Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

Aš auginu vienmetes gėles skirtas balkonų, kapų apželdinimui, na ir, žinoma, pelargonijas, surfinijas, šlamučius, verbenas, lakišius, Calocephalus brownii, Dichondra (šie juk daugiamečiai ax.gif tik mūsų sąlygom nežiemoja ) Šiaip turiu ir daugiamečių, bet ne verslui, o tik savo sodybos apželdinimui. bigsmile.gif
Papildyta:
Knifofija, o ką tu augini?
Atsakyti
Man tai mėnulio kalendorius visai patinka, bet priežastis ta, kad esu ''žalia'' daržo reikaluos, tai bent galiu susigaudyt kokį mėnesį ką sėt, pvz. pagal mėnulio kalendorių rašo, kad kažką sėt kovo 12, tai aš kelias dienas anksčiau ar vėliau, kaip išpuola, bet būna aišku, kad ne birželio vidury sėjama mirksiukas.gif
Atsakyti
tai sėti paprikas ar dar palaukt g.gif
Atsakyti
Manau kad dalį sėklųjau gali sėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 04, 19:37)
Aš auginu vienmetes gėles skirtas balkonų, kapų apželdinimui, na ir, žinoma, pelargonijas, surfinijas, šlamučius, verbenas, lakišius, Calocephalus brownii, Dichondra (šie juk daugiamečiai  ax.gif  tik mūsų sąlygom nežiemoja ) Šiaip turiu ir daugiamečių, bet ne verslui, o tik savo sodybos apželdinimui.  bigsmile.gif
Papildyta:
Knifofija, o ką tu augini?

As auginu tik daugiametes geles. Turiu kolekcijoje apie 1000 augalu, prekyboje apie 500. Cia apytiksliai, nes kiekviena ziema pakoreguoja, kartais pamazina parduodamu augalu kieki doh.gif
Atsakyti
Knifofija otu kokiam kraste gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 05, 22:49)
Knifofija otu kokiam kraste gyveni?

Kuršėnuose, toks miesteliokas prie Šiaulių.
Atsakyti
Žinau kur tai smile.gif Tai gal kokia dienele pas tave įsidarbinti, už kokį daigelį. Ar priimtum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 07, 20:15)
Žinau kur tai smile.gif Tai gal kokia dienele pas tave įsidarbinti, už kokį daigelį. Ar priimtum smile.gif

Butinai darbo ranku trukumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisikalbejai smile.gif Nes man patinka darbuotis. Kokia dienele kai atsils butinai atvaziuosiu, paraveti ar siaip ka paveikti. Pilnu etatu gal nelabai, kad lazu netaptu, o pusei su malonumu. Dirbu krupsciai ir atsakingai, taip kad problemu tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
Jurgita&P gaila kad taip toli gyvenam viena nuo kitos, o tai aš irgi nespėju vasarą viena apsidirbti mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pala išdykėlė o tu kažkur nuo alytaus. Ar susimaišiau smile.gif Na Lietuva nėra jau toks didelis kraštas smile.gif Jei tik yra kur pasistatyti palapinę visur važiuoju,kad tik namie nereiktų tūnoti smile.gif Taip kad drinks_cheers.gif
Atsakyti