Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(kliukse @ 2007 02 17, 10:30)
Matau, išdykėle, nieko nebus - turėsim pult prieš Knifofiją ant kelių ir prašyti, kad pirmiausiai nufotkintų tai, ką jau nusipirko, paskui to kioskelio vitrinas, arba išprašyti pas savininkus kokį prekių katalogą su nuotraukom, aprašymais ir kainom  bigsmile.gif  Viso šito labai neviešinsim, kad daugiau tokių norinčių neatsirastų  topsecret.gif , ir jai užtektų pietų pertraukos mūsų apipirkimui  rolleyes.gif
Na dėl viso pikto ir tą adresą parašyk, mažu kada netyčia Šiauliuose teks atsidurti  4u.gif

Kitos išeities nelieka kaip tik tai ir daryti notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif , nes pati nepamenu prieš kiek metų buvau Šiauliuose. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 17, 19:20)
Kitos išeities nelieka kaip tik tai ir daryti  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif , nes pati nepamenu prieš kiek metų buvau Šiauliuose.  blush2.gif

Na, Knifofija, tark žodį - matau, kad esi čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 17, 20:20)
Kitos išeities nelieka kaip tik tai ir daryti   notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif , nes pati nepamenu prieš kiek metų buvau Šiauliuose.   blush2.gif

Nu vat, gausite pas mane i svecius atvaziuoti group.gif O jei rimtai galiu ka nors ir nupirkti, kas domina geles ar darzoves ar viskas kartu (svarbu kad nezmoniska butu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 17 vasario 2007 - 22:06
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 17, 22:03)
Nu vat, gausite pas mane i svecius atvaziuoti group.gif

Ačiū, ačiū, žinoma, bet mes su išdykėle ne dėl to ant kelių puolėm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 17, 23:03)
Nu vat, gausite pas mane i svecius atvaziuoti group.gif O jei rimtai galiu ka nors ir nupirkti, kas domina geles ar darzoves ar viskas kartu (svarbu kad nezmoniska butu)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau tariau, dabar tark tu
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 17, 23:08)
Jau tariau, dabar tark tu

Siaip ten tikrai keistenybiu randu, kuriu niekur kitur nera. Pvz. baltu agurku, astru kuriu ziedo skersmuo 18cm. it t.t.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 17, 22:03)
O jei rimtai galiu ka nors ir nupirkti, kas domina geles ar darzoves ar viskas kartu (svarbu kad nezmoniska butu)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Po redagavimo žinutė man jau daug labiau patinka lotuliukas.gif O įdomu viskas, kas "nežmoniška", bet kadangi saiko ir proto reikia turėti, todėl ir prašėm parodyti tai, ką jau turi, ir tai ko dar neturi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kliukse @ 2007 02 17, 23:10)
Po redagavimo žinutė man jau daug labiau patinka  lotuliukas.gif  O įdomu viskas, kas "nežmoniška", bet kadangi saiko ir proto reikia turėti, todėl ir prašėm parodyti tai, ką jau turi, ir tai ko dar neturi  tongue.gif

Ok nufotkinsiu ryt ir imesiu, tai ka turiu nusipirkus. Siandien esu nusikalus juodai. Nu ikioska tai fotiko nesinesiu (gali nesuprasti) lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pamanys kad nupusau lotuliukas.gif lotuliukas.gif O siaip tai ten mane pazysta ir visokiu nesamoniu palieka jei as neuzeinu ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 17, 22:13)
Ok nufotkinsiu ryt ir imesiu, tai ka turiu nusipirkus. Siandien esu nusikalus juodai. Nu ikioska tai fotiko nesinesiu (gali nesuprasti) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pamanys kad nupusau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O siaip tai ten mane pazysta ir visokiu nesamoniu palieka jei as neuzeinu ilgiau.

Jaaazau, kaip ačiū bus wub.gif wub.gif wub.gif O kioske, manau, supras normaaaaaliai, jeigu jau sava jiems esi - sakysi, kad dar kelias beprotes radai, tik jos tolokai ir negali ateiti pačios pasižiūrėti lotuliukas.gif Juk jie savo bizniu taip pat suinteresuoti turėtų būt - netgi gali procentus sau išsireikalauti už reklamą ir tarpininkavimą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 17, 17:38)
Siauliu centrine turgaviete, lauko paviljonai kioskas nr.17 ir nr.21 Nu klasiskas kioskelis visokiausiu idomymiu pilnas. Siandien nusipirkau porus kurie auga iki 150cm, o balta dalis iki 60cm. Vadinasi Russkij razmer ХХL.  thumbup.gif  Dabar pulsiu seti.

Cia tie kioskeliai kur yra tokie, zinau vienas ten bitems viska pardavineja? Kur per viduri tu kiosku geles, vanikus pardavineja? Reiks nuvaryti antradieni ir man pasiziureti smile.gif

Bet kazint kaip auga tie visi milzinai. Gal jie nepritaikyti musu salygoms? Ir gal nieko is ju nebus? O gal esi bandzius jau auginti Knifonija ka nors is tu milzinu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zibuokle`: 18 vasario 2007 - 09:54
QUOTE(Zibuokle` @ 2007 02 18, 10:51)
Cia tie kioskeliai kur yra tokie, zinau vienas ten bitems viska pardavineja? Kur per viduri tu kiosku geles, vanikus pardavineja? Reiks nuvaryti antradieni ir man pasiziureti smile.gif
Bet kazint kaip auga tie visi milzinai. Gal jie nepritaikyti musu salygoms? Ir gal nieko is ju nebus? O gal esi bandzius jau auginti Knifonija ka nors is tu milzinu?

Taip tie kioskai yra toje puseje kur bitininku parduotuvele yra. Tie milzinai auga gerai, esu bandziusi, bet ne viska. Pernau auginau morkas, tai jos be galo sultingos ir stambios. O sese augino salierus (padovanojau seklas) irgi pasiteisino. Vot jei turi laiko tai galetum kliuksei su isdykele pagelbet, nes as dirbu iki velumos ir sestadienis dirbamas tai bus problemu su issiuntimu. Jei esi laisvesne galetum padet. ax.gif
http://img201.images...cimg2772my2.jpg
http://img148.images...cimg2773lb2.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 18 vasario 2007 - 10:41
O as kiek laiko turejau aplekiau turgu Siauliuose ir tunbergijos visvien neradau. Nu tragedija. Bet nuoskaudai numalsinti mama nupirko svyrancia begonijai, tai siandien ir pasodinau i vazona. Jetau niekad tokios geles neauginau, kazi kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 18, 16:45)
O as kiek laiko turejau aplekiau turgu Siauliuose ir tunbergijos visvien neradau. Nu tragedija. Bet nuoskaudai numalsinti mama nupirko svyrancia begonijai, tai siandien ir pasodinau i vazona. Jetau niekad tokios geles neauginau, kazi kaip bus smile.gif

O kaip atrodo ta tunbergija? Gal turi kokia nuotraukyte?
kaip ji auga ir kur ja reikia sodinti?
Papildyta:
QUOTE(Zibuokle` @ 2007 02 18, 19:57)
O kaip atrodo ta tunbergija? Gal turi kokia nuotraukyte?
kaip ji auga ir kur ja reikia sodinti?

zinoma kad galiu pagelbet su tom seklom. smile.gif
Atsakyti