Aš auginu vienmetes gėles skirtas balkonų, kapų apželdinimui, na ir, žinoma, pelargonijas, surfinijas, šlamučius, verbenas, lakišius, Calocephalus brownii, Dichondra (šie juk daugiamečiai tik mūsų sąlygom nežiemoja ) Šiaip turiu ir daugiamečių, bet ne verslui, o tik savo sodybos apželdinimui.
Papildyta:
Knifofija, o ką tu augini?
Man tai mėnulio kalendorius visai patinka, bet priežastis ta, kad esu ''žalia'' daržo reikaluos, tai bent galiu susigaudyt kokį mėnesį ką sėt, pvz. pagal mėnulio kalendorių rašo, kad kažką sėt kovo 12, tai aš kelias dienas anksčiau ar vėliau, kaip išpuola, bet būna aišku, kad ne birželio vidury sėjama
tai sėti paprikas ar dar palaukt
Manau kad dalį sėklųjau gali sėti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 04, 19:37)
Aš auginu vienmetes gėles skirtas balkonų, kapų apželdinimui, na ir, žinoma, pelargonijas, surfinijas, šlamučius, verbenas, lakišius, Calocephalus brownii, Dichondra (šie juk daugiamečiai tik mūsų sąlygom nežiemoja ) Šiaip turiu ir daugiamečių, bet ne verslui, o tik savo sodybos apželdinimui.
Papildyta:
Papildyta:
As auginu tik daugiametes geles. Turiu kolekcijoje apie 1000 augalu, prekyboje apie 500. Cia apytiksliai, nes kiekviena ziema pakoreguoja, kartais pamazina parduodamu augalu kieki
Knifofija otu kokiam kraste gyveni?
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 05, 22:49)
Knifofija otu kokiam kraste gyveni?
Kuršėnuose, toks miesteliokas prie Šiaulių.
Žinau kur tai Tai gal kokia dienele pas tave įsidarbinti, už kokį daigelį. Ar priimtum
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 07, 20:15)
Žinau kur tai Tai gal kokia dienele pas tave įsidarbinti, už kokį daigelį. Ar priimtum
Butinai darbo ranku trukumas
Prisikalbejai Nes man patinka darbuotis. Kokia dienele kai atsils butinai atvaziuosiu, paraveti ar siaip ka paveikti. Pilnu etatu gal nelabai, kad lazu netaptu, o pusei su malonumu. Dirbu krupsciai ir atsakingai, taip kad problemu tikrai nebus
Jurgita&P gaila kad taip toli gyvenam viena nuo kitos, o tai aš irgi nespėju vasarą viena apsidirbti
Pala išdykėlė o tu kažkur nuo alytaus. Ar susimaišiau Na Lietuva nėra jau toks didelis kraštas Jei tik yra kur pasistatyti palapinę visur važiuoju,kad tik namie nereiktų tūnoti Taip kad