Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 07, 22:42)
Pala išdykėlė o tu kažkur nuo alytaus. Ar susimaišiau smile.gif Na Lietuva nėra jau toks didelis kraštas smile.gif Jei tik yra kur pasistatyti palapinę visur važiuoju,kad tik namie nereiktų tūnoti smile.gif Taip kad  drinks_cheers.gif

Valiooo drinks_cheers.gif Prie to tvenkinio (pas mus bala vadina) kur rašiau.
O aš šiandien sėjau lobelijas ir sodinau pelargonijų daigelius, nors mėnulis deja... Bet sakiau, kad aš į jį nežiūriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 07, 23:58)
Valiooo  drinks_cheers.gif  Prie to tvenkinio (pas mus bala vadina) kur rašiau.
O aš šiandien sėjau lobelijas ir sodinau pelargonijų daigelius, nors mėnulis deja... Bet sakiau, kad aš į jį nežiūriu  blush2.gif

O mano paprikas apverte doh.gif mano isdykeliai, dabar ir vel reiks isnaujo seti.
Atsakyti
Jei žemių nebuvo labai daug, tai susėmus sėklos labai giliai nepasislėps ir gali išdygti. Man panašiai yra buvę. Tas žemes panaudojau kitur, tai po kiek laiko pradėjo dygti išversti augalai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 01 19, 18:30)
Aš čia biškį ne į temą paklausiu blink.gif  blink.gif Gal yra tema apie daržoves, bet  blush2.gif tingiu ieškoti ar naują užvesti
Labai noriu užsiauginti melionų ax.gif Pernai pasėjau kambary, po to perkėliau į šiltnamį, bet jie net nepražydo schmoll.gif  Tikriausiai reikėjo lauke sėti? Pasidalinkit patirtim gossip.gif

Eile metų auginu melionus, pradziai pasiseju i lovelius o paskui i lauka perkeliu, uzauga jei yra pakankamai saules ir nelietinga vasara, tarp kita ko ir labai skanus, siulau ir tau pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš esu šiltnamyje auginusi arbūzus tongue.gif Labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O Lenkijoj vieni pažystami augina tiesiog lauke rolleyes.gif
Atsakyti
As nuo Alytaus bet auginu tiktai bulbas biggrin.gif Ir tai kad anyta praso ukininkui atiduodu bulbukes ir po to nukasam padarom talka ohoo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tiesa raviu dar kokia 2 kartus. Sakiau siemet cibuliu prikisiu, ridiku,ir salotu. Viso mano darzo bus tiek.Braskiu dar turejau kokius 4 arus tai zinokit spokai( varnenai) vaiksto po mano braskes buriais!!!ir lesa rupuzes, nulese puse derliaus.Tai palikau kelias eziukes. Iki melionu man kaip iki menulio jei lauke augtu tai prikaisiociau ir ju. Tiesa dar cukinijuir agurkus bandziau. Agurkai baisiausia kartus gavosi nors gyvates ir liejau, visas rankas istampiau kibirus betasydama, o dar jiems reikia silto vandenuko. Vienu zodziu reikia gyventi norint kazka auginti. Tokia isvada padariau. 4u.gif
Atsakyti
Nu juokiausi iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lelijų nei ravėti reikia, nei špokai nulesa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik kai per daug priauga, tai prašau vyro kad dalį šakniastiebių išpjautų ir tada sodinam kur nors kitur. Pernai prie sesers sodybos ežere pasodinom, tai zarazos kažkas pavogė mad.gif Šiemet pasodinsim giliau tongue.gif
Papildyta:
Oi žioplė. lotuliukas.gif Maniau kad kitoj temoj ražiau, tai gavos be ryšio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2007 02 08, 17:27)
Eile metų auginu melionus, pradziai pasiseju i lovelius o paskui i lauka perkeliu, uzauga jei yra pakankamai saules ir nelietinga vasara, tarp kita ko ir labai skanus, siulau ir tau pabandyti mirksiukas.gif

Jei gerai supratau, tu juos augini lauke, ne siltnamy g.gif
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2007 02 08, 17:27)

O kada sėjat į lovelius? Noriu šiemet ir aš pabandyti ax.gif
Atsakyti
Kolegės sėjėjos 4u.gif biggrin.gif Gal turit tvirtą nuomonę dėl žemių daigams auginti - kuios firmos geriausios g.gif Esu girdėjusi, kas Durpetos lyg tai schmoll.gif , o Achemos thumbup.gif Kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 02 13, 14:26)
Kolegės sėjėjos 4u.gif  biggrin.gif  Gal turit tvirtą nuomonę dėl žemių daigams auginti - kuios firmos geriausios g.gif  Esu girdėjusi, kas Durpetos lyg tai schmoll.gif , o Achemos  thumbup.gif  Kaip jums?

Dazniausiai perku "sulinkiai" firmos zemes, skirtas pomidorams. Bet man jos irgi neidealios g.gif Jei turiu maisau jas su paprastom, parsinestom is lauko.
Atsakyti