Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(Astra @ 2012 01 11, 09:17)
Pernai buvau radusi geresnį kalendorių, kur nurodyta kokiomis dienomis kokias daržoves sėti,o ne abstrakčiai.
http://www.valdopata...lendorius-2011/

2012 metams čia http://www.valdopata...lendorius-2012/
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2012 01 10, 23:08)
Čia galima atsispaudinti kiekvienai dienai

http://verdetera.com...ems-metams.html

Labai nekonkretu. Atsidarius kovo mėnesį neaišku kada sėt pvz., pomidorus schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi labai nekonkretūs tie kalendoriai, dabar bandau pati susidarinėti smile.gif Gal kas žinote kur galima rasti laikus kada mėnulis teka ir leidžiasi kovo mėnesį? ax.gif
Atsakyti
[quote=jolituxxx,2012 02 19, 14:47]
Man irgi labai nekonkretūs tie kalendoriai, dabar bandau pati susidarinėti smile.gif Gal kas žinote kur galima rasti laikus kada mėnulis teka ir leidžiasi kovo mėnesį? ax.gif

Kovo 5-6 vaisių dienos,sėjam,persodinam pomidorus ,čili,baklažanus.Pažiūrejau į Sodo dienoraštis.Darbai pagal mėnulį
Dažnai žvilgteliu į Sodo spalvos internetinį puslapį,ten randu dienos aktualijas,pvz. šiandien

Žiedų diena. Gėles, kad gausiai žydėtų, tręškite skystomis trąšomis. Dezinfekuokite šiltnamius, ruoškite žemės mišinius daigams. Tvarkykite namus, rūsius, naikinkite patalpų kenkėjus. Nerekomenduojama laistyti, pikuoti daigų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 19 vasario 2012 - 15:07
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 19, 15:47)
Man irgi labai nekonkretūs tie kalendoriai, dabar bandau pati susidarinėti  smile.gif Gal  kas žinote kur galima rasti laikus kada mėnulis teka ir leidžiasi kovo mėnesį?  ax.gif

http://www.menuliokalendorius.info/
Atsakyti
[quote=amarrile,2012 02 19, 17:05]
Kovo 5-6 vaisių dienos,sėjam,persodinam pomidorus ,čili,baklažanus.Pažiūrejau į Sodo dienoraštis.Darbai pagal mėnulį
Dažnai žvilgteliu į Sodo spalvos internetinį puslapį,ten randu dienos aktualijas,pvz. šiandien

Kovo 5-6 d. priešpilnis ir Mėnulis Liūte. Tai pomidorus sėt tuo laiku palanku? g.gif Kada dar galima vėliau pomidorus sėt?
Atsakyti
[quote=saulyte33,2012 02 19, 15:32]
[quote=amarrile,2012 02 19, 17:05]

Kovo 5-6 d. priešpilnis ir Mėnulis Liūte. Tai pomidorus sėt tuo laiku palanku? g.gif Kada dar galima vėliau pomidorus sėt?
[/quote]

Kovo 9 - 10 d. Mėnulis Svarstyklėse.Pilnatis.Man atrodo,kad gerai.

Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2012 02 19, 17:52)
Kovo 9 - 10 d. Mėnulis Svarstyklėse.Pilnatis.Man atrodo,kad gerai.

Man patinka, kad apie Svarstykles rašo, kad šiuo metu sėtos daržovės atsparios kenkėjams ir infekcinėms ligoms. smile.gif Verta pabandyt su pomidorais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2012 02 19, 15:26)

Ačiū, aga šitas neblogas 4u.gif Bet man reiktų kada konkrečiai kiekvieną dieną mėnulis teka ir leidžiasi, ar aš ten kažko neužmatau? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 19, 15:32)

Priešpilnis gerai, bet liūtas nederlingas ženklas schmoll.gif Nebent iš didelės bėdos, neišeina kitu metu sėti ax.gif Siūlyčiau palaukti kovo 9, kai mėnulis bus svarstyklėse 4u.gif arba galite rinktis kovo 3-4 dieną kai bus priešpilnis ir mėnulis vėžyje, turėtų gerai dėrėti, bet stiebai bus per ploni jog išlaikytų tą derlių smile.gif Aš pernai per vėžį susėjau paprikas, tai derlius buvo didelis, vos spėjau skinti, bet šakelės buvo plonytės ir lūžinėjo nuo to derliaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 19, 21:59)
Ačiū, aga šitas neblogas  4u.gif  Bet man reiktų kada konkrečiai kiekvieną dieną mėnulis teka ir leidžiasi, ar aš ten kažko neužmatau?  blush2.gif
Papildyta:
Priešpilnis gerai, bet liūtas nederlingas ženklas  schmoll.gif Nebent iš didelės bėdos, neišeina kitu metu sėti  ax.gif Siūlyčiau palaukti kovo 9, kai mėnulis bus svarstyklėse  4u.gif arba galite rinktis kovo 3-4 dieną kai bus priešpilnis ir mėnulis vėžyje, turėtų gerai dėrėti, bet stiebai bus per ploni jog išlaikytų tą derlių  smile.gif Aš pernai per vėžį susėjau paprikas, tai derlius buvo didelis, vos spėjau skinti, bet šakelės buvo plonytės ir lūžinėjo nuo to derliaus doh.gif

Na, manau apsisprendžiau ankstyvuosius pomidorus sėsiu kovo 9-10 d. thumbup.gif O vėlyvuosius ar apsimoka vėliau sėt ar visus vienu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 19, 20:14)
Na, manau apsisprendžiau ankstyvuosius pomidorus sėsiu kovo 9-10 d. thumbup.gif O vėlyvuosius ar apsimoka vėliau sėt ar visus vienu metu g.gif

Čia jau kaip Jums išeina 4u.gif Aš tai jei galimybės leis susisėsiu vienu metu, kad nebesiterliot ir nereiktų ilgai laukti gero laiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos darzininkes 4u.gif

As tai planuoju paprikas seti rytoj, turiu 3 skirtingu rusiu, bet tikrai sesiu visas ta pacia diena, o pomidorus visus vienu metu kovo pradzoj, nepamenu kuri ten diena, bet turiu menulio kalendoriu, juo i vadovaujuosi dazniausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 24 vasario 2012 - 18:05