Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(sigita @ 2007 02 13, 15:13)
Dazniausiai perku "sulinkiai" firmos zemes, skirtas pomidorams. Bet man jos irgi neidealios  g.gif Jei turiu maisau jas su paprastom, parsinestom is lauko.

visada pasiruosiu savo , kompostines zemes ir smelio misinuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 02 13, 14:26)
Kolegės sėjėjos 4u.gif  biggrin.gif  Gal turit tvirtą nuomonę dėl žemių daigams auginti - kuios firmos geriausios g.gif  Esu girdėjusi, kas Durpetos lyg tai schmoll.gif , o Achemos  thumbup.gif  Kaip jums?

Aš sėjai naudoju Klasman durpes thumbup.gif Jos labai smulkios, bet nežinau ar būna mažų išfasavimų, nes perku 250 litrų pokus. Daigų auginimui naudoju Durpetos durpes. Kartais pasitaikydavo prasta partija - daug šaku ir plaušų, bet ne dažnai. Kambarinėms gėlėms žemes ruošiu pati, imu tik dalį durpių.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 02 05, 20:50)
tai sėti paprikas ar dar palaukt g.gif

Kadangi aš dar nepasėjau ir jokio kalendoriaus po ranka neturiu, gal kas parašys, kada geriausios dienos paprikai sėti? 4u.gif
Atsakyti
Atsiversk www.rojaussodai.lt Ten rašo apie vasario mėn darbus pagal mėnulį.
Atsakyti
sio menesio darbai yra 5- tame sios temos psl. as pasejau paprikas vasario 9diena. tai dabar nekantriai laukiu daigu, o jie tokie letapedziai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 14 vasario 2007 - 19:40
dar vienas vasario sejos pagal menuli kalendorius smile.gif
Atsakyti
Paprašiau sesers, kad iš Italijos parveštų kokių įdomių raržovių sėklų. Parvežė doh.gif doh.gif doh.gif O ką dabar su jom daryti g.gif itališkai žinau vos kelis žodžius, o ir klimatas Lietuvoj kitoks g.gif Gal kas žinote, kada sėti žemuoges ir braškes? O braškės dar ir svyrančios pasirodo blink.gif apie tokias iš viso pirmą sykį girdžiu blink.gif HELP surrender.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 02 15, 15:33)
Gal kas žinote, kada sėti žemuoges ir braškes? O braškės dar ir svyrančios pasirodo  blink.gif  apie tokias iš viso pirmą sykį girdžiu  blink.gif  HELP  surrender.gif  help.gif

Aš sėju kovo pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 14, 18:55)
Atsiversk www.rojaussodai.lt  Ten rašo apie vasario mėn darbus pagal mėnulį.

Ačiū labai aciuks.gif Bet pagal jį tai vasario mėn. jau nieko nebegalima sėti doh.gif
Atsakyti
Mano žemuogės jau išdygo. thumbup.gif O į mėnulio kalendorių niekada nežiūriu. schmoll.gif Gerai Knifofija sakė, Kad tas kalendorius geras dalykas - kai padarai ką negerai, tai galima pasiteisinti, kad ne tą dieną sėjai ar sodinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos o kur tu braskiu svyranciu Lietuvoje nusipirkti? Kazkaip labai uzsinorejau, o sodinat jus kur? I kokius vazonu jei taip supratau. Ir zemuoges bet kokias pirkti ar kokia ipatinga veisle?
Atsakyti
As svyranciu braskiu maciau pirkti Palangos botanikos sode.
Klausykit ar cia tik musu mietelyje ar visoj Lietuvoj taipkuklu su seklomis.Visur tos pacios ir jokios ivairoves. Kazkas gyresi nusipirkusios Tunbergija, gal pasakysit kur pirkot, man isseko fantazija. Dar Siauliuose reiks savaitgali paieskot smile.gif
Atsakyti