Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(Dusia37 @ 2013 03 20, 10:52)
Dėkoju .
Teks sėt šiom dienom .

nu jo, paskui tik balandžio vidury blink.gif
Atsakyti
be reikalo ir daržininko kalendorių pirkau biggrin.gif juk čia viską sužinau ..kada ką daryt,koks mėnulis thumbup.gif
Ačiū Paladei ir kitoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na tai džiaukimės geromis dienomis ir sėkim viską, ką prieš kelias dienas aptarėm, iki kovo 22 d. 8,50 val. Paskui stos Liūtas, sausas ir nevaisingas ženklas, bet apie jį vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 20 kovo 2013 - 11:12
QUOTE(Paladė @ 2013 03 20, 11:12)
na tai džiaukimės geromis dienomis ir sėkim viską, ką prieš kelias dienas aptarėm,  iki kovo 22 d. 8,50 val. Paskui stos Liūtas, sausas ir nevaisingas ženklas, bet apie jį vėliau.

drinks_cheers.gif šiandien atsėsiu pomidorus kurie nesudygo,o sudygusius išpikuosiu smile.gif
Atsakyti
as laukui pomidorus zadu seti 27d. berods, kaip ir tinkama g.gif
Atsakyti
kaip tik pilnatis, negerai
Atsakyti
As dali uzgrudintu seklu lauko pomidoru pasejau siandiena, ir uzmerkiau dar antra partija, situ gal nebegrudinsiu, pazesiu koks skirtumas, gal rytoj pasesiu seklytes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 20 kovo 2013 - 13:12
QUOTE(Paladė @ 2013 03 20, 12:54)
kaip tik pilnatis, negerai

dabar nezinau, ar 27, ar 28 pilnatis svarstyklese, reiks paziureti, kaip ir gerai smile.gif Daug pernai tokiu laiku sejo, pomidoru buvo ohoho kiek thumbup.gif
paziurejau, ir 27 , ir 28 tinka. Siaip per pilnati svarstyklese ir praeita men. daug kas sejo, vasario 28d., kiek pamenu., ir as taip pat.
Na bus eksperimentiniai pomidaorai, jei ka biggrin.gif Lauke bandysiu auginti, ir tai neaisku, kas man is ju isaugs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 20 kovo 2013 - 13:50
ar reikia išversti? - Если вы посадите растение в полнолуние, у него сильно разовьются стебли и листья и меньше – плоды и корни. Полнолуние считается наиболее подходящим периодом для корневых подкормок.
aš vadovaujuosi tokia išmintim.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 20, 13:52)
ar reikia išversti? -

nereikia , viska suprantu, bet visvien sodinsiu per pilnati biggrin.gif O po to pasidalinsiu cia, kas uzaugo(jei aisku is vis uzaugs kas lauke)
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 20, 14:19)
nereikia , viska suprantu, bet visvien sodinsiu per pilnati  biggrin.gif O po to pasidalinsiu cia, kas uzaugo(jei aisku is vis uzaugs kas lauke)

ok, būtinai dalinkimės patirtim smile.gif
Papildyta:
ir mano šaltinis dar sako: "Все овощные культуры (кроме томатов, лука, перца, чеснока, укропа), могут быть посеяны в дни Весов. Можно сеять все виды капусты и стручковые (на растущей Луне). Под этим знаком для получения большого урожая проводится посадка картофеля, свеклы, моркови и других корнеплодов (на убывающей Луне)."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 20 kovo 2013 - 14:35
QUOTE(Paladė @ 2013 03 20, 10:29)
vieną kartą pavėlavot, o kitas greit ateis smile.gif - 29-30 d.

ačiū 4u.gif
Pavasaris neskuba - aš irgi suspesiu biggrin.gif Noriu pirmą kartą pamėginti kelias sėklas pasėti.
Atsakyti