Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(*AMRI* @ 2013 03 21, 16:30)
O kada dabar,isskyrus siandiena,bus palanki diena pomidoru pikavimui?

čia apie mergelę, 2013/03/24 17:49 – 03/26 23:32:

Хорошо пикировать, пересаживать, особенно те растения, что были посеяны в Раке, Скорпионе и Рыбах. Удачными будут пикировка и высадка рассады всех огородных растений, деление и пересадка цветочных многолетников, посадка и пересадка ягодных кустарников, земляники и плодовых деревьев, а также их прививка и обрезка.

ar išversti reikia?
Atsakyti
Labukas darbstuolytes.

Vasario 28d. pasejau paprikas, kovo 18d-pomidorus.
Paprikos isdygo tikrai gerai, palyginus su pernai metais. Ypac raudonosios tada prastai dygo ir oranzines, oranzines ir siemet kazkokios uzsimerkusios g.gif
Net kazkokios krutos seklos vienos pailgos paprikos rusies, kuriu tebuvo 12vnt pokelyje, sudygo 90%-11vnt biggrin.gif
O vadovavausi ir as menulio kalendoriu, nepamenu kuris ten tiksliai, bet is intiko issitraukiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 21, 16:55)
čia apie mergelę, 2013/03/24 17:49 – 03/26 23:32:

Хорошо пикировать, пересаживать, особенно те растения, что были посеяны в Раке, Скорпионе и Рыбах. Удачными будут пикировка и высадка рассады всех огородных растений, деление и пересадка цветочных многолетников, посадка и пересадка ягодных кустарников, земляники и плодовых деревьев, а также их прививка и обрезка.

ar išversti reikia?

Aciu.Nereikia.O is kur jus visa sita imate?Gal galima butu nuoroda?Butu labai idomu paskaitineti placiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 21 kovo 2013 - 20:21
QUOTE(Paladė @ 2013 03 20, 11:12)
na tai džiaukimės geromis dienomis ir sėkim viską, ką prieš kelias dienas aptarėm,  iki kovo 22 d. 8,50 val. Paskui stos Liūtas, sausas ir nevaisingas ženklas, bet apie jį vėliau.

Šiandien planavau gauti naujų pomidorų sėklų, bet laiškininkė mane aplenkė. Tai kada dabar betiktų sėti pomidorus? Gal jau net nebeverta? Nespės užaugti iki pavasario unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 03 21, 21:04)
Šiandien planavau gauti naujų pomidorų sėklų, bet laiškininkė mane aplenkė. Tai kada dabar betiktų sėti pomidorus? Gal jau net nebeverta? Nespės užaugti iki pavasario  unsure.gif

Sekit ir nesukit sau galvos, as dar sesiu, kovo gale, 28, arba 30d., kai laiko turesiu.
Merginos net balandi zada seti, spes uzaugti tie daigai, dabar dienos ilgeja, saulutes daugiau, mano ispykiuoti pries sav., auga kaip pasiute, jau nerimauju, kad sodinant bus perauge. Pavasaris saltas, balandi dar pranesa orus saltokus, taip kad pasivys jusu daigeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 21, 21:43)
Sekit ir nesukit sau galvos, as dar sesiu, kovo gale, 28, arba 30d., kai laiko turesiu.

4u.gif ačiū, padrąsinot biggrin.gif Tai ir aš tuomet tom dienom pasėsiu
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 03 21, 21:48)
4u.gif ačiū, padrąsinot  biggrin.gif Tai ir aš tuomet tom dienom pasėsiu

Del dienu gal jus geriau pomidoru temoj uzklauskit, nes as tai ne patarejas, jau buvo rasyta, kad dienos netinkamos, bet as sesiu visvien biggrin.gif ( geriau tipo 30 d., nei 28)
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 03 21, 20:18)
Aciu.Nereikia.O is kur jus visa sita imate?Gal galima butu nuoroda?Butu labai idomu paskaitineti placiau. 4u.gif

yra knyga Анастасия Семенова "Луна и цветущий сад", įvedę paieškoj tikrai rasit smile.gif Nuorodos kaip ir neturiu, turiu tekstą smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2013 03 21, 21:04)
Šiandien planavau gauti naujų pomidorų sėklų, bet laiškininkė mane aplenkė. Tai kada dabar betiktų sėti pomidorus? Gal jau net nebeverta? Nespės užaugti iki pavasario  unsure.gif

pomidorams sėti labai tinkamos dienos tik balandį. O jei nors kažkiek norit nepataikyt į visai nevaisingas ir sausas dienas, tai geriausios iš nelabai tinkamų yra Skorpionas 2013/03/29 02:53 – 03/31 05:13. Geras ir vaisingas ženklas, tik kad mėnulis jau po pilnaties, dylantis, bet gal viskas bus gerai su gera priežiūra.
Atsakyti
siandien turiu zut but sodinti braskes, nes atkeliauja daigai is siltnamiu. Nors ir nelabai kokia diena , bet gal bus derliaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 22, 08:39)
yra Skorpionas 2013/03/29 02:53 – 03/31 05:13. Geras ir vaisingas ženklas, tik kad mėnulis jau po pilnaties, dylantis, bet gal viskas bus gerai su gera priežiūra.

as laukinius butent tada ir sodinsiu
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 22, 15:32)
as laukinius butent tada ir sodinsiu

O aš jau vakar pasėjau laukinius.... ax.gif su viltim kad dar ne ledynmetis prasidėjo ... vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 03 22, 13:30)
siandien turiu zut but sodinti braskes, nes atkeliauja daigai is siltnamiu. Nors ir nelabai kokia diena , bet gal bus derliaus  g.gif

braškėms gerai būtų nuo sekmadienio vakaro
Atsakyti