryt bus nuotraukytė smile.gif
Atsakyti